Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@tatiana305 ja som v 16tt a pohyby cítim len od utorka.... už to určite každým dňom príde uvidíš, 🙂 držím palce, 🙂
@zuzhe keď si lahnem na chrbát tak mám kopec 🙂 a keď hľadám angelsoundom srdiečko, vždy je úplne dole
@tintin79 Ja som tiež v 16tt,zajtra začínam 17tt
@luciferkax aha...tak taky kopec som si nevsimla, ale pozriem sa 🙂 a angelsound sa este len chystam kupit, potom uz budem mudrejsia 🙂 dakujem ;)
@zuzhe ja mám kludovy režim, veľa lezim tak sa obzeram hihi
@zuzhe chcete si kupit angelsound, aj ked budete o chvilu citit pohyby? nie je to uz zbytocne? ...boze, baby.. ja uz by som chcela velmi vediet, co to bude 🙂 vy uz viete niektora? . tu jedna dr hovori uz v 11tt...ale to sa mi zda velmi, velmi skoro... moja nepovie, kym si nie je 100% ista 🙂
@zuzka71291 ahoj, aj ja by som uz chcela vediet...mam tusaka na chalana, lebo ked rozmyslam nad menami, napadaju ma iba muzske...idem na sono o mesiac, budem v 18.tt tak uz mi dufam doktor povie, co cakam...
@stevvvka ja som zase mala na zaciatku tusaka na chlapca a teraz si myslim, ze to bude baba, tak preto som velmi, velmi zvedava 🙂 ... od zaciatku mam zafixovane jedno meno aj s priatelovym priezviskom a je dievcenske, tak som fakt zvedava :D ja idem na sono 2.5. a to zacneme 17tt, tak som zvedava, ci mi uz povie. ale mohla by..hoci si myslim, ze pri mojej dr, to je skoro este ...
@zuzka71291 mne je to jedno, ja chcem aj aj, len som veeeeeelmi zvedava...
@stevvvka ja sa tiez potesim aj jednemu, aj druhemu, len nech uz to vieme.. sme sa chceli nechat prekvapit, ale to sa vobec neda :D
@zuzka71291 presne 🙂
@stevvvka
@zuzka71291 ja sa tiež neviem dočkať, kedy uvidím čo to bude 😉
@zuzka71291 ja viem ake na zaklade babygenu . Bude to baba i ked od zaciatku som to tusila ❤️
@sivamyska1 a to je co babygen? 🙂
@sivamyska1 uz som vygooglila 🙂
Baby a skusali ste test so sodou? Na urcenie pohlavia?
@zuzka71291 ano chceme si kupit, aby sme poculi srdiecko..kym ucitim pohyby, moze prejst este mesiac...a myslim, ze spociatku manzel tie pohyby este citit nebude
@zuzka71291 ja mám angelsound a využívam aj ked už občas cítim pohyby.. predsalen, tie pohyby ešte nie sú tak silné a ani pravidelné :D :D
@adrianna23 ja ano, cisto pre srandu...vyslo mi dievcatko, ale manzel povedal, ze to bola stara soda 😀
@zuzhe to je pravda, lebo aj ja som nad tym uvazovala, ale uz vydrzim asi 🙂
@zuzhe 🙂 no mozno bola stara soda a mozno to bude fakt dievcatko 🙂 ja to chcem tiez zo srandy vyskusat len nemam sodu 🙂
@zuzka71291 chcem hlavne prekvapit manzela, ktory ani netusi, ze nieco ako angelsound existuje... taka hracka pre nas dospelakov 😀 😉
@adrianna23 🙂 on to povedal preto, ze si je od zaciatku isty, ze to bude chlapec 😀 ale odkedy sa mu snivalo dievcatko, zacina vahat 🙂
@adrianna23 :D ja som skúšala vyšiel mi chlapec... ale ja si stále myslím, že to bude dievčatko 😉
Ahojte dievčatá, už vás tu dlhšie sledujem 🙂 a rada by som sa popýtala. Cvičíte niektorá? Nejaké lahšie cviky alebo jogu. Máte nejaké typy kde či si len tak nájdete na youtube nieco a doma si pohopkate na lopte? No najlepšie nič narocne kedze navečer ešte zvykne byvať nevolno :D
@shmorica ja naozaj strasne velmi chcem zacat 😀 pred tehotenstvom som obcas cvicila doma jogu a od kedy som tehotna, tak 4. mesiac a stale nic.. potrebovala by som to najma kvoli chrbtici, ale cely den v praci a vecer som taka unavena, ze nevstavam ani na wc. az kym uz fakt nemusim.. navyse ma casto, hlavne k veceru, bolieva zaludok a na cvicenie ani nepomyslim 🙄
@shmorica AHoj. ja zvyknem cvicit ale nie veľa...tak tri krat do tyzdna obcas ale skor len take jemne cviky na chrbticu a na nohy aby som nezatazovala brusko. Viac sa ale snazim skor hybat vseobecne ..kosim travu doma 🙂 chodim so psom na dlhe prechadzky a priliš sa nešetrím snažím sa fungovať ako pred tym pokiaľ to ide 🙂 no občas ma boli brusko tak vtedy zvolnim.

@tintin79 dakujem 🙂 ja zas stresujem lebo necitim ziadne pohyby zatiaľ 😖 a pri prvej som cítila už v tom 18tt a teraz by to malo byt skor tak neviem 😕