Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@luciferkax myslím že to býva, jemný tlak, pokiaľ nemáš kŕče alebo nekrvacas, nebála by som sa. Ale ako sa vraví, istota je guľomet 🙂Tak sa poriadne vytesis, je to nádherný pohľad, a môj malý si aj cmulal palec
@janifer súhlasím, idálne je riadiť sa podla menštruácie, prvý termín a viac neriešiť, mne presúvali hor e dole v knižke, ale akosi som dala na ten prvý :D :D tiež som sa šetrila, môj bol narodený 36+1 a bol uplne bez problémov, síce menší, ale nemusel do inkubátora, dokonca ani žltačku nemal.. navyše, zadná plodová voda už bola zelená, takže... oddychovať viac, asi by mu to uškodilo :(
Baby vy ste už boli niektoré na 3D??🙂chcela by som sa aj ja objednať,len neviem kedy je správny čas🙂
@luciferkax je to ok riadit sa menzesom pokial si ho nemala pocas tehu ja som mala pri prvom a maly bol o 3 tyzdne vacsi ako podla menzesu a keby sa neriadili sonom tak by som rodila v 43tom co tiez je uz skor na skodu
@lenkaoravcova jasné, tak ale potom tým prvým so nom kde určite videl a dr.že je väčšie, skôr su podla mňa na škodu tie termíny určené po treťom mesiaci
Ahojte baby
Termin mam 10.10 na svadbu ideme 17.09 vychadza mi to na nejaky 36-37tyzden. Myslite, ze to zvladnem. Prva dcerka vyvolana v 40tt.
@alenky jasne ze zvladnes ja som bola v sobotu 25.9. a porodila som 1.10 🙂 aspon pomohlo a bolo to rychle som sa tam este riadne vytancovala
tak baby aj ja sem nakoniec patrím termín mám 3.10.2016
@alenky ak prvé bolo vyvolavane tak ti tá svadba iba prospeje 🙂 🙂 🙂 vytancujes sa :-P
Zienky moje? Aj vam uz tak vidno brusko? Ja som ako v 5 tom mesiaci 😀
@mojmisinko mne teda ano...termina mam 1.10 cize som v 17tt a brusko uz teda len tak neschovam :D
@mojmisinko ktorý týžden si?
@8adriana8 14ty. Aj pri malom som mala pomerne velke brusko, ale teraz je to megapupok 🙂 a to som zatial pribrala nastastie len 2 kg, ale vsetko asi do bruska 😀
aj ja mám pocit, že už vykúka, ešte sa ho snažím schovávať ;) o dva týždne sa ideme svadbovať a ja neviem či šaty už zháňať, alebo sa ešte zväčším :D
@mojmisinko u mna to iste 🙂
no ja koncim len 12tt ale teda gate som si uz radsej kupila. veru druhe a kazde dalsie vykuka to brusko skor. a co, ved nech je vidno, mame byt na co hrde.
@mojmisinko moje vykuklo minulý týždeň 🙂 ale dlho mi bolo zlé a ešte aj chorá som:bola takže s sa zatiaľ nenapriberala
ahojte.. cakam prve dietatko, mam predbezne termin stanoveny na 9.10. , na svokrine narodeniny..snad si to nase male este trosku premysli, aby nebola navela 😀 teraz som teda na zaciatku 16. tyzdna a uz mi aj vidno brusko.. nie este take prave tehotenske, ale akoby som zjedla pol kurata na obed 😉 spociatku som sa ho snazila skryvat, ale uz som sa zmierila s tym, ze sa nesfukne a bude len vacsie 🙂 Obcas uz aj gombik musim rozopnut 😀 😀 😀 Na vahe som zatial moc nepribrala, v prvom trimestri som kilo schudla, to mam naspat. Mozno uz aj nieco navyse, ale uz par dni som sa nevazila. Pohlavie este, prirodzene, nevieme, manzel bol vzdy presvedceny, ze je to chlapec, az kym sa mu nesnivalo o zelenookom kuceravom dievcatku, tak uvidime ;)
@zuzhe ahoj, ja mám tušáka na chlapca a už dvakrát sa mi snívala dcéra, jedna baba mi tu minule povedala,že sa sníva opačné pohlavie, ako sa narodí :D :D :D
ahojte pridávam sa tiež🙂 máme termín 17.10 a čakáme druhé bábo rozdiel bude 2r a 3mesiace. Moc sa tešíme aj bojíme ako zladíme dvoch krpčekov 🙂 je tu ešte taká maminka ?
@luciferkax ano aj ja som pocula aj kamoske sa snivala baba a ma chlapca. Mne sa zas sniva stale o chlapcovi
@jankamato156 ja mám prvé dve deti s tkaýmto vekovým rozdielom.. nebudem klamať, že prvý polrok som "padala na hubu", ale to hlavne preto, že druhý syn bol strašný revoš :D :D ale etraz z ostupom času je to super vekový rozdiel, už sa krásne hrajú, parťáci nadovšetko :D
@kochanka mne sa nikdy nesnivalo, až v tomto tehotenstve... :D :D neviem porovnať.. 😀 😀 😀
prvé mesiace sa mi neustále snívalo, že idem na wc a krvácam... akože môj najvačší horor, až minule sa mi KONECNE snívalo aj to, že som šla rodiť a volala som sestre, či ide ku mne :D

@lenkaoravcova tak som zvedavá, daj potom vedieť 🙂