icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

eva2809
30. apr 2016

@suz20 no každé tehotenstvo nám prináša nejake prekvapenia🙂ja pri prvom som nebola taká vystresovaná ako teraz..pre mna tehotenstvo vôbec nie je najkrajšie obdobie,ako sa hovorí.chcela by som si ho uzit, ale dá sa to??viac sa bojim ako tesim.no mne škoda,že nepovedal,v akej fáze to mám,ale snad sa to ešte napravi...ako pises🙂

misska_x
30. apr 2016

@eva2809...ahoj...len ťa chcem troška ukľudniť...ja som mala pri predošlých dvoch tehotenstvách nízko uloženú placentu...a zvládla som to bez problémov, len si treba dať pozor na ten sex, môže spôsobiť hematóm na placente, inak všetko po starom...obidve deti mám krásne, zdravé takže hlavu hore!!.. 🙂

eva2809
30. apr 2016

@misska_x jej dakujem...upokojilo ma to🙂no čo už som doma,tak sa budem snažiť užiť si to takto na gauci,len sa bojim,že zas zacnem krvacat:(keď sa rano zobudim,bojim sa aj postaviť..

seki11
30. apr 2016

@tintin79 vždy treba veriť, aj ja sa bojím výsledku, ako každá jedna určite... sme v tom všetky spolu 🙂

luciferkax
30. apr 2016

@eva2809 krvácanie a špinenie nezávidím :( tak sa šetri, ako môžeš.. aj ked chápem, že pri deťoch sa nie ždy dá :D :D
skúsenosti s nízko uloženou placentou nemám....iba s kopou dalších kompliácii tehotenstva 😀 😀 😀
ja sa tiež stále bojím, že sa niečo pokašle, že sa niečo stane.... ked si predstavím moje prvé tehotenstvo, bez strachu, bez internetu, bez obáv.... chcela by som byť tehotná ešte raz v osemnástke 😀 😀

suz20
1. máj 2016

Ja mam pocit,ze to tretie tehotenstvo najmenej zvladam,ani pri jednom som to roztahovanie maternice necitila tak ako teraz...uz sa"tesim" na zavinovanie..uz nech je oktober a babätka medzi nami

stevvvka
1. máj 2016

@suz20 ked sa maternica po porade stahuje, su to take iste tahanice,krce a pichanie ako pri roztahovani?

suz20
1. máj 2016

Ja pri druhom som mala v nemocnici kontrakcie pri kazdom kojeni ale len na zaciatku ako zacala papat...sestricky hovorili,ze aspon viem,ze babo papa a ja sa cistim.ale pri prvom som to nemala....ale po prichode domov to preslo

suz20
1. máj 2016

Bolo to ako silnejsi menzes

eva2809
1. máj 2016

@luciferkax ale lezim kolko sa dá,ja mam uz veľkého chlapca (7r)takze dá sa,ale vždy je niečo treba,aspon uvariť,upratať...a veru mas pravdu...prvý krát keď som bola tehotná,nemala som tolko obáv ako teraz??tak aj ty sa bojis všetkého ako ja??asi nás je viac...🙂pamätám si,ako sme tu davali svoje pozitívne testy...teraz sme už skoro v polovici...musíme to spolu dobojovat do konca!!!

luciferkax
1. máj 2016

@eva2809 moji sú už tiež väčší takže sa dá oddychovať ale ako pises, aj kus upratať a navariť treba.
Ja sa teraz bojím veľa veci, najradšej by som sa zavrela do bubliny a vyčkala aspoň do septembra 🙂 🙂
Nooo sme fakt skoro v polovici, keďže naposledy so: rodila mesiac pred terminom tak je možné že už aj v polovici som🙂 🙂 zvládneme to!

eva2809
1. máj 2016

@luciferkax aj ja som rodila mesiac pred terminom🙂uvidime,ako bude teraz. je dobré vedieť,že nie som v tom sama,co sa týka toho strachu.a deti chodia do škôlky/školy??

luciferkax
1. máj 2016

@eva2809 toho strachu sa asi nezbavime 🙂 áno chodia, starší ke druhak v škole a mladší chod do škôlky a má 5rokov,

tintin79
1. máj 2016

@8adriana8 ak morfologicky nebude ok som ochotná podstúpiť aj odber plodovej vody....ale verím že bábätko je v poriadku.... 🙂

eva2809
1. máj 2016

Baby keď som bola naposledy u dr.predpisal mi magnosolv-to je taký prášok do vody,ale predtým mi predpísal magnerot tiez magnezium,teraz neviem,či zabudol,že ja už magnezium užívam,či mam jest aj to aj to,aby zas toho nebolo veľa.čo myslíte??

kakatulik
1. máj 2016

@eva2809 ahoooj.....ze sa do toho montujem.....asi by si mala uzivat ibe jedno,kludne to striedaj,lebo by si sa mohla pokakat 🙂

eva2809
1. máj 2016

@kakatulik fakt myslis?? 🙂 🙂

luciferkax
1. máj 2016

@eva2809 koľko mg to vychádza na den? Záleží ako sú lieky silné

kakatulik
1. máj 2016

@eva2809 Mg celkovo uvolnuje hladke svalstvo a to je aj v creve.Ja pracujem v nemocnici a my davame mahnosolv na podporu peristaltiky a mnoho kraaat to ucinkuje viac ako by sme si zelali.Na kazdeho to vsak vplyva inak.Ja si ho mozem dat aj nalacno a nic....vyskusaj....🙂

zuzka71291
1. máj 2016

@eva2809 ja som teraz v nemocnici a beriem mg 3krat plus mam kazdy den magneziovu infuziu. Asi sa nim predavkovat neda.

eva2809
1. máj 2016

@kakatulik ten magnosolv mam brat 1krat denne a ten magnerot 2krat denne,tak si davam magnerot len 1 a zatial som nemala nejake črevné problémy.ale teoreticky spolu sa môžu kombinovať áno??

eva2809
1. máj 2016

@zuzka71291 to má mrzi,že si v nemocnici.prečo??ak sa mozem opytat.a aký magnezium beries??

zuzka71291
1. máj 2016

@eva2809 ja neviem presne. Taka modra flasticka.klasicke magneziove vitaminy. Po tej ture,co somntu spominala,tak ma pichalo pri matermici.radsej som isla... a hospitalizovali ma. Dufam,ze ma zajtra ux pustia... mam aj poradnu,na ktooru chcem velmi ist...mozno nam povie pohlavie. 😊

annannas
1. máj 2016

baby, radsej zvolnite tempo, aj ja som vcera nakupovala, varila, s malou na ihrisku, cely den na nohach a vecer ma uz pobolievalo brucho, aj dnes rano, radsej zvolnite tempo, ja som sa uz poucila tiez. dnes uz len polihujem a flakam sa 🙂

zuzka71291
1. máj 2016

@annannas ako ja. Presla som.so ziakmi 15km a potom uz len stresy a nakoniec nemocnica. A teraz sa uz vsetci boja.

annannas
1. máj 2016

@zuzka71291 prave som citala aj tvoj prispevok, preto som pisala, aj ked sa clovek citi dobre, netreba to prehanat, ja som predosle tehotenstvo prelezala, teraz sa to pri malej neda, ale musim sa krotit v aktivitach 🙂 na co obcas zabudam

kakatulik
1. máj 2016

@eva2809 to je vsetko magnézium,cize ano,ale zalezi,aby to nebolo privela.Ked pojdes nabudúce na kontrolu sa spytaj.

zuzka71291
1. máj 2016

@kakatulik a moze sa mg predavkovat? Bo ja som tiez mimo,kolko mi ho tu davaju. 😃ale nie. Hadam lekari vedia,co robia. 😃

zuzka71291
1. máj 2016

@annannas u mna je to prve tehu. A vsetci,ze hybat sa musim. Aspon prechadzky atd,ale uz som sa poucila,ze ani dlhe prechadzky..

kakatulik
1. máj 2016

@zuzka71291 ...co ja vieeeem,ale asi nieeee.To by si musela strasne vela brat.Ak beries kolko kazu,tak urcite nie.