Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@zuzka71291 a zistili niečo??či všetko ok??ja mam tiez kludovy režim...a veru keď niečo dlhšie robim,citim,že ma bruško začne pobolievat..
@eva2809 mna skor picha ako boli... ako keby mi niekto ihlou do maternice. Noooo,dufam,ze vedia,co robia,lebo ja mam mg infuziu. Plus 3tabletky denne. 😃
@zuzka71291 podľa mňa sa tak ľahko nepredavkujes, ja beriem už 3x denne po tabletje, pri predošlom som ku konci jedla 4x2 tablety a nikdy má neprehanalo
@luciferkax mna by prehnat zase aj mohlo,lebo som stolicu nemala uz asi pat dni. 😕
@zuzka71291 ouuu, tak to nezavidim ☹ ☹ ja našťastie taký problém nemám
@luciferkax ja som tiez vobec nemala a tieto posledne dni...no,koniec. Ale s tou stolicou sa dr ani nepriznam,chcem ist uz domov odtialto
@zuzka71291 aha ty si v nemocke
Možno to bude skôr tým že veľa lezis 🙂 🙂
@zuzka71291 u mna uz 4.tehu, takze viem o com hovorim, radsej zvolnit, pomaly dalej zajdeme ☺
Ahojte!je super,ze som nasla tuto skupinu.ja mam termin 18.oktober.pocula som u gynekologa,zr chystaju zobrat prisprvok na dieta(829 eur)a tu sumu rozdelia na 3 roky k materskej naviac.niekto z Vas uz o tom pocula?mna by to velmi nastvalo.
@krekacsmarika ahoj.ja som ešte o tom nepocula,no keby to rozdelili na 3roky,nevyslo by to bohviečo...no dúfajme,že nas sa to ešte nedotkne...
@eva2809 no ano,na takych 20 eur mesacne
@krekacsmarika momentálne mi je to jedno, aj keby ho rozdelili, len nech ho neberú.. ale keby som čakala prvé dieťatko, spoliehala sa, že za toto dokúpi výbavu, tak by ma to riadne nahnevalo, tažke chápem aj rozhorčenie
@luciferkax ja cakam prve.no ano hvala bohu ,vieme kupit vsetko,ale prave sa chystame aj kupit byt,takze nebolo by jedno.aj ked len tie peniaze odkladam na zle casy,ja budem dostavat matersku,moj manzel pracuje,ale je maliar,takze vsetko zavisi od pocasia atd...
@annannas ahoj ja som mala ísť v 22tt ale môj doktor mi odporučil sa preobjednať takže idem koncom 19tt na morfologický a následne podľa výsledkov na odber plodovej vody.... nakoľko kombinovaný trimestrálny screenig v 12tt tehotenstva mi robil špičkový odborník určite by si niečo všimol - výsledky usg + krv vtedy vyšli na výbornú - minimálne riziko...takže sa spolieham nato, že triple test je falošne pozitívny a ubezpečujem sa, že bábätko je určite v poriadku, 🙂
ahojte, ja som bola dnes v poradni, 16tt. zobrali mi krv na tripple, v pondelok mam volat kvoli vysledkom, a odporucil ma na geneticku konzultaciu kvoli veku. bol so mnou aj manzel,tak som poprosila Dr. ci by mi spravil aj sono, a tak manzelovi poukazoval babo, hlavicku, srdcove komory, dutinu brusku atd...az som mu zavidela, lebo ja som na monitor nevidela. 😠
Pohlavie zatial nevieme, dr. si si nebol isty, ale malo by byt vsetko v poriadku s babom,tak sa tesime. 🙂
@weru3ka pri prvom tehu som si vsimla ze chodia aj chlapi obcas, tak som sa opytala dr. Ako to chodi. Najprv som sla dovnutra sama, vybavili sme papiere, vysetril ma, tak som sa ho opytala ze mam tu manzela, ci by sme mohli spravit sono. Ze ano, tak som ho zavolala, porobil sono, a vysiel do cakarne.este sme s dr prehodili par slov a hotovo.
baby dnes som bola na gravid joge, je to fakt supis, nepridate sa niekto z Ba?
Darshana Yoga Studio - ŠTETINOVA 1, pri palisadach, paci sa mi aj meditacia a spojenie s bábätkom 🙂
@lukamka - no ja by som sa aj pridala, lebo ma hrozne boli chrbat. Popozeram tu stranku, kedy maju gravid jogu. Ty kedy chodis?
http://www.dys.sk/gravid-joga-bratislava/ oki, ja chodim pondelky a stredy, vcera sa mi velmi páčilo, budem rada ak sa pridas ako ďalšia oktobrovka, zatial som tam s najmensim bruskom 🙂 🙂
@weru3ka veru zober ho, bude mat zazitok. ja som sa pozerala na mm, mal taky stastny usmev na tvari ked uvidel drobca prvykrat. a Dr. naozaj podrobne poukazoval, popisal babo, aj pomeral brusko, stehennu kost..inakost je taky tichsi, vela toho nepovie, ani monitor neukaze (hoci minule som ho aj k tomu donutila 😀 ).
@lukamka ake je to narocnostou? ty si chodila predtym aj na normalnu jogu? Pytam sa, lebo ja som taky sportovy antitalent, a pocula som o roznych skusenostiach s gravid jogami - niektore ze vraj su fakt skor relaxacne, clovek si trosku ponatahuje telo, ale kamaratka raz prisla z jednej, ktora bola dost narocna a prislo jej tam uplne zle, a to je fit clovek. takze sa trochu neviem odhodlat 🙂
@guizui je skor zamerana na take natahovacky, dýchanie a uvolnovanie, je lahucka, na koci je vždy kratka meditacia, tam si uvolnis telo a sustredis sa na babatko, predstavujes si ako vyzera, kolko uz narastlo 🙂 na takej normalnej som pred tehu bola len par krat, ale to je o dost iné. asi skus jeden testovací termín a uvidíš 🙂

@zuzka71291 inac na tom letáku čo mám,píšu aj o predávkovaní magnezium🙂ale hlavne treba veriť doktorom...a to by sme museli asi viac zjesť ako 2-3denne