icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

kvietocek21
11. apr 2016

Z Bratislavy 🙂

weru3ka
11. apr 2016

Baby na ďalšiu poradňu mám ísť V 16 tt ale vraj nerobia ultrazvuk tu poradň U že iba ak chcem tak za 7 eur.myslíte že si ho mám dať? Myslela som ž. by bolo vidieť aj pohlavie možno či ;)

luciferkax
11. apr 2016

@weru3ka moja lekárka robí ultrazvuk stále, ja by som bola smutná , keby som nekukla aj drobca.. žiadne dlhé pozeranie, ale aspon pár sekúnd :D :D ja by som si určite dala

lienka182
11. apr 2016

@weru3ka ja by som si dala 🙂 a možno ťa aj prekvapí a povie pohlavie 😉

weru3ka
11. apr 2016

@luciferkax. No ve. To že by som ho chcela vidiet aj koľko meria či spinka ;)ni nwm prečo ho niekde robia A niekde nie ďakujem za názor ;).

weru3ka
11. apr 2016

@lienka182 veď. To vraj keď je dobré otočené už je vidieť juj dám si veru plus foto 3 eura no nevadiii

adrianna23
11. apr 2016

@kvietocek21 juj no skoda, ja z Martina 🙂
Inak zienky,,mate doma angelsound? Mne ho dnes doniesla postarka a az mi slzy vysli od stastia 🙂 hned som babo pocula 🙂 ako casto sa moze pouzivat? Viem ze to nemozem prehanat, to nie, planujem tak dvakrat do tyzdna na par sekund, ze ci je vsetko v poriadku 🙂

luciferkax
11. apr 2016

@adrianna23 Ja nepouzivam každý deň,dva krát trikrát do týždňa: ::pre pokoj na duši 🙂

adrianna23
12. apr 2016

@luciferkax uplne to staci, dakujem 🙂

vik_i
12. apr 2016

Čaute kočky, už ste boli niektoré na prvotrimestralny skrining?😊

babucika
12. apr 2016

@vik_i ja som bola vcera, po vysledky mam volat buduci tyzden. a ty si uz bola, mas vysledky?

tintin79
12. apr 2016

@vik_i ahoj, ja som už bola...výsledky mám v poriadku, našťastie.... 🙂

tanikbb
12. apr 2016

ja som dnes bola na krvi skrz ten prvy skrining. dr povedal, ze ak bude dobre, volat nebude. tak nech radsej nevola. ale pri mojom veku (38) moze nieco vybehnut. ale nevybehne 🙂))))) a na buduci tyzden iden na NT sono a potom teda az 12.5 poradna. Dnes babo valalo sudy hihih a mavalo rukami a nohami. dr,ze to je dobra znamka vitality. uuuuuuzasny pocit.

nikolajka2
13. apr 2016

@tanikbb - ahoj, Mozem sa spytat ci ti nahodou lekarka nic nhovorila o amniocenteze. Ja mam tiez uz vyssi vek a kvoli tomu mi na poslednej poradni hovorila,ze budem musiet ist na toto vysetrenie.

evkano
13. apr 2016

Ahojte dievčatá, ja Vás tu potajomky sledujem už od februára a je na čase sa k Vám pridať, dnes na ultrazvuku už 7 centimetrové škvrňa ;)

adrianna23
13. apr 2016

@nikolajka2 preco by si musela? Oni radi posielaju na amnio,no vzdy je to tvoje rozhodnutie 🙂

fukasova
13. apr 2016

@evkano ahoj vitaj medzi nami tehulkami,kedy mas termín

nikolajka2
13. apr 2016

@adrianna23 - ja viem, len mam obavu aj ja, lebo mam 39 a tiez sa moze vselico stat. Len z lekarky to vyslo ako hotova vec, ze automaticky treba ist na to . A to som este ani na genetike nebola. Nechcem ani ja spravit zle rozhodnutie.

adrianna23
13. apr 2016

@nikolajka2 uvidis co na genetike a na riadnom sone vsetko ok? Zase ani ta amnio nieje taka strasna, potom je zena kludnejsia ked je vsetko v poriadku 🙂

evkano
13. apr 2016

@fukasova ďakujem, termín mám 14.10.

luciferkax
13. apr 2016

@nikolajka2 ahoj, na amnio ísž nemusíš, ja by som nešla.. je kopa iných vyšetrení, 4D ultrazvuk, kadečo, menej riskantné ako odber plodovej vody

fukasova
13. apr 2016

@evkano ja mam 18.10. inak všimla som si že aj vy stavate domček a podobný ako náš 🙂

vik_i
13. apr 2016

@tintin79 @babucika
Ja idem zajtra a tiež dúfam že všetko bude v poriadku ☺ ako dlho trvalo vyšetrenie?

lukamka
13. apr 2016

dievcata Lidl ma super tehu leginy a dalsie fajnotky. uz je cas na nakupy ;)

evkano
13. apr 2016

@fukasova no idem ho hneď pozrieť 😉

babucika
13. apr 2016

@vik_i u Dr. mi robil iba sono, trvalo to dlhsie, lebo meral NT a robil morfologiu plodu, potom uz len krv brala sestricka. 2.5 idem na dalsiu poradnu, moc, tlak, krv... a ci bude aj sono neviem. Po vysledky mam volat v pondelok, NT som mala 1.7

babucika
13. apr 2016

@lukamka aj si kupila nieco? ked kuknem Lidl maniacky skupinu, alebo konik, velakrat baby pisu, ze uz vsetko je vypredane.

fukasova
13. apr 2016

@lukamka ja už som bola, mne boli iba leginy dobre ostatok všetko velke tak som zobrala 2ks 🙂

tanikbb
13. apr 2016

@nikolajka2 hovoril mi ale ja asi zainvestujem do trisomy testu a kvalitneho sona u dr.cunderlika v bratislave. amnio by som nerada podstupila. idem aj na genetiku a uvidime. Moja segra mala prve v mojom veku a je to ok. ona sice na amnio sla ale ked je aj ina moznost....uvidime teraz po prvych testoch krvnych, buduci tyzden nt sono a v maji druhe krvne testy a potom genetika. ale ak sa bude dat a bude trisomy test porovnatelny s amnio tak radsej investujem. a dr to sam navrhol, ze teda je aj trisomy.

evkano
13. apr 2016

začínam 4. mesiac s veľkými bolesťami hlavy už tretí deň, máte niečo podobné za sebou uvítam všetky rady..