icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

guizui
3. máj 2016

@lukamka super, dakujem 🙂

zuzhe
3. máj 2016

@babucika
@weru3ka aj moj manzel bol pri usg vysetreni, u nas to je mozne za mierny poplatok, ale bolo to super, dr. mu vsetko poukazoval, vysvetlil ;)

zuzka71291
3. máj 2016

Baby,nemohli by ste mi ukazat alebo poslat v IP nejake foto z usg v 16.-17.tt? Ja som.dnes bola a pride mi ta fotka strasne nekvalitna a neviem sa z nej vysomarit. 😃inak. Pridavam sa k tym,co su pn...neviem ako to zvladnem,kedze byvame v malej dedine a este mesiac som bez auta. 😕ale ako ucitelka,ze pn len do leta. Hadam som ju spravne pochopila.

babucika
3. máj 2016

@zuzhe aj ja som cakala ze nieco zaplatim, lebo teraz nebol v plane uzv, aj som sa pytala tak ze na poziadanie. Ale dr. nic nepytal. Aj pri dcere bol manzel raz, ale vtedy v 20tt.

babucika
3. máj 2016

@zuzka71291 ja som si teraz nepytala foto.

lukamka
3. máj 2016

@zuzka71291 ja mam z 13tt poslednu, dalsia bude buducu stredu

zuzka71291
3. máj 2016

@lukamka tak ja uz som kludnejsia,lebo vsetci na tom mojom sone vidia pekne,len ja nie. 😃

lukamka
3. máj 2016

@zuzka71291 mne sa skor naopak stava, ale ja som zvyknuta z prace citat snimky 🙂 pošli IP ak chces ;)

zuzka71291
3. máj 2016

@lukamka pokusim sa zajtra poslat. Dnes uz sa chystam do postele. 😊

patris11
4. máj 2016

Baby ja som tak znechutena z pristupu lekarov,chodim na rizikove ale pristup hruza,cakacia doba 3-4 hod.,malinke som este ani nevidela,fotka tak to nehrozi,je toto mozne,taka som rozhodena,moj dr ma poslal aby ma viac sledovali ale uplny opak.

lenkaoravcova
4. máj 2016

@patris11 nuz na Slovensku je to tak treba si zaplatit sukromnika apristup bude uplne iny

lukamka
4. máj 2016

@patris11 zalezi asi na co natrafis, ani v rakusku to nie je vzdy slava, pokial nieco neplatis kesom... a potom, ze sa nemame stresovat :/

zuzhe
4. máj 2016

ja nechodim ku sukromnikovi a nemozem povedat jedno krive slovo na svojho lekara... trpezlivy, ochotny, privetivy a ak mi nieco vysvetluje, tak vzdy v ludskom jazyku, neohadzuje sa lekarskymi frazami. Aj ked bol manzel pri vysetreni, poukazoval mu na ultrazvuku vsetko, co sa len dalo, povysvetloval aj vseobecne veci okolo tehotenstva, co sa deje v tele zeny.. bolo to sice za priplatok, ale 5 eur este nikoho nezruinovalo a manzel mal zazitok, na nejake 3D ci 5D uz ani nechce ist

lenkaoravcova
4. máj 2016

@zuzhe ja nehovorim ze neexistuju vynimky ale vacsinou je to pravidlom na Slovensku, moj je iba sukromnik odrodil mi dve deti a teraz chodim k nemu aj pri tretom ale stoji to zato

patris11
4. máj 2016

Ano v prvom tehotenstve nebol problem lekar ukazal,vysvetlil,kedze sa potom moj stav skomplikoval a mala som tazku preeklampsiu,tak som vedela,ze druhe bude rizikove a hned ma odoslal do nemocnice v ktorej aj ja pracujem.Ale nerozumiem uplne som sklamana.Necakam ziadne vyhody ani uprednostnovanie ale stale ambuluje iny lekar aj hodinu sa nic nedeje cakanie trva vecnost a poradna trva 5-10 min.na monitor vidi len lekar,tak neviem preco to je rizikove.

zuzhe
4. máj 2016

@lenkaoravcova ved ja len aby sa vedelo aj o vynimkach ;)

zuzhe
4. máj 2016

@patris11 myslim, ze je to casty problem v nasom zdravotnictve- chyba ludsky pristup, na pacienta sa pozera len ako na diagnozu... je mi luto, ze si sa dostala do takej situacie, drzim palce, aby si to aj so svojim malym uspesne zvladla

patris11
4. máj 2016

@zuzhe dakujeme pekne,prajem vsetkym uspesne tehulkovanie,no netreba sa nechat vytacat,hlavne,ze sme v poriadku,samozrejme poznam kopec uzasnych lekarov a stale mozme ist aj inam na usg,nepotrebujeme nadstandartne sluzby iba ludsky pristup v tomto citlivom obdobi.

ewitta123
4. máj 2016

zienky idete niektora do Martina k Mudr. Grochalovi na 3D/4D sono?

chrumka
4. máj 2016

@ewitta123 ja idem koncom maja

seki11
4. máj 2016

@ewitta123 Ahoj, už som bola a idem ešte 31.mája

ewitta123
4. máj 2016

@chrumka
@seki11 ja idem 30. maja, celkom sa na to tesim a hlavne na to, ze aj manzel uvidi male 🙂

lindt
4. máj 2016

@zuzka71291 ahoj, ty si ucitelka? A co ucis? Preco si PN? zaujima ma to z dovodu, ze ja tiez ucim, momentalne som na ocr,ale najradsej by som sla na pn, mna to tam nici, aj ked ucit milujem. Unavena, ubolena, vystresovana - za to si mozem ja😀, vecer mam take velke brusko, no hroza niekedy. Nie vzdy to je zle, ale je to narocne... uz len dva mesiace 🙂

laura851
4. máj 2016

@lindt nezalozime skupinu oktobrovky ucitelky? 😁 tiez chodim ako vymackany citron, ale posledne dni sa citim celkom fajn, celkom sa mi vracia energia, chcela som sa dat na PN, ale teraz ani neuvazujem... dufam, ze mi to vydrzi aspon tyzden 😅

weru3ka
4. máj 2016

Tak ja som dnes pocitila prve stuhnutia take slabinke tuk tuk.a yz aj citim troska malinke na toto som sa najviac tesila je to skvele;)

zuzka71291
4. máj 2016

@lindt je to narocne. Viem o com hovoris. Mna dala dr vcera na pn,velmi ma to trapilo,lebo ucim na strednej skole a za dverami matura. Ale teraz si uvedomujem,ze to tak bude lepsie,lebo ucim na chlapcenskej skole. Chalani pubertiaci. Da to zabrat a ked som sa rozculila,zvyklo ma pichat v podbrusku a nehovoriac o tom,ze doma som nedokazala pohnut ani prstom...na pn som preto,lebo sme boli s chalanmi opekat. Presla som asi 15km peso a pichalo ma v podbrusku potom. Kedze som mala rozne zdravotne problemy predtym.stresovala som. Isla som na nemocnicu,lebo moja dr nerobila a tam som si polezala 5dni plus ma vypisali na pn... inak ucim ANJ.

zuzhe
5. máj 2016

Mavate niektora nizky tlak? Co vam pomaha?

chrumka
5. máj 2016

@zuzhe kava, ktoru inak vobec nepijem. Ale tu si dam fakt az vtedy ked sa mi uz kruti v hlave 🙂

janifer
5. máj 2016

@zuzhe Odporucanie internistu: trosku viac zacat solit. No a asi aj pitny rezim a vylozit si nohy hore ( krv natecie do hlavy 🙂

laura851
5. máj 2016

@zuzhe co najviac pit