Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby,nemohli by ste mi ukazat alebo poslat v IP nejake foto z usg v 16.-17.tt? Ja som.dnes bola a pride mi ta fotka strasne nekvalitna a neviem sa z nej vysomarit. 😃inak. Pridavam sa k tym,co su pn...neviem ako to zvladnem,kedze byvame v malej dedine a este mesiac som bez auta. 😕ale ako ucitelka,ze pn len do leta. Hadam som ju spravne pochopila.
@zuzka71291 ja som si teraz nepytala foto.
@zuzka71291 ja mam z 13tt poslednu, dalsia bude buducu stredu
@lukamka tak ja uz som kludnejsia,lebo vsetci na tom mojom sone vidia pekne,len ja nie. 😃
@zuzka71291 mne sa skor naopak stava, ale ja som zvyknuta z prace citat snimky 🙂 pošli IP ak chces ;)
@lukamka pokusim sa zajtra poslat. Dnes uz sa chystam do postele. 😊
Baby ja som tak znechutena z pristupu lekarov,chodim na rizikove ale pristup hruza,cakacia doba 3-4 hod.,malinke som este ani nevidela,fotka tak to nehrozi,je toto mozne,taka som rozhodena,moj dr ma poslal aby ma viac sledovali ale uplny opak.
@patris11 nuz na Slovensku je to tak treba si zaplatit sukromnika apristup bude uplne iny
ja nechodim ku sukromnikovi a nemozem povedat jedno krive slovo na svojho lekara... trpezlivy, ochotny, privetivy a ak mi nieco vysvetluje, tak vzdy v ludskom jazyku, neohadzuje sa lekarskymi frazami. Aj ked bol manzel pri vysetreni, poukazoval mu na ultrazvuku vsetko, co sa len dalo, povysvetloval aj vseobecne veci okolo tehotenstva, co sa deje v tele zeny.. bolo to sice za priplatok, ale 5 eur este nikoho nezruinovalo a manzel mal zazitok, na nejake 3D ci 5D uz ani nechce ist
@zuzhe ja nehovorim ze neexistuju vynimky ale vacsinou je to pravidlom na Slovensku, moj je iba sukromnik odrodil mi dve deti a teraz chodim k nemu aj pri tretom ale stoji to zato
Ano v prvom tehotenstve nebol problem lekar ukazal,vysvetlil,kedze sa potom moj stav skomplikoval a mala som tazku preeklampsiu,tak som vedela,ze druhe bude rizikove a hned ma odoslal do nemocnice v ktorej aj ja pracujem.Ale nerozumiem uplne som sklamana.Necakam ziadne vyhody ani uprednostnovanie ale stale ambuluje iny lekar aj hodinu sa nic nedeje cakanie trva vecnost a poradna trva 5-10 min.na monitor vidi len lekar,tak neviem preco to je rizikove.
@lenkaoravcova ved ja len aby sa vedelo aj o vynimkach ;)
zienky idete niektora do Martina k Mudr. Grochalovi na 3D/4D sono?
@zuzka71291 ahoj, ty si ucitelka? A co ucis? Preco si PN? zaujima ma to z dovodu, ze ja tiez ucim, momentalne som na ocr,ale najradsej by som sla na pn, mna to tam nici, aj ked ucit milujem. Unavena, ubolena, vystresovana - za to si mozem ja😀, vecer mam take velke brusko, no hroza niekedy. Nie vzdy to je zle, ale je to narocne... uz len dva mesiace 🙂
Tak ja som dnes pocitila prve stuhnutia take slabinke tuk tuk.a yz aj citim troska malinke na toto som sa najviac tesila je to skvele;)
@lindt je to narocne. Viem o com hovoris. Mna dala dr vcera na pn,velmi ma to trapilo,lebo ucim na strednej skole a za dverami matura. Ale teraz si uvedomujem,ze to tak bude lepsie,lebo ucim na chlapcenskej skole. Chalani pubertiaci. Da to zabrat a ked som sa rozculila,zvyklo ma pichat v podbrusku a nehovoriac o tom,ze doma som nedokazala pohnut ani prstom...na pn som preto,lebo sme boli s chalanmi opekat. Presla som asi 15km peso a pichalo ma v podbrusku potom. Kedze som mala rozne zdravotne problemy predtym.stresovala som. Isla som na nemocnicu,lebo moja dr nerobila a tam som si polezala 5dni plus ma vypisali na pn... inak ucim ANJ.
Mavate niektora nizky tlak? Co vam pomaha?

@lukamka super, dakujem 🙂