Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
ahojte baby, neviete co s arobi v prvom screeningu a ako to prebieha v 12tt?
Snivaju sa vam sny? Odkedy som tehotna, kazdu jednu noc sa mi volaco sniva
baby aj ja mam travenie ako na hojdacke, ale medovkovy cajik vecer to vzdy upokoji a rano je lepsie. a este skusam doobeda jablko. ale podla mna to bude to mnozstvo peciva co teraz ladujem 🙂 🙂
Čaute kočky, aj ja sa pridávam 9tt+1 a termín 24.október 🙂
Ahojte kocky uz dlhsie si vas len pozeram co pridavate ako sa mate,az teraz som sa odhodla pridat sa k vam velmi som sa bala ako sa ma dietatko ci je v poriadku ale ked my Dr.ukazal sono a srdiecko bola som najstasnejsia na svete,toto tehotenstvo si priam uzivam pretoze ma nic neboli ani zle my vobec nieje dnes som 9tt aj 4den
Baby, mate niektora aj tusaka, co cakate? Toto je moje prve, je mi jedno, ci baba alebo chalan, pri druhom uz by som chcela asi do paru, aj ked tiez je zdravie prvorade...neverim na babske recepty, ako kruzenie prstienkom, ale zo srandy som si to spravila, pozrela som aj cinsky kalendar, a podobne hluposti...vychadza mi vsade chalan. Poznate este nejake povery a podobne?
ja mam pocit, ze chlapcek, ale rozmýšľam, ze to asi ani nechcem vedieť 🙂
Baby uz aj rozmyslate aky kociarik ? viem ze este skoro ale ja uz by som najradsej nakupovala :D
@kjanka86 pozeram, akurat z tolkych typov mam brutal chaos 🙂
Ahojte babule. Úžasná vec toto sono 🙂 vidieť bábätko ako kýve rúčkami a je všetko v poriadku je najúžasnejšia vec na svete 🙂 🙂 🙂
@kjanka86 ano, rozmyslam. Mozno pre niekoho je skoro, ale ked kupis z jednej vyplaty kocik zz druhej postielku z tretej dupacky, menej to pocitis ako ked kupujes naraz...aj tak sa mi ine nedaa robit. Pomaly koncim 10tt a uz som sa tesila ze prejdem prvy trimester takmer bez zvracania...od vcera vraciam aj z cistej vody. A aj ja by som uz najradsej nakupovala 🙂
@kjanka86 Ja si už pomaly vyberám a o.mesiac dva aj kúpim. ..ak mi nejaký za dobrú cenu a bude aj krásny a prakticky, padne do oka,tak kúpim
@momo90123 vsak? Ja som sa tak včera vytesovala, ešte som chcela obrázok a doktorka hovorí, že zle je otocene, že keby aspoň hlavu zdvihlo :-P. a ono ako na povel super pozu nahodilo
@lukamka Ja som od začiatku bola presvedčená že chlapček, ale minulý týždeň som v dvoch snoch hladkala malú dcérku :-P. Tak.mám chaos. Chcela som mať prekvapko, že pohlavie nezistim, ale....neviem,či to dokazem
Vidím že sa máte všetci super až na nevolnosti ale čo by som ja dala zato keby mám len to:( mám len 23 čakáme druhé bábätko ale už od začiatku mám stále problémy tam dole aj teraz keď to píšem je mi do plaču stále má to tam štipendiá ako keby mi tam ktosi trusil Chili A do toho ziletkou; ((bola som S tým dala mi na vkladanie ni trocha to ustúpilo potom som dostala po týždni zápal moc.ciest:(antibiotiká chuda moje malinke. Po dobrá ti sa mi zas vrátila mykoza ale ešte silnejšia už štvrtú noc nespí od druhej od bolesti si to tam držím rukou A trepem nohami čo sa nedá vydržať:((dala mi silnejšie na vkladanie vraj by sa nemali v prvom trimestri ale ja už nevládzem niekedy banujem že som sa dala na druhé. A už tri dni od toho má boli pri moceni tak dnes urológia A silné antibiotiká mám už strach O nášho drobca:(som ne vyspala môj dvojročný synček už za mnou ani nepríde sa hrať vie že mám bo stále plačem dokonca som sa chcela aj zabiť že som na nič. Prepáčte musela som už zdoverit
@luciferkax hovori sa ze sa narodi presne opacne pohlavie ako sa sniva

@ewitta123 ja zvyknem mat hnacku tiez, zapchu ani nie teda obcas vecer som nafuknuta a nejde zo mna ale vacsinou ma prezenie :(