icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

weru3ka
18. apr 2016

@lenkaoravcova citala som clanok krasne napisane a hlavne pravdivo .je to pravda vazme si ze im bije srdiecko nech je to chlapec ci dievca

lenkaoravcova
19. apr 2016

@weru3ka presne tak 🙂

ivanka15
19. apr 2016

Baby nemáte niektorá záujem o tieto vitamíny? Balenie je otvorené, používala som ich 12dní, potom som ich vysadila a prešla na iné. Balenie obsahuje 98tabletiek. Expirácia 06/2018. PC 20,79€. Predám za 12€

luciferkax
19. apr 2016

@laura851 veru,či chlapček či dievčatko,len nech všetko dobre dopadne a nech sú bábätká zdravé

luciferkax
19. apr 2016

@ivanka15 odfotis zlozenie?

luciferkax
19. apr 2016

@weru3ka Tak to je fakt že my baby aj v dospelosti máme k mamine blízko a chalani sa rozutekaju, ale ani ja mojich nemenim 🙂

ivanka15
19. apr 2016

@luciferkax jasne☺nech sa páči

stevvvka
19. apr 2016

Nemate niektora zaujem o ladeevita trimestrove balenie? Kopec som toho podostavala a zvysilo sa mi cele jedno balenie...

babucika
19. apr 2016

@adrianna23 ahoj. Bola som po vysledky, vyskocila mi opat toxoplazmoza. Poslali ma na infekcne ale tam iba potvrdili, ze mam toxo davno prekonanu, a nic mi nehrozi. Tak som rada.
Co ma prekvapilo, ze som.dostala screening na downov syndrom, ktory vysiel negativne. Akurat je tam poznamka ze pre skore tehotenstvo nehodnotene riziko NTD. Screening som cakala az v 16tt.

luciferkax
19. apr 2016

@ivanka15 ahoj vdaka ale má vela jodu :D

adrianna23
19. apr 2016

@babucika tak predsa si mala pravdu 🙂 nic vazne nastastie 🙂 cize tebe v 12 tt nerobili sijove prejasnenie? To je ta skratka NT nie?

babucika
19. apr 2016

@adrianna23 ale ano gynekolog meral NT.
NTD je skratka defektu nervovej trubice. Len sa cudujem, ze tie ciastocne vysledky sa posielali na genetiku

golika2
19. apr 2016

@babucika screening sa vraj po novom robi 2x, v 12 a 16 tyzdni.

adrianna23
19. apr 2016

@babucika aha, tak uz viem 🙂
@golika2 ja som v tom, ze screening je v 12 tt a v 20 tt...v 16 sa robia tripple testy,,ci?

babucika
19. apr 2016

@golika2 dakujem, nevedela som, uz som.bola davno tehotna ☺

stevvvka
20. apr 2016

ahojte dievcence, mna poslal gynekolog za obvodakom, ze mi ma orazit knizku...aj vas posielal? lebo si nie som teraz ista, ci som ho spravne pochopila, ked v knizke nie je ziadna kolonka na peciatku obvodaka ani nic podobne...

babucika
20. apr 2016

@stevvvka ano spravne si to pochopila. aj mna poslal gyndos, dokonca aj za zubarom. od obvodaka uz mam peciatku a poznamku zdrava na zadnej strane knizky, kde su poznamky a k zubarovi idem zajtra.

stevvvka
20. apr 2016

@babucika dakujem 🙂 🙂

lenkaoravcova
20. apr 2016

@stevvvka mna poslal na ekg do konca 20. tyzdna cize kvoli tomu pojdem

weru3ka
20. apr 2016

Baby bola som dnes na poradni v 16 tt a doktorka mi povedala ze cakame s najvacsou pravdepodobnostou dievcatko.juj bodaj by sa to potom potvrdilo ale bolo to pekne vidiet ziadny naznak pipika ani vajka;))

evkano
20. apr 2016

@weru3ka Teším sa s Vami ;)

evkano
20. apr 2016

Kúpila som si dnes tento krém, máte s ním nejakú skúsenosť?

lenkaoravcova
20. apr 2016

@evkano ktory?

evkano
20. apr 2016
lenkaoravcova
20. apr 2016

@evkano s tym nemam skusenost ja som pouzivala aj pouzivam Elastic-Q a je super

luciferkax
20. apr 2016

@evkano nemám, ja používam bežné telové mlieka

luciferkax
20. apr 2016

@stevvvka ja som nikdy neorazovala knižku od obvodáka ani od zubára, zato v tehotenskej knižke na to miesto mám :D

babucika
20. apr 2016

@evkano ja mam tento krem, vraj je vyborny, zatial neviem posudit.
@weru3ka tesim sa s tebou, my pre zmenu by sme si priali chlapceka 😉
@luciferkax ja som sa pytala sestricky, ci je to nejaka novinka, ze pri dcere to nebolo treba a ona,ze to novinka nie je, ze som nato asi zabudla 😀

luciferkax
20. apr 2016

@babucika určit e nie, na to by som ja nezabudla :D :D

adrianna23
20. apr 2016

@evkano asi dva tyzdne dozadu som si kupila tento bepanthen proti striam,,krasne vonia, tak jemne-mandlovo, ale zatial som si ho cca len 3 x natrela na brusko a boky 🙂