icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

tatiana305
11. máj 2016

@eva2809 ahoj.myslim to tak že pokial vyslovene len ležím cely deň a fakt nerobím vôbec nič tak je to ok akonáhle dačo cez deň urobím navyše alebo dlhšie stojím na nohách krvácam zas 😒 príde mi to nereálne takto fungovať ked mám doma dieťa tak som zvedavá dokedy.
@suz20 ja ju mám tak že prekrýva len časť krčka, lekár mi však vravel že neni to celkom štandardne v tomto tt že takýto výrazný problém to zvykne robiť až o pár týždňov neskôr tak neviem teda 😖

lindt
11. máj 2016

@tatiana305 nemam s tymto skusenost, drzim palce, aby sa to samo pekne upravilo!!!

tatiana305
11. máj 2016

@lindt ďakujem pekne 😉

luciferkax
11. máj 2016

@tatiana305 nemám skúsenosti s týmto ale želám veľa síl a trpezlivosti
A nech sa to čím skôr upraví, hádam je šanca že sa placenta ako rastie posúva

eva2809
11. máj 2016

@tatiana305 aha...tak to máš ťažké.ako dlho si bola v nemocnici?a čo ti povedali tam?ja som krvacala len jednorazovo,potom som mala také tri dni tmavohnedy vytok a od vtedy je kľud...ale stále sa bojim:(ale tiež sa snažím mysliet pozitivne...a pri deťoch je ťažko byť úplne bez pohybu.

sivamyska1
11. máj 2016

@janifer ja beriem teraz pocas tehu zodac a symbicort. Gynekologicka povedala na lieky ze spravna volba. Tak mi ich zmenila alergologicka

seki11
11. máj 2016

@mojmisinko Ahoj, ja osobne nie, ale moja švagriná mala po
piatom pôrode.... Bolo to zle, určite vyhľadaj lekársku pomoc ak sa to bude opakovať, povedz o tom svojmu gynekológovi.... Je to úplne normálne a má to veľa žien, netreba to ale podceniť.

seki11
11. máj 2016

@lindt Mne sa spravili po prvom pôrode, teraz zatiaľ nič.... Ale mne aj zostali ☹

ewitta123
11. máj 2016

Ahojte zienky, citite uz pohyby, prvorodicky? Ja som v 19tt a zatial nic, sem tam nejake pichanie v podbrusku, je to normalne?

lienka182
11. máj 2016

@ewitta123 ahoj 🙂 ja citim jemne steklenie v brusku 😉

kocurikv
11. máj 2016

@ewitta123 ja končím dnes 19 tt a sem tam mam pocit ze cítim už asi týždeň a dnes asi najviac.. Skôr rano mam take vypucanie brucha..

ewitta123
11. máj 2016

@lienka182
@kocurikv ja mam pocit ze sa mi este aj brusko zmensilo, mm ma upokojuje ze babo sa asi inak otocilo, och

kocurikv
11. máj 2016

@ewitta123 presne ja som mala dve rana take nijaké a dnes zase veľké..

janifer
11. máj 2016

@ewitta123 skus na hladny zaludok zjest napriklad kolacik, nejaky mnam, napriklad malinovy, jahodovy a uvidis ako ti bude zblnkat v bruchu. Take motyliky, plavanie. Inak k veceru je brucho vacsie, ked je telo najedene a napite, nebodaj si date hrachovu polievku aj na veceru, tak vypadam jak v 7.mes. a potom rano po zachode je zas mensie, ved klasika.

janifer
11. máj 2016

Ahojte, my sme ako alergici cela rodina drapli nejaku virozu, velmi rychlo sa to na nas nalepilo. Syn behom par hodin 40ky horucky, bolest hrdla, ucha atd. Chcem vam len odkazat, ze netreba to podcenovat, aj ja som bola u doktora, radsej ist skor sa poradit ako ked bude uz rozvinuta infekcia. Dal mi atb.kvapky do nosa Pamycon a do hrdla odporucil Dorithricin, tam su tiez atb.latky. No a cerstvy cesnak s medom 3x denne s teplym cajom.

tintin79
12. máj 2016

Ahojte kočky....tak dnes je ten deň D - morfologický ultrazvuk.... dúfam, že všetko dopadne dobre a triple test je falošne pozitívny,....🙂
Prajem všetkým krásny deň, 🙂

babucika
12. máj 2016

@tintin79 drzim palce! vsetko bude v poriadku 😵

evkano
12. máj 2016

tak ďalšie poradňa za nami.. bola bez ultrazvuku až mi bolo ľúto, že som tento krát nič nevidela, ale tak zdravie nášho chrústa je prednejšie... ale už teraz sa teším, že hádam o mesiac uvidíme čo sa tam skrýva..

lukamka
12. máj 2016

@tintin79 drzime aj na nohach! 😉

lukamka
12. máj 2016

@ewitta123 ahoj ja zatial len take jemne steklenie a pichanie mam tiez asi dva dni, ale vcera na poradni bolo vsetko oki, babenko lezi hlavou dole, neviem, ci to s tym moze suvisiet 🙂 🙂 moj maly netopierik 😀

ewitta123
12. máj 2016

@kocurikv
@janifer
@lukamka do poradne mam este tyzden a pol, vsade citam ze prvorodicky az okolo 20tt citia pohyby tak neviem, chytili sme nejaku virozu s mm, hrdlo ma drzi uz stvrty den ale teplotu ani nadchu nemam, pripadam si niekedy ako stihoman, stale sa sledujem, na porazenie

suz20
12. máj 2016

@tatiana305 mne sa len dotýka, ja som mala len hnedý výtok...v pondelok idem na kontrolu tak uvidíme.

kocurikv
12. máj 2016

@ewitta123 ja som mala dnes poradňu sa ma doktor pytal na pohyby tak som mu povedala že sem tam niečo cítim ale nie pravidelne tak povedal že to môže už byť a ani nerobil kvôli tomu utz..

adrianna23
12. máj 2016

@tintin79 ahoj, drzime ti vsetky palce, uz mas vysledky ci si este nebola?

seki11
12. máj 2016

@tintin79 Ahoj, držím všetky prsty!

lenkaoravcova
12. máj 2016

@tintin79 ako si dopadla ? dufam ze vsetko v poriadku

tintin79
13. máj 2016

Ahojte kočky, no to ešte žiaľ na 10% neviem - doktor, ktorý mi robil morfologický ultrazvuk mi odporučil ešte odber plodovej vody aby sme vraj mohli kľudne spať..... pri ľavej mozgovej komore našiel niekajú miernu zrazeninu - ale vravel že to sa môže kľudne ešte aj vstrebať ale treba to pozorovať nakoľko sa môže aj zväčšovať,.... ale že nejde o nič strašné, srdiečko je v úplnom poriadku čo je z jeho pohľadu veľmi dôležitý znak, všetko ostatné vyzerá byť v poriadku ale na nôžke našiel veľkú medzeru medzi veľkým prštekom a druhým prštekom čo by podľa neho nemalo byť.... vzhľadom na tieto odchylky mi odporučil odber plodovej vody - termín mám budúci týždeň v stredu 18. 05. - v pondelok idem ešte na genetické testy.... hneď potom som mala poradňu pre tehotné - môj gynekológ pozrel výsledky a povedal, že sa jedná len o mikro odchylky, ktoré majú aj zdravé deti... vravel že mám byť pokojná, že určite všetko dobre dopadne, že je veľmi dôležité že kombinovaný test v prvom trimestri bol v úplnom poriadku, triple tesry zvyknú byť falošné a po odbere plodovej vody sa vo väčšine prípadov nič nepotvrdí.... takže nás akaá ďalší stresujúci týždeň, ale verím, že všetko napokon dobre dopadne, 🙂... ozaj a pán doktor povedal, že to vyzerá na chlapčeka, 🙂

tintin79
13. máj 2016

😉 chcela som napísať na 100%.... 😀

adrianna23
13. máj 2016

@tintin79 moja zlata, ale si nas napinala 😀 tak to su celkom dobre spravy juchuu, uvidis, odber plodovej vody dopadne na 1* 😉

eva2809
13. máj 2016

@tintin79 ahoj!!drzim ti palce,aby to dobre dopadlo a určite aj dopadne...teraz je najhoršie to cakanie však?keď ideš na odber plodovej vody výsledky vies hneď,ci aj na tie sa musí čakať??určite to bude dobré a potom si už naplno budes môcť užívať tehulkovanie😃