icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

ewitta123
27. apr 2016

Zienky mam za sebou druhu poradnu len som bola trosku prekvapena ze mi dr nespravila sono, zevraj sa nerobi na kazdej poradni, tak neviem, som sa aj tesila ze male uvidim. Vam robia sono na kazdej poradni?

zuzhe
27. apr 2016

@ewitta123 nie kazdy lekar robi sono na kazdej poradni, nie je to jeho povinnost... moj ano, za co som rada, asi by mi to chybalo, keby som nevidela nase male... zatial som mala 2x, ale je to super sledovat, ako rastie a vyvija sa.. 1.x len taka fazulka s tlcucim srdieckom a pri druhom uz clovek s hlavou, rukami, nohami... tesim sa uz teraz na dalsie vysetrenie 🙂

annannas
27. apr 2016

@ewitta123 mne nerobil od marca :( akurat som bola v aprili na 3d, minuly tyzden na poradni nic, ze spravi na dalsej, tak musim cakat a dufat,ze vsetko je ok

lenkaoravcova
27. apr 2016

@ewitta123 mne ano ale chodim do sukromnej

stevvvka
27. apr 2016

Mne zatial robil stale, ale raz som si platila 10 € lebo ze to nehradi poistovna

ewitta123
27. apr 2016

Dakujem vam dievcata

luciferkax
27. apr 2016

@ewitta123 no nemusí sa robiť na každej poradni, ani môj predošlý lekár nerobil, táto moja lekárka robí stále, a ja som rada, nie nejaký extra dlhý, že všetko pozerá, ale aspon nazrie, či všetko funguje ako má :D :D či aspon bije srdiečko a či pdorástlo

ewitta123
27. apr 2016

@luciferkax no vysetrila ma normalne a povedala ze vsetko ok, pekne rastieme tak aspon to 😀 na dalsej poradni uz bude aj sono a na konci maja ideme na 3D do MT tak na to sa tesim 🙂

luciferkax
27. apr 2016

@ewitta123 teba aspon vyšetrila normálne, ja som ju pýtala, a vraj netreba... a to mám dosť často krče, ja som bola zas sklamaná z toho. Ja tiež váham na 3D, neviem sa rozhodnúť, 50 eur sa platí,tak neviem, či sa aj oplatí 😀 😀

evkano
27. apr 2016

dievčatá vyskúšajte celkom fajn 10 minútové cvičenie

https://www.youtube.com/watch?v=2yZFFGs8dLg

😉

lenkaoravcova
27. apr 2016

@luciferkax na 3d či 4d ti skontrolujú úplne všetko podľa mňa super investované peniaze a krásne uvidis bábätko ide aj muž a synovia so mnou

tintin79
27. apr 2016

@ewitta123 ani môj gynekológ nerobí sono každú poradňu...mne robil len dvakrát a potom ešte dvakrát keď som mala problém...a raz som bola na prvotrimestralny sceening....ale nakoľko už cítim pihyby tak som trošku kludnejsia....🙂

weru3ka
27. apr 2016

@ewitta123 mne tiez povedala ze to nepreplacaju poistivne ale pozrela ci je plod zivy a pozrela aj pohlavie ale to trvalo asi do minuty tak nic moc no

stevvvka
28. apr 2016

Aj ja by som chcela ist na 3D. Musim to ohlasit svojmu lekarovi alebo len si pozistujem kde robia a objednam sa? A v ktorom tyzdni to je najlepsie? Ja pockam do dalsej poradne, a ked mi nepovie pohlavie, tak asi pojdem...

suz20
28. apr 2016

Ja nechcem vediet pohlavie,ani pri jednom som nevedela a bolo to krasne prekvapenie na porodnej sale

stevvvka
28. apr 2016

@suz20 ja neviem....aj suseda to tak mala a hovori ze pekne prekvapko..ale tak ja som zvedavec zvedavy ja sa neviem dockat ani letaku z kauflandu 😀

babucika
28. apr 2016

@stevvvka na 3d mozes skusit Cegys, priamo v Tn

stevvvka
28. apr 2016

@babucika dakujem 🙂 jj jedna kamoska bola v tn, ze robia ja viedo..tak uvidim ci nazbieram tolko penazi 🙂

babucika
28. apr 2016

@stevvvka tusim aj v cegyse to mas lacnejsie ak si prinesie vlastny usb kluc. ale presne info nemam, ja som bola iba na morfo,potom som bola objednana aj na 3D,ale babo bolo zle otocene, takze napokon sme isli prec.

puklica123
Odpoveď bola odstránená
lindt
28. apr 2016

mne robi sono vzdy a da mi aj fotku vzdy, ale chodim do sukromnej. Al. ked pridem na pohotovost,tak mi vytlacia fotku sona tiez.
Inak, baby, citim pohyby uz od minuleho tyzdna a posledne 2-3 dni nic. Som nakapata, dnes som bola u dr., angina to zatial nie je,ale mam lezat, kloktat - mam chytene hrdlo a citim sa nanic... Je to ok, ze ich zrazu necitim, vsak? Mozno je v inej polohe...

stevvvka
28. apr 2016

@lindt s tymy pohybmi ti poradit neviem, ja necitim este nic. Ale aj ja mam chytene hrdlo a pomaha mlieko s medom...co ti odporucili kloktat? Slsnu vodu? Ja mam doma coldrex pastilky a kazdy den na nich tuzobne pozeram

lindt
28. apr 2016

@stevvvka ahoj, no praveze mi poradila JOX, C-cko, caje - zazvorovy, medovka, ale prave studujem,ze JOX je zakazany v tehu... Do kelu. Kvoli ovplyvneniu stitnej zlazy u matky i dietata. Tak idem kloktat salviovym cajom najskor - to mozeme a sja slanu vodu nemozem - som po operacisch hrdla. Skus to a este su homeopaticke lieky na cmulanie, vid: http://www.tvojlekarnik.sk/kategorie/tehotenstv...
snad nam to prejde a nic horsie to nebude!

stevvvka
28. apr 2016

@lindt dakujem 🙂 vsak ja to prezijem, nech boli ako chce, ale mamka ochorela ked bola tehtona so sestrou a sestra sa narodila zahlienena, tak sa bojim co to spravi s mojim babom...

lindt
28. apr 2016

@stevvvka neboj sa, nebudes mat chore babo!!! Ja som rodila so skaredymi mykoplazmami, o kt. som netusila, ze su a vsetko bolo v poriadku. Mysli pozitivne!

stevvvka
28. apr 2016

@lindt ja si ani nepripustam, zeby mu nieco bolo 🙂 len viem, ako velmi su deti ovplyvnene vsetkym, co tehulky robia 🙂

mojmisinko
28. apr 2016

@evkano jeeej, fakt super cvicenie, vdaka za tip 🙂 skusila som 4 bloky, je to parada 🙂

evkano
28. apr 2016

@mojmisinko to ma teší, ja som si dala to video dva krát a normálne som vyšla z cviku za tie 4 mesiace a svalovica ako hrom :D

mojmisinko
28. apr 2016

@evkano heh, tiez cakam, ako bude dychat ked pojdem teraz po maleho do skolky, lebo to este zvykneme taku 2 hodinovku absolvovat, ze on na odrazadle a ja zanim ledva fucim 😀 pri prvom tehu som mala veru omnoho lepsiu kondicku 😀 teraz je to ako keby som mala 99 rokov 😀

evkano
28. apr 2016

@mojmisinko no u mňa je to prvé tehotenstvo, takže neviem zrovnávať, ale najvyšší čas sa rozhýbať lebo do októbra je ďaleko.. jááj len keď niekedy sa tak nechce 😉