Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@zaba9
@luciferkax pripadala som si ako posledny jednorozec 🙂 tak babeny aby nam to do tretice vyslo ;) dnes dam info ako to dopadlo aj ked viem ze nebude nic vidiet ale hadam nieco da
@luciadobrov ides k Dr? Ja si este pockam,nechcem ist tak skoro
@luciadobrov aj ja už sedím nedockava v cakarni
@zaba9 no uz tu sedim a vyzera to na velmi dlho, ja som musela mam problemy s vytokom a uvidime co povie bojim sa aby to nemalo vplyv na mimco ;) dnes pojdem odtialto aj o 2 🙂
@luciferkax ,
@luciadobrov no babule,tak sa drzte. Mne sa to zda este skoro,pojdem az o tyzden dva. Aj tak by mi knizku este nevypisala,vidiet by este tiez nebolo bohvie co, a co ma prist to pride. Ale drzim Vam palce nech to dobre dopadne.
@luciferkax ano? Tak potom napis co bolo 🙂
@luciadobrov ,
@luciferkax sranda, mi to vycarilo usmev na tvári. Tri podobne cakania,kazdy z ineho kuta Slovenska, vy uz cakate u Dr. a ja vyvalena doma,ze sak mam cas. To je fajn,ze sa aspon takto na dialku mozme podporovat a pomahat a drzat si palceky. 😀 😀
@zaba9
@luciferkax presne ako hovoris - lez pridem na rad aj ma porazi 🙂
Dievčatka tak som oficiálne maminka 🙂 sme v 4 tt, na ďalšie sono idem 17.2. Mame 3 mm 🙂 sme taka mala bodočka 🙂
kočky ja idem dnes o 17:15 mám termín u lekárky
@zaba9 ty máš čaaaaaaaaas, ale ja som naposledy potratila, tak som si letela po duphaston :D :D
doktorka dala termín na 9,10. 🙂 sekla sa o dva dni internetovou kalkulačkou hihi :D :D
ale vraj všetko vyzerá OK, srdiečko ešte vidieť nebolo, ale nerobila z toho vedu, vraj o týžden bude už krásne vidieť, kontrolu mám 29,2, 🙂 ale žltkový vak či čo :D už bolo krásne vidieť a na radosť môjho manžela bol iba jeden :D :D
@luciadobrov ja som už aj doma busom :D :D
ináač, sťažovala som sa vskupine, že nemám tehu príznaky a viete čo? PRišli v najnevhodnejší čas, ked je syn chorý, od včera večera mi je zle, v noci som ani na bruchu spať nemohla, tak mi bolo ťažko a dneeeeees mám tyčinkovú dieétu :D D chutia mi iba slané tyčinky a ked sa snažím zakašlať, tak.. bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@luciferkax aj ja som potratila v septembri, ale uvidim teda,uz ste ma nabudili,tak mozno bud.tyzden behnem. Ja mam 9.10.narodky 😀 😀 tak som rada ze si ok,uz som Vam isla pisat,ze ci uz ste niektora vybavena 😀
@zaba9 u nás má 7,10. sestra, vraj si želá neter na narodky hahaha :D :D
mne zvedavosť nedá dlhočakať, už teraz sa neviem dočkať 29,2, :D
@luciferkax jeej blahozelam..mne na nete vychadza 8.10. Tak som zvedava co urci v piatok doktorka 😉
@luciferkax tak sa toho 29.2. mozno stretneme 🙂 O ktorej ti kazala prist?
A mate uz niektora tak ze nezapnete rifle ? Ja ich zapla ale zmenila som to na leginy lepsi pocit
@sivamyska1 no vcera ma jedny rifle cely den tlacili ked som sedela. Dnes som si zobrala druhe rifle, tak je to lepsie, ale vcera som nevedela obsediet v robote. Pride mi to divne, ze uz tak skoro ma tlacia.
@chrumka ved toto i mna dost tlacia 😏 no i ja skusim druhe i brucho mam nejake velke na moj vkus i ked ja stihla nikdy nebola . Tak uvidim co dnes lekarka snad tam nebudu dve potvorky
@sivamyska1 ja este normálne aj rifle
@chrumka. Ráno 🙂 medzi siedmou deviatou. Ale pôjdem o ôsmej, keď deti odlozim 🙂
@sivamyska1 mňa rifle tlačia, beriem leginy 🙂 ale zas musím uznať že modelka veľmi nie som:-P
@luciferkax ja neviem ci nepojdem na tu siedmu, ze potom idem rovno do prace. 🙂
@sivamyska1
@luciferkax ja v pohode rifle, zatial vsetko oblecko bezo zmeny 😉 Mne praveze ani moc nechuti teraz jest..
@cammeronka mne z jedla smakuje zelenina len salaty ale jeden salat mam aj na dva dni. Tiez vela nejem nechuti mi len brusko mam riadne na to ze by som mala byt v 6tt ale neva hlavne nech je vsetko v poriadku. Vcera som uz aj trenerke oznamila ze som tehu ze vsetko k tomu nasvedcuje tak sme zmenili niekolko cvikov . Vo vseobecnosti sa citim super az na zvacujuce sa a bolestive prsia a to brusko
@cammeronka. No odvčera už ani mne jesť nechutí, takže rifle ešte vytiahnem
@zaba9
@luciferkax takže babeny už som aj ja doma, ako som predpokladala na sone nebolo nič vidieť - ani bublinka ale dr. bol skvelý, povedal, že sa mám správať už ako tehulka a mám prísť 18.2. že to už by malo byť niečo vidieť, mne to zatiaľ neva, išla som hlavne kvôli tomu výtoku a dal mi niečo na to, takže som spokojná - klamem bola by som radšej keby bolo niečo vidieť, ale tak musíme vydržať 🙂 veď podľa internetovej kalku mám termín až 16.10. takže je to ešte ozaj skoro 🙂 a doma mám okolo koho behať, takže to rýchlo ubehne 🙂 Jáj a že už sa nemusím testovať, že keď to bolo raz pozi tak je to jasné a jemu môžem veriť - starý známy 🙂
@luciferkax aj ja som večer v spálni pri telke chrúmala tyčinky - muž ma skoro vyhodil z postele 🙂 🙂 🙂
@luciadobrov tak to si šla ozaj skoro, ja mám termín týždeň neskôr a bolo vidieť minibublinku :-P
@luciadobrov Ja dom mala tyčinky aj na raňajky aj na obed,teraz sa znasilnujem pomarancom aby som aj vitamíny mala

@luciferkax 11 a 7 rokov