icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

adrianna23
20. apr 2016

@stevvvka tak to pocujem prvy krat ze peciatka od obvodaka 🙂 od zubara uz mam za prehliadku,,potom este v 24 tyzdni idem 2 x, ale od obvodneho? Nie, ani pri prvej dcerke 🙂

chrumka
20. apr 2016

@stevvvka ja to tiez pocujem prvykrat, ze treba orazit knizku u obvodaka a zubara. Ani pri prvom tehotenstve mi to gynekolog nekazal a zatial mi to tiez Dr. nekazala 🙂 asi je to individualne.

babucika
20. apr 2016

@luciferkax ani ja :D, ale nebudem sa s nou hadat o taku prkotinu predsa :D

luciferkax
20. apr 2016

@babucika šak to, aspon kukneš obvoodáka hahahah

evkano
20. apr 2016

@babucika
@adrianna23 no nechám sa teda prekvapiť aké výsledky z neho budú, doteraz som používala bio-oil a ten mi tiež dosť vyhovoval

babucika
20. apr 2016

@adrianna23 pri dcera som mala elastiq gel, bola som spokojna, mne sa strie na bruchu nespravili, iba na prsiach, ale nejake som uz mala aj pred tehu, mne sa prsia lubia naliat aj kvoli menzesu :D

lukamka
20. apr 2016

aj ja rozmyslam nad kremom, mam zatial ten bi oil, ale nechce sa mi cakat kym sa vpije... pyzamka uz mam flakate na pase 🙂

adrianna23
20. apr 2016

@babucika ja pri dcerke som pouzivala olivovy olej z lekarne, ale nic moc nevonal, skor smrdel 🙂 a prsia mam 1-tky, takze moc sa mi nezvacsia asi 🙂

tanikbb
20. apr 2016

Ja pouzivam kakaove maslo na brusko a boky co som pouzivala aj pri miskovi. Je super a fakt dobre vonia. Kupila mi ho ale segra von len body shop uz na sk nie je.

lindt
20. apr 2016

ja pouzivam mandlovy olej, zatial je fajn, cely den mi pekne drzi vlacnu kozu. Baby, mam otazku, k veceru ma posledny 3 dni zacnu svrbiet stehna, a tu teraz citam vo fore, ze by to mohli byt i zvysene peceneove testy. Pocula niektora z vas o tom? Tak skoro? Som v 17tt.
A citite uz nejake pohyby? Mne sa zda, ze ano.🙂

babucika
20. apr 2016

@lindt mna zvyknu svrbiet lytka alebo v oblasti pistal.kosti. tiez ma napadli pecenove testy ale radsej sa kremujem a mam pokoj 😀

zuzhe
21. apr 2016

ked tu tak citam, ako sa vsetky kremujete, mam pocit, ze by som uz mala zacat aj ja... no som leniva do toho, vzdy si hovorim- od dnes zacnem, ale vecer ma tak zmohne unava, ze sa ledva prinutim dat rychlu sprchu a premiestnit z gauca do postele 😖 🙂

evkano
21. apr 2016

@zuzhe nič si z toho nerob, ja mám niekedy pocit, že to už robím v polospánku 🙂

primadona
21. apr 2016

@lindt ahoj ja sa tiež celá škrabem,robili mi už aj pečeňové tie boli o.k,ale može to byť aj alergia že vraj na zmenu pracieho prášku alebo sprcháča

zuzhe
21. apr 2016

@evkano aspon sa prinutis, ja som velmi leniva na to 😀 zatial je to ok, len aby som potom neplakala, ked bude neskoro

luciferkax
21. apr 2016

@lindt mna teraz ešte nesvrbí nič, ale rátam s tým, že ked priberiem a narastie brucho, tak ma bude svrbieť stehná aj brucho :D podla mna normálne... koža sa natiahne :D

tintin79
21. apr 2016

@lindt ahoj ja som v 16tt a tiež už cítim pohyby.... občas jemné kopkanie, taký zvláštny pocit v brušku, 🙂

jankamato156
21. apr 2016

ahojte mamičky kolke už viete pohlavie babatka ? a ako sa cítite nevolnosti únava už ustúpili ? ja som stále hrozne unavenááá ale začínam cítit rastuce bruško pri prvom synovi som cítila že som vôbec tehotná až v 5mesiaci 🙂

barbarelka
21. apr 2016

@jankamato156 Ja uplne rovnako. S prvym synom som robila ucitelku TEV na strednej skole, po praci chodila predcvicovat do fitka aerobic a aquarobic a takto som ficala do cca 28tt, potom som vypustila aerobic a aquac som robila az do porodu. Teraz som v 14tt a max sa tak poflakujem po detskych ihriskach a vzdy sa len vyvalim na lavicku a sledujem syna ako beha,lozi. Cez obed sloficek a do vecera ako tak..spat o 21max..To sa neda porovnat s tym prvym tehotenstvom, rovnako aj brucho mam ako v 6tom mesiaci. Zeby bol rozdiel aj vo veku 😀 ? No neviem, dva a pol roka sa mi nezda tak vela 🙂. Pohlavie babatka este nevieme a nevolnosti nastastie uz ustupili 🙂. Drzim palce!

tintin79
21. apr 2016

ahojte tehuľky, od kedy som začala cítiť pohyby som v 16tt mám občasné pichanie v podrušku a brušku, máte stým niektorá skúsenosti? nie je to nič strašné žiadne kŕče ani bolesti, nekrvácam ani nešpiním len to pichanie... hádam je to všetko OK

zuzka71291
21. apr 2016

Baby, mate niektora take info, ze ako tehotne mame narok na neobmedzeny pocet Pecok v robote? Mne spominala take nieco kolegyna, ale inak o tom nwm nic...

shmorica
21. apr 2016

@zuzka71291 Ahoj áno je to tak, len už to musí byť nahlásené na personálnom, aby si ich mohla mať neobmedzene.

zuzhe
21. apr 2016

@zuzka71291 Ano, gynekologicke prehliadky nespadaju do tych 7 P-cok, na ktore mas bezne narok... mas narok na tolko vysetreni, na kolko ta gynekolog posle... ale nie vsade uznavaju celodenky, skor na cas nevyhnutny na vysetrenie, napr. ak doobedie stravis u gyn., poobede by si mala prist do prace. A ako pise shmorica, musis mat nahlasene na personalnom, ze si tehotna, inak sa na teba nepozera ako na tehotnu zamestnankynu

zuzhe
21. apr 2016

@jankamato156
@barbarelka
ja pohlavie este neviem... nevolnosti ustupili, ale pobolieva ma casto zaludok, hlavne vecer... a s tou unavou to mam rovnako a je to moje prve tehotenstvo... vydrzim sice viac, ako prve tri mesiace, ale znamena to len tolko, ze nezaspim uz o pol 7 ale asi o pol 9 🙂 a sem tam nieco po praci aj navarim alebo upracem, no dost sa musim premahat

tatiana305
21. apr 2016

@jankamato156 Ahoj. ja som v 16tt a vitazne hlásim že tie katastrofalne nevoľnosti konečne ustupujú..dokonca ani nespím už každý den tri krat 😝 takže sa z toho teším za tento týžden som stihla pokosiť porobiť poriadky v zahrade ísť na túru atď čo doteraz bolo pre mňa nemyslitelne. pri prvej dcére som v 6 mesiaci na vlastnej svadbe tancovala o dušu a ani som nevedela že som tehotná.. uplný rozdiel. inak brusko mam už aj ja a začinaju ma kvalitne bolieť kríže

tatiana305
21. apr 2016

@tintin79 ahoj ja mavam tiež pichanie ale najmä keď sa postavím zo stoličky alebo keď ležím a napríklad si kýchnem. myslim že je to ok. najviac ma ale picha keď sedím a pozabudnem sa a mám prekrížené nohy to sa asi babu veľmi nepáči či čo 😅

luciferkax
21. apr 2016

@jankamato156 Ahoj,ja už cítim krásne pohyby
Pohlavie ešte nevieme
Stále má naťahuje na zvracanie ale už dokážem aj niečo zjesť 🙂
A únava už cca dva týždne ustupuje, prestala som spávať na obed,čo:je obrovský úspech 🙂 🙂 aj sa:cítim lepšie,viac života, len ma dosť povolená podbrusko, raz ťahá, raz:picha, všetko možné. A tlačí ma dole
Aj vy máte stále krpcov tak nizko?stále na úrovni nohaviciek, už cítim maternicu vacsiu no stále dole

tintin79
21. apr 2016

@tatiana305 no ja sa utešujem tým, že bábätko rastie a naťahuje sa maternica - ale dnes je to také intenzívnejšie, 🙂 ale ďakujem za odpoveď trošku si ma upokojila, že nie som sama, 🙂🙂🙂 krásne tehuľkovanie, 🙂

zuzhe
21. apr 2016

@luciferkax mozno hlupa otazka, ale ako vies, kde mas maternicu? podla coho to citis? 😅

tintin79
21. apr 2016

@luciferkax v ktorom si týždni? ja citím pohyby len od utorka a len občas párkrát za deň, 🙂 podbruško je OK len ma dnes sem tak pichá ťahá...presne ako hovoríš všetko možné.... 🙂