icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

golika2
18. apr 2016

@jankamato156 ahoj, ja čakám druhe a rozdiel bude 3 a pol roka. Tiez mam obavy ako to zvládneme, ale nejak uz bude. Maly pôjde od septembra do skolky a termín mam 16.10. Takze sa teším, ale zároveň mam strach z tych skolkarskych chorob, aby potom nechorlavelo aj male. No uvidime. A celkovo to bude u nas cirkus. Tento nas starší je živel a od malička sme si s nim užili. Ja sa len modlim aby druhe bolo kludnejsie a najsamlepsie keby to bola baba 😂

evkano
18. apr 2016

ako ste na tom s kávou? ja som prvé tri mesiace vydržala uplne bez kávy, ale musím uznať, že pre mňa to bolo ťažké, bola som ospalá, v práci takmer nepoužiteľná ;) od štvrtého mesiaca som si dovolila dve malé kávy čerstvo zomleté s mliekom denne, doktorka tvrdí, že ak mi z nej nie je zle mám kľudne piť ;) a čo vy?

zuzhe
18. apr 2016

@evkano prve tri mesiace som pila len ked mi bolo zle z nizkeho tlaku- teda asi raz do tyzdna... teraz si davam castejsie, ale trochu som si od nej odvykla a nejako nemusim kazdy den.. Dr. mi tiez vravel, ze 2 kavy denne v pohode mozem.

erickatt
18. apr 2016

@luciferkax ked cakala kamoska( skoro sestra), len ruzove som jej v sne kupovala. A ma chlapca..

babucika
18. apr 2016

@evkano ja som tiez obmedzila kavu resp. aj vylucila ale posledne dni si jednu denne dam.

zuzka71291
18. apr 2016

@evkano Baby, mne vykuklo brusko nejako priskoro tiez :D sme v 14tt a mam brusko ako v piatom mesiaci :D lenze ja uz aj pohyby citim :D :D .ale nie, ale fakt sa mi tak parkrat zdalo, ale to nie je mozne este asi ...k tej kave som chcela, ze som sa jej taktiez vzdala v prvom trimestri a teraz si obcas jednu dam...ale robim si slabsiu... mne dr vravela, ze by som musela vypit vedro tej kavy, aby mohla urobit sarapatu 🙂

babucika
18. apr 2016

Baby ja so dnes volala na gyndu po vysledky a zajtra sa mam zastavit, ze mi nieco vyslo pozitivne :-/. A endo to nebude, na to mi krv nebrali...tak, a uz sa znepokojujem....

chrumka
18. apr 2016

Ja kavu pijem, len ak mam nizky tlak a je mi zle, inak kavu nepijem vobec a nepila som ju ani pred otehotnenim, takze mne osobne nechyba 🙂 Co sa tyka pohlavia, tak este nevieme co to bude, nechcelo ukazat, ale ked sa mi nieco sniva, tak je zaujimave, ze ani v tom sne nevidim ake to je pohlavie 😀 Proste mam babatko na rukach, alebo sa mi sniva, ze som porodila, ale pohlavie neviem. Takze si este pockame, kym nam to ukaze ultrazvuk 🙂 Chceli by sme dievcatko, kedze prveho mame chlapca a dokonca aj syn sa vyjadril, ze on si prosi sestricku, tak uvidime.

lenkaoravcova
18. apr 2016

@zuzka71291 ja tiez uz citim nieco ako pohyby ako take bublinky tam aj ked si dam ruku na brucho najma vecer a lahnem si na chrbat cize podla mna kludne najma ked to nie je prve

barbarelka
18. apr 2016

@golika2 Hahaha, tak toto presne vystihuje ako je to u nas...Ja som rada,ze maly je zivel,aj ked su dni, ked mi nervy tecu 😉 . No manzel nehovori od narodenia prveho nic ine,len ze dufa,ze druhe bude dievca a kludne, mile, hrajuce sa s kockami,knizkami..proste obsedi na jednom mieste aspon chvilocku a nebude iba skakat a jacat ako opicka 😀 . My budeme mat rozdiel medzi detmi 2roky 9mesiacov,takze tiez to bude narocne. Drzim palce 😉 !!!

golika2
18. apr 2016

@barbarelka súhlasím s tvojim manželom, take kľudne dievčatko si aj ja predstavujem 😄
No uvidime aká bude realita.

suz20
18. apr 2016

@golika2 ..my mame dve baby.jedna ma tri a druha rok....a ani jedna neni kludna,ciste chlapciska,mam co robit cele dni....cakame tretie tak snad to bude kludnucke

zuzka71291
18. apr 2016

@lenkaoravcova praveze

zuzka71291
18. apr 2016

@lenkaoravcova praveze u nas prve... ale naozaj citim tiez take bublinky,ale to len obcas.snazila som sa na to aj sustredit,ale vtedy nic. Tak ktovie. 😊

adrianna23
18. apr 2016

@babucika neboj nic,, a co ti robili tripple testy uz? Lebo tie vychadzaju casto krat pozitivne a mamicka sa len stresuje zbytocne. Ale tie sa tusim robia v 16 tt

adrianna23
18. apr 2016

@babucika casto krat falosne pozitivne

weru3ka
18. apr 2016

Ako tu citam tak dost z nas si praje dievcatko;))a ja tiez chlapceka uz mame no uvidimee

lukamka
18. apr 2016

ja si cely cas myslím, ze to bude chlapček, tak mi to vychadza aj podľa Jonáša, ale rozmýšľam, že sa nebudem pýtať. len neviem, či vydržím 🙂 ;)

suz20
18. apr 2016

@lukamka ja som ani pri jednej nevedela co to bude a bolo to super prekvapko

luciferkax
18. apr 2016

@lukamka ved to, doma som hrdina, nechcem vedieť , čo to bude, ale či odolám na ultrazvuku, to nevieeeeeeeeeem 😀 😀

luciferkax
18. apr 2016

@weru3ka a tak ja mám dvoch chalanov doma a nejako extra po dievčatku netúžim, stále mi to je jedno :D :D

lenkaoravcova
18. apr 2016

@luciferkax ja mám tiež dvoch chlapcov a sú super kludne aj tretieho jedine čo ma láka sú tie saticky

luciferkax
18. apr 2016

@lenkaoravcova presne :D :D a tie srandovné kabátiky pre velké malé slečny :D :D ale nič viac :D :D

lenkaoravcova
18. apr 2016

http://najmama.aktuality.sk/clanok/239567/uprim...
Takže asi tak presne toto som zazila a preto si vážim že sa to opäť podarilo a že všetko bude v poriadnu a je mi úplne jedno či chlapec či dievca

laura851
18. apr 2016

@lenkaoravcova
@luciferkax baby, tak ja si stale myslim, ze to bude dievca, ale viem, ze ked to bude maly pindik, budem najstastnejsia matka na svete 🙂 co pride, bude to to vytuzene 😵

lukamka
18. apr 2016

@lenkaoravcova uff a tie debilne poznámky a reči.... v tom vedia byť ludia svine :(

babucika
18. apr 2016

@adrianna23 nerobili tripple, ale prve odbery. Dufam ze to bude opat "iba" toxo. Uvidim zajtra. Poobede som na to aj zabudla, predsa este nic neviem...

adrianna23
18. apr 2016

@babucika drzim palceky, daj vediet zajtra, urcite nic vazne 🙂

weru3ka
18. apr 2016

@luciferkax no ved chlapci su zlaty nevymenila by som mojho ani za milion dievcatiek.ale predsa ked budu dospely s dcerou sa da podnikat kade co nakupovat ust kadernicke a pod .ja s mamou stale kdesi a ba materskej budu travit cas s nami ako chalani budu v praci.no co uvidime len nevh je zdrave ;)

babucika
18. apr 2016

@adrianna23 dakujem pekne 😊