Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby na ďalšiu poradňu mám ísť V 16 tt ale vraj nerobia ultrazvuk tu poradň U že iba ak chcem tak za 7 eur.myslíte že si ho mám dať? Myslela som ž. by bolo vidieť aj pohlavie možno či ;)
@weru3ka moja lekárka robí ultrazvuk stále, ja by som bola smutná , keby som nekukla aj drobca.. žiadne dlhé pozeranie, ale aspon pár sekúnd :D :D ja by som si určite dala
@luciferkax. No ve. To že by som ho chcela vidiet aj koľko meria či spinka ;)ni nwm prečo ho niekde robia A niekde nie ďakujem za názor ;).
@kvietocek21 juj no skoda, ja z Martina 🙂
Inak zienky,,mate doma angelsound? Mne ho dnes doniesla postarka a az mi slzy vysli od stastia 🙂 hned som babo pocula 🙂 ako casto sa moze pouzivat? Viem ze to nemozem prehanat, to nie, planujem tak dvakrat do tyzdna na par sekund, ze ci je vsetko v poriadku 🙂
@adrianna23 Ja nepouzivam každý deň,dva krát trikrát do týždňa: ::pre pokoj na duši 🙂
@luciferkax uplne to staci, dakujem 🙂
Čaute kočky, už ste boli niektoré na prvotrimestralny skrining?😊
ja som dnes bola na krvi skrz ten prvy skrining. dr povedal, ze ak bude dobre, volat nebude. tak nech radsej nevola. ale pri mojom veku (38) moze nieco vybehnut. ale nevybehne 🙂))))) a na buduci tyzden iden na NT sono a potom teda az 12.5 poradna. Dnes babo valalo sudy hihih a mavalo rukami a nohami. dr,ze to je dobra znamka vitality. uuuuuuzasny pocit.
@tanikbb - ahoj, Mozem sa spytat ci ti nahodou lekarka nic nhovorila o amniocenteze. Ja mam tiez uz vyssi vek a kvoli tomu mi na poslednej poradni hovorila,ze budem musiet ist na toto vysetrenie.
Ahojte dievčatá, ja Vás tu potajomky sledujem už od februára a je na čase sa k Vám pridať, dnes na ultrazvuku už 7 centimetrové škvrňa ;)
@nikolajka2 preco by si musela? Oni radi posielaju na amnio,no vzdy je to tvoje rozhodnutie 🙂
@adrianna23 - ja viem, len mam obavu aj ja, lebo mam 39 a tiez sa moze vselico stat. Len z lekarky to vyslo ako hotova vec, ze automaticky treba ist na to . A to som este ani na genetike nebola. Nechcem ani ja spravit zle rozhodnutie.
@nikolajka2 uvidis co na genetike a na riadnom sone vsetko ok? Zase ani ta amnio nieje taka strasna, potom je zena kludnejsia ked je vsetko v poriadku 🙂
@nikolajka2 ahoj, na amnio ísž nemusíš, ja by som nešla.. je kopa iných vyšetrení, 4D ultrazvuk, kadečo, menej riskantné ako odber plodovej vody
dievcata Lidl ma super tehu leginy a dalsie fajnotky. uz je cas na nakupy ;)
@nikolajka2 hovoril mi ale ja asi zainvestujem do trisomy testu a kvalitneho sona u dr.cunderlika v bratislave. amnio by som nerada podstupila. idem aj na genetiku a uvidime. Moja segra mala prve v mojom veku a je to ok. ona sice na amnio sla ale ked je aj ina moznost....uvidime teraz po prvych testoch krvnych, buduci tyzden nt sono a v maji druhe krvne testy a potom genetika. ale ak sa bude dat a bude trisomy test porovnatelny s amnio tak radsej investujem. a dr to sam navrhol, ze teda je aj trisomy.
začínam 4. mesiac s veľkými bolesťami hlavy už tretí deň, máte niečo podobné za sebou uvítam všetky rady..

Z Bratislavy 🙂