Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@weru3ka presne tak 🙂
@laura851 veru,či chlapček či dievčatko,len nech všetko dobre dopadne a nech sú bábätká zdravé
@ivanka15 odfotis zlozenie?
@weru3ka Tak to je fakt že my baby aj v dospelosti máme k mamine blízko a chalani sa rozutekaju, ale ani ja mojich nemenim 🙂
@luciferkax jasne☺nech sa páči
Nemate niektora zaujem o ladeevita trimestrove balenie? Kopec som toho podostavala a zvysilo sa mi cele jedno balenie...
@adrianna23 ahoj. Bola som po vysledky, vyskocila mi opat toxoplazmoza. Poslali ma na infekcne ale tam iba potvrdili, ze mam toxo davno prekonanu, a nic mi nehrozi. Tak som rada.
Co ma prekvapilo, ze som.dostala screening na downov syndrom, ktory vysiel negativne. Akurat je tam poznamka ze pre skore tehotenstvo nehodnotene riziko NTD. Screening som cakala az v 16tt.
@ivanka15 ahoj vdaka ale má vela jodu :D
@babucika tak predsa si mala pravdu 🙂 nic vazne nastastie 🙂 cize tebe v 12 tt nerobili sijove prejasnenie? To je ta skratka NT nie?
@adrianna23 ale ano gynekolog meral NT.
NTD je skratka defektu nervovej trubice. Len sa cudujem, ze tie ciastocne vysledky sa posielali na genetiku
ahojte dievcence, mna poslal gynekolog za obvodakom, ze mi ma orazit knizku...aj vas posielal? lebo si nie som teraz ista, ci som ho spravne pochopila, ked v knizke nie je ziadna kolonka na peciatku obvodaka ani nic podobne...
@stevvvka mna poslal na ekg do konca 20. tyzdna cize kvoli tomu pojdem
Baby bola som dnes na poradni v 16 tt a doktorka mi povedala ze cakame s najvacsou pravdepodobnostou dievcatko.juj bodaj by sa to potom potvrdilo ale bolo to pekne vidiet ziadny naznak pipika ani vajka;))
Kúpila som si dnes tento krém, máte s ním nejakú skúsenosť?
@evkano ktory?
@evkano s tym nemam skusenost ja som pouzivala aj pouzivam Elastic-Q a je super
@evkano nemám, ja používam bežné telové mlieka
@stevvvka ja som nikdy neorazovala knižku od obvodáka ani od zubára, zato v tehotenskej knižke na to miesto mám :D
@evkano ja mam tento krem, vraj je vyborny, zatial neviem posudit.
@weru3ka tesim sa s tebou, my pre zmenu by sme si priali chlapceka 😉
@luciferkax ja som sa pytala sestricky, ci je to nejaka novinka, ze pri dcere to nebolo treba a ona,ze to novinka nie je, ze som nato asi zabudla 😀
@babucika určit e nie, na to by som ja nezabudla :D :D
@evkano asi dva tyzdne dozadu som si kupila tento bepanthen proti striam,,krasne vonia, tak jemne-mandlovo, ale zatial som si ho cca len 3 x natrela na brusko a boky 🙂

@lenkaoravcova citala som clanok krasne napisane a hlavne pravdivo .je to pravda vazme si ze im bije srdiecko nech je to chlapec ci dievca