icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

adrianna23
13. apr 2016

@evkano skus pohar vody s mierne osolenou morskou vodou. Ja to pijem ked mam migrenu,,ale to su ine bolesti

lukamka
13. apr 2016

@babucika hej ja som bola v raci, vzala som leginy a teplaky, su super

babucika
13. apr 2016

@lukamka tu v TN je hned vsetko vypredane. Zajtra skocim pozriet ci nieco este nemaju 😉

lukamka
13. apr 2016

@tanikbb boli sme u cunderlika v pondelok.... ma velku obrazovku a mimco uvidis ako vo vecernom filme. Ja som nic krajšie este nevidela 🙂

evkano
13. apr 2016

@adrianna23 vyskúšam, dnes mi lekárka predpísala tabletky NO-SPA, ale skúšam aj niečo iné, ďakujem za radu

adrianna23
13. apr 2016

@evkano hadam ti pomoze, potom daj vediet 🙂

seki11
14. apr 2016

Ahojte,včera som si videla u Dr. Grochala babo, a povedal mi skvelú správu, budeme mať doma syna 🙂

babucika
14. apr 2016

@seki11 blahozelam 🙂

lenkaoravcova
14. apr 2016

@seki11 jeej gratulujem tak skoro?

mizuzka
14. apr 2016

@evkano ahoj, ano, deviaty den sa trapim s obrovskymi bolestami hlavy, uz rano sa s nimi zobudzam. mam ale velmi nizky tlak, vcera ked som si ho u maminy zmerala, mala som len 85/52. uz som si colu kupila lebo kavu nepijem, tak tu som skusila ale to pomoze len na chvilu a tiez sa neodporuca pit. citronova voda mi nepomohla. chodim do roboty takze to je kriz. ty si na tom ako? co ti pomaha ci nic?

seki11
14. apr 2016

@babucika ďakujem, veľmi sa teším

seki11
14. apr 2016

@lenkaoravcova áno, aj ja som sa čudovala, išla som na prenatalne sono na konci prvého trimestra a doktor ma takto prekvapil, milo 🙂a ešte som aj podľa sona už na konci 14 týždňa a nie na začiatku. Podľa neho mám termín pôrodu 14.10 🙂

lenkaoravcova
14. apr 2016

@seki11 no ja idem 25.4. tiez som zvedava co povie to budem na konci 17tt

luciferkax
14. apr 2016

@seki11 waw to fakt tak skoro sa dáv idieť pohlavie? tak to som zvedavá ja na budúci týžden, ešte desať dní a uvidíííííííííím ho, konečneee :D :D ale zvažujem, žepôjdem už v pondelok, akosi ma znepokojuje tlak v podbrušku.. máte ho aj vy? pocit akoby tvrdé brucho? ja neviem, čakám tretie dieťa, ale nemám páry, či to je normálne :D :D

mojmisinko
14. apr 2016

@luciferkax ja mám tiež stále nejaké tlaky, bolesti... hlavne včera sme boli s malým v zoo, veľa sme chodili, v noci som sa ledva pretočila z boka na bok.... pri malom som všetko prežívala nejak ľahšie a teraz mi je stále nevoľno, všetko ma unaví a stále čosi bolí... ach 😀

misska_x
14. apr 2016

Ahojte dievčatá, rada by som sa k Vám pridala do skupinky 🙂 , čakám 3 dieťa, termín mám 19.10. Tiež mi už doktorka povedala na sone v 13 tt že čakáme dievčatko..tak sa tešíme.

mojmisinko
14. apr 2016

@misska_x ahoj a gratulujem 🙂 to je super, ze uz vedela dr zrcit pohlavie 🙂 moj doktor ( inak velmi dobry sonograf ci ako to nazvat 😀 ) povedal, ze este ani na dalsej poradni , a to uz budem 15+3 nebude mozne urcit pohlavie ☹ ono je to jedno, ale som taka zvedavaaaaa 🙂

misska_x
14. apr 2016

@mojmisinko ahoj, mne doktorka povedala že zatiaľ je to na 90%, pretože pohlavie ešte nevidno ale podľa postavenia niečoho, neviem presne čoho 🙂, je to na 90 % dievčatko, tak uvidíme v tom 20tt či sa to potvrdí.. 🙂

zuzka71291
14. apr 2016

@evkano
@mizuzka baby, ja som trpela na migreny aj predtym, ale odkedy som tehu je to des... uz som ju chytila trikrat, ale to je taky stav, ze sa nedokazem postavit z postele, pri kazdom jednom pohybe zvraciam, proste koniec. a trva to aj tri dni, kedze nemozem zobrat lieky...cize, keby ste naozaj vedeli o niecom, co zabera, tak hned piste, lebo mna takto migrena vylucila aj z prace uz trikrat ..co som nebola schopna. ziadna slava teda...

adrianna23
14. apr 2016

@zuzka71291 no mne sa tiez zhorsili migreny v tehu ale ako som vyssie pisala, celkom mi zabera ta voda s morskou solou a davam si aj magneziovu tabletu..tie mam na predpis ale v lekarni dostat sumive tablety magneziove do vody..ked uz ine nemozme

zuzka71291
14. apr 2016

@adrianna23 taktiez som dostala magnezium na krce, ale skusim tu slanu vodu, aj ked dufam, ze to uz nebude potrebne ...mamca nemala migreny celych devat mesiacov a ja toto..

adrianna23
14. apr 2016

@zuzka71291 normalne to x-ni, tu slanu vodu a lahni si a zavri oci, najlepsie ak by sa ti aj zdriemnut podarilo..ale to ty isto uz vies 🙂

lienka182
14. apr 2016

@zuzka71291 ja tiež mávam migrény... teraz v tehu som mala už trikrát a tiež ma často bolí hlava :( magnézium som neskúšala, dobre vedieť. Ja si dávam takú slabšiu kávu a nejakú čínsku mastičku tiger biely na spánky a pod nos... odporučila mi to pani v lekárni 🙂 celkom to aj zaberá. No keď príde ozaj silná migréna dávam si aj studené obklady. Ozaj ťažké je to s migrénou v tehu...

adrianna23
14. apr 2016

Zienky tak my mame prvy tehu skrining za sebou, vsetko je v poriadku, drobcek ma 5,6 cm a v sobotu vstupujeme do 13 tyzdna

nina_tn
14. apr 2016

@babucika ahoj, ty si z TN? a akeho mas gynekologa?

babucika
14. apr 2016

@nina_tn ahoj. Uz nebyvame priamo v TN. Chodim ku Dr.Chlapeckovi

tanikbb
14. apr 2016

@lukamka ja som u neho bola s prvym a bolo to super aj ked 3d nerobil lebo Miso mal ruku cez tvar a spal hih.

tanikbb
14. apr 2016

Jooooj a dnes sa mi vyhodil herpes na pere. No mala som aj s prvym tak hadam to bude ok. Zacinam sa setrit

babucika
14. apr 2016

@tanikbb ja som uz mala 3x herpes v priebehu februara a marca. A prave sa mi v kutiku nieco vyhodila ☹

janifer
15. apr 2016

@seki11 no milujem tieto posuvacky terminu porodu dopredu skrz sono...ja by som sa na tvojom mieste radsej riadila podla datumu poslednej menstruacie, tak sa ma pytali aj v nemocnici pri prvom porode. Tam ich nic ine nezaujima ziadne USG tvojho gynekologa. Cize podla tohto datumu posl.menstr. som rodila v 36+4 aleee moj doktor podla sona mi uz vyratal pomaly 38+5.. Aj sa tak ku mne choval ze uz sa neuvidime a uz mozem zacat aj upratovat aj sexovat a nebrat magnezium co som dovtedy vo velkom brala a prestat sa setrit... No a o par dni po tejto rade mi praskla plodovka a slo sa rodit. Syn predcasne narodeny v inkubatore 5 dni. Cize asi tak. Uz tomu posuvaniu na zaklade sna neverim.
V rodine sme vsetci velki, cize aj nejake meranie na zaklade velkosti stehennej kosti, mne moze ukazat aj o mesiac skorsi termin porodu. Inak moj 21 mes. Syn nosi velkost 104-110 /co nosia 4-5 rocne deti.