Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@ewitta123 nie kazdy lekar robi sono na kazdej poradni, nie je to jeho povinnost... moj ano, za co som rada, asi by mi to chybalo, keby som nevidela nase male... zatial som mala 2x, ale je to super sledovat, ako rastie a vyvija sa.. 1.x len taka fazulka s tlcucim srdieckom a pri druhom uz clovek s hlavou, rukami, nohami... tesim sa uz teraz na dalsie vysetrenie 🙂
@ewitta123 mne ano ale chodim do sukromnej
Mne zatial robil stale, ale raz som si platila 10 € lebo ze to nehradi poistovna
Dakujem vam dievcata
@ewitta123 no nemusí sa robiť na každej poradni, ani môj predošlý lekár nerobil, táto moja lekárka robí stále, a ja som rada, nie nejaký extra dlhý, že všetko pozerá, ale aspon nazrie, či všetko funguje ako má :D :D či aspon bije srdiečko a či pdorástlo
@luciferkax no vysetrila ma normalne a povedala ze vsetko ok, pekne rastieme tak aspon to 😀 na dalsej poradni uz bude aj sono a na konci maja ideme na 3D do MT tak na to sa tesim 🙂
@ewitta123 teba aspon vyšetrila normálne, ja som ju pýtala, a vraj netreba... a to mám dosť často krče, ja som bola zas sklamaná z toho. Ja tiež váham na 3D, neviem sa rozhodnúť, 50 eur sa platí,tak neviem, či sa aj oplatí 😀 😀
dievčatá vyskúšajte celkom fajn 10 minútové cvičenie
https://www.youtube.com/watch?v=2yZFFGs8dLg😉
@luciferkax na 3d či 4d ti skontrolujú úplne všetko podľa mňa super investované peniaze a krásne uvidis bábätko ide aj muž a synovia so mnou
Aj ja by som chcela ist na 3D. Musim to ohlasit svojmu lekarovi alebo len si pozistujem kde robia a objednam sa? A v ktorom tyzdni to je najlepsie? Ja pockam do dalsej poradne, a ked mi nepovie pohlavie, tak asi pojdem...
Ja nechcem vediet pohlavie,ani pri jednom som nevedela a bolo to krasne prekvapenie na porodnej sale
mne robi sono vzdy a da mi aj fotku vzdy, ale chodim do sukromnej. Al. ked pridem na pohotovost,tak mi vytlacia fotku sona tiez.
Inak, baby, citim pohyby uz od minuleho tyzdna a posledne 2-3 dni nic. Som nakapata, dnes som bola u dr., angina to zatial nie je,ale mam lezat, kloktat - mam chytene hrdlo a citim sa nanic... Je to ok, ze ich zrazu necitim, vsak? Mozno je v inej polohe...
@stevvvka ahoj, no praveze mi poradila JOX, C-cko, caje - zazvorovy, medovka, ale prave studujem,ze JOX je zakazany v tehu... Do kelu. Kvoli ovplyvneniu stitnej zlazy u matky i dietata. Tak idem kloktat salviovym cajom najskor - to mozeme a sja slanu vodu nemozem - som po operacisch hrdla. Skus to a este su homeopaticke lieky na cmulanie, vid: http://www.tvojlekarnik.sk/kategorie/tehotenstv...
snad nam to prejde a nic horsie to nebude!
@evkano jeeej, fakt super cvicenie, vdaka za tip 🙂 skusila som 4 bloky, je to parada 🙂
@mojmisinko to ma teší, ja som si dala to video dva krát a normálne som vyšla z cviku za tie 4 mesiace a svalovica ako hrom :D
@evkano heh, tiez cakam, ako bude dychat ked pojdem teraz po maleho do skolky, lebo to este zvykneme taku 2 hodinovku absolvovat, ze on na odrazadle a ja zanim ledva fucim 😀 pri prvom tehu som mala veru omnoho lepsiu kondicku 😀 teraz je to ako keby som mala 99 rokov 😀
@mojmisinko no u mňa je to prvé tehotenstvo, takže neviem zrovnávať, ale najvyšší čas sa rozhýbať lebo do októbra je ďaleko.. jááj len keď niekedy sa tak nechce 😉

Zienky mam za sebou druhu poradnu len som bola trosku prekvapena ze mi dr nespravila sono, zevraj sa nerobi na kazdej poradni, tak neviem, som sa aj tesila ze male uvidim. Vam robia sono na kazdej poradni?