icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

vik_i
9. máj 2016

@kochanka mňa o dva týžne a zdá sa mi že o tom prestanem čítať na nete, lebo ma to trocha vystrašilo😯

kmh1010
9. máj 2016

Ja som mala ist dnes , cely mesiac som sa tak tesila, odpocitavala dni kedy uz bude 10.maja a ked som sa dnes pozrela do knizky ze o kolkej tam mam zajtra byt tak som zistila ze som tam mala byt dnes :( Myslite ze to nebude porblem ? Dufam ze ma zajtra zoberie :(

guizui
9. máj 2016

@patris11 zlata si, ze si napisala 🙂 tlak je od piatka ukazkovy, 12.5. mam kontrolu u internistky, 18.5. u gyn, tak som zvedava co povedia... dufam ze sa ti dari na pn co najviac oddychova a urcite budete s babom ok, moc silni drzim palce 🙂

babucika
9. máj 2016

@vik_i ahoj ano.minuly pondelok. Dnes som volala kvoli vysledkom, su v poriadku.

babucika
9. máj 2016

@kmh1010 asi nie. Neviem presne ako to u vas funfuje,

babucika
9. máj 2016

@kmh1010 u nas sestra planuje a zapisuje do zosita tehotne, ale.jedna hore dole 😉.

tintin79
9. máj 2016

@vik_i áno ale nedopadli dobre....vo štvrtok ma čaká veľký ultrazvuk morfologicky tak dúfam že bude všetko ako má byť a výsledky triple testu sú falošne pozitívne....držím palce aby všetko dobre dopadlo....🙂

luciferkax
9. máj 2016

@vik_i áno ja už pred dvoma týždňami a našťastie dopadli na výbornú 🙂 🙂

vik_i
9. máj 2016

@tintin79 @babucika veď to že šade čítam že falošne pozitívne a bla bla tak už z toho mám stres navyše ma čakajú aj štátnice tak je stres dvojnásobný. Budem sa modliť aby bolo všetko ok 😊

vik_i
9. máj 2016

@luciferkax tak to je super, len krv Ti brali? Mňa potom čaká o mesiac druhotrimestrálny skrining kde si mám tie výsledky tripl testov priniesť so sebou

luciferkax
9. máj 2016

@vik_i áno, brali mi iba krv, ta veľký ultrazvuk mám ísť za dva týždne, výsledky tam bude mať lekárka pri sebe, kedže mi aj test robila ona

janifer
9. máj 2016

Baby je tu niektora z vas alergicka? Ak ano ake lieky beriete? Najma tie volnopredajne. Nasa alergologicka ma nazor, ze nic nedavat, len v stave nudze inhalator...to sa tam ani nemusim ist objednavat. Ja som doteraz ficala na homeopatikach ale je to slabe, este Claritine je fajn, ten sa vraj moze. Berie ho niekto? Dik za feedback

zuzhe
10. máj 2016

@janifer Ahoj, ja som dost silny alergik,ale neberiem nic teraz.

lukamka
10. máj 2016

@janifer ahoj u mňa len neznášanlivosť laktózy, beriem enzým aj teraz, vraj to babenku nevadi. Dokonca som pocula, ze mi to mozno este bábo moze upravit. zatial sa tak nestalo 🙂

weru3ka
10. máj 2016

Myslite ze sa mi nieco moze stat ked som zjedla vyvar ktory bol akysi pokazeny zvlastna chut ae pripisovala som to tomu ze som dojedla desnakovy uzol tak som mala taku pachut.len mazel ze fuj je akasi pokazena ...no bojim sa dufam ze nebudem zvraciat mala som asi 5 lyziciek:((

primadona
10. máj 2016

@weru3ka neboj za 5 lyžičiek?nemalo by ti byť nič

mirkaldo
10. máj 2016

Ahojte ja som dlho hladala nejaku skupiny Okotber 2016 🙂 kamoska mi poslala tento link....musi ma sem niekto pridat??

lukamka
10. máj 2016

@weru3ka asi to skôr prebehne črievkom, ale stať by sa nic také nemalo ;)

primadona
10. máj 2016

@mirkaldo to by som aj ja rada vedieť kedy máš termín?

luciferkax
10. máj 2016

@mirkaldo
@primadona nastavte si v profile termín pôrodu október 2016 a automaticky vás pridá

primadona
10. máj 2016

@luciferkax aha dobre dakujem

luciferkax
10. máj 2016

@weru3ka max.ta prezenie, ja som pri prvom synovi zjedla misku porazeného gulasu a nedávno zas pokazené párky nechtiac a nič mi nebolo

tatiana305
10. máj 2016

Ahojte dievčatá. Dlho som tu nebola lebo som ležala v nemocnici. Začala som totiž krvácať a zistili mi ako dôvod nízko položenú placentu. Momentálne som na PN musím len ležať a nič nerobiť lebo je to veľmi citlivé na každý môj pohyb :( máte tu niekto taký istý problém? Dr tvrdí že sa to môže ešte napraviť ale uvidíme.

zuzhe
11. máj 2016

@tatiana305 ja osobne nie,ale kamoska ano. Po nejakej dobe na PN sa to naozaj upravilo ;)

weru3ka
11. máj 2016

@luciferkax dakujem no mala som asi z toho taky zaludok ako na vode az vecer som zjedla rozok aspon ale uz dobre hladna som idem na ranajky;))

eva2809
11. máj 2016

@tatiana305 ahoj.aj ja mám nízko položený placentu.tiez som bežala k doktorovi,lebo som krvacala...je tomu asi dva týždne,co dom doma..o tyzden idem do poradne,tak som zvedavá...ako myslíš,ze je to citlivé na tvoj pohyb??ja fungujem tak,ze snazim sa čo najviac lezat,ale aj porbim nieco,uvarim,ale keď som dlhšie na nohách,boli ma brucho.

suz20
11. máj 2016

@tatiana305 ....ja mam rovnaký problém, ale už fungujem normalne, pri dvoch malých deťoch sa to inak ani nedá.jedine sa snažím velmi malo chodiť a samozrejme žiaden sex a nič ťažke nenosím. zaleží v akom štádiu je tvoja placenta či prekrýva celý krčok alebo časť. mne sa dotýka.

fukasova
11. máj 2016

Ahojte žienky idem sa opýtať či ste teraz niekedy neboli v PL obchod Baby Boo chcela by som vediet otvaracie hodiny na stranke maju ale je to z roku 2011,Dakujem

mojmisinko
11. máj 2016

Babulky, mám takú dôvernejšiu otázku...mali ste nietkorá, ktorá čakáte teraz 2.,3. dieťatko pri prvom drobcovi popôrodnú depresiu? ja som si teda prešla peklom, aj keď som ( a teraz to ľutujem) vtedy nevyhľadala odbornú pomoc a bojím sa, aby sa to nezopakovalo....

lindt
11. máj 2016

caute, baby, mala som poradnu a zevraj to bude chlapec.🙂 tak uvidime este na morfologickom... som PN kvoli chorobe, uz 3. tyzden sa neviem z toho dostat a uz mi nasadili aj ATB Zinnat a stale nic (mozno trosku lepsie). Ale z vecera do rana sa mi po nohach urobili metlicky - zilky a vyzera to ,,nadherne", normalne ma to vylakalo, pri prvom tehu nic a teraz obe nohy asi na 9tich miestach... mate s tym niektora skusenost? Prejde to po porode, ci mi to uz ostane navzdy? dik