Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@adrianna23 včera som mala toho veľa večer som už nevládala.... takže som napísala až dnes ale hneď ráno, 🙂.... stále verím, že to dobre dopadne, 🙂 drobček je rozkošný, cmúľal si palček keď sme robili 3D... 🙂 moja dcéra sa síce tešila na sestričku ale povedala že aj bračeka bude veľmi ľúbiť, 🙂
@eva2809 to čakanie je strašné - včera sa ma v poradni gynekológ pýtal ako sa cítim, tak som povedala že super, drobček kope ale to čakanie je strašnéééé.... čo sa týka odberu plodovej vody - kompletné výsledky sú za tri týždne ale za poplatok vedia dať predbežný výsledok aj za 48 - 72 hodín..... 🙂
Ahojte, poraďte mi prosím. Už druhý deň mám dosť silný výtok, nič ma nesvrbí ani nepáli, ale je to dosť nepríjemné...
ahojte babenky, v poslednom case ked robim bezne domace prace, vysavam, umyvam podlahu,umyjem okna, alebo sa zohynam, zacne ma boliet brucho tym ,ze ho trocha ponamaham,ponatahujem. Normalne si potom musim ist lahnut a natiahnut sa , abyto prestalo.Nestava sa Vam to iste?
@nikolajka2 akokeby svalovica ze? Ano stava sa obcas 🙂
@eva2809 môj gynekológ mi povedal, že je to správne rozhodnutie to podstúpiť - v prípade, že je všetko v poriadku budeme lepšie spať a v prípade, že sa niečo potvrdí vieme sa na danú situáciu pripraviť.... takže neviem... môj manžel mi tiež povedal, načo je dobré niečo vedieť dopredu.... a keď teraz čítam o tom odbere už ma bolí brucho.... dúfam však že to všetko dobre dopadne...
@adrianna23 - ano presne svalovica a este sem tam aj pichanie v bruchu.
@nikolajka2 uzivas magnezium? Ja koli tvrdnutiu uzivam 4 x denne
@tintin79 mne vysli tripl testy s podozrenim na down 1:4 , som ti vtedy pisala ze pojdem na amnio ale nakoniec som si dala robit trisomy testy a dnes mi prisli konecne vysledky kde vylucili downa...velmi ti drzim palce aby to aj tebe dobre dopadlo...viem dobre co prezivas, o to viac som s tebou
Ďakujem Vám kočky za podporu....určite to všetko dobre dopadne len nech je ti už za nami....🙂🙂🙂
Paaaani dnes začínam 20tt
Vzhľadom j tomu že som vždy rodila min.3 týždne pred:termínom si trúfam povedať že väčšia polovica je za mnou!!!! Aj keď sa mi to vlečie pomaly, musím uznať že:toto zbehlo 😉
@luciferkax podla mna lepšie o trosku skôr ako prenášať a cakat🙂aj ja som rodila o mesiac skôr..uvidime ako bude teraz.no veru polovicu máme za sebou a to je super..tesim sa každým dňom,ze som bližšie k cielu😉
@eva2809 a keď si rodila mesiac pred,bolo všetko OK?
Ja som rodila ak 12tt skôr no:tomu by som sa rada vyhla,aj keď je:napokon teraz syn ok:-P
A:druhého začiatok 37tt a to:bolo asi "akurát" 🙂 🙂
@luciferkax tak úplne najlepšie je,ked sa narodí na termín možno pár dní pred..moj sa.narodil sa úplne nečakane,odtiekla mi voda a chvalabohu bolo všetko v poriadku.bol presne na hranici mal 2500g 47cm..ale bolo vidno,ze ten mesiac mu chýbal.kazdy den v brušku je dôležitý.teraz je z neho riadny chlap..nieze všetkých dobehol,ale o dost aj predbehol🙂ide mať teraz 7rokov a ja mu veci kupujem na 10😃boze ako by to bolo včera,ked sa mi zmestil do dvoch dlani..ach som sa rozpisala😂a ty si myslela 12 dni skôr??
@eva2809 12týždňov ☹ ☹ som myslela
Ale aj ten skoro narodený dobehol a v triede ani zďaleka nie je:najmenší
A tomu čo sa narodil 3tt skôr nechýbal ani deň :-P síce 2800g ale zdravý ako buk
@adrianna23 - ahoj, a to si si sama nasadila,alebo doktorka. Ja si nedavam nic , iba vitaminy pre tehotne a sucastou toho je aj magnezium.
@tintin79 odberu plodovej vody sa neboj ! 😉 ja bola minulu stredu. Ja voich citila lenze u mna lekar musel ist hlbsie s vpichom nakolko malu mam ulozenu velmi nizko v panvovej casti ☹ inak je to vec ktora sa da uplne v pohode vydrzat. Ja som bola sukromne prisli sme tam tri kocky na izbu, potom sme klabosili celu hodku ked sme mali po a sestricka nas postupne pustila domov. Samotny odber trva asi 1,5 minutky. Ja som odmietala ist ze najprv absolvujem morfologicky utz a potoˇ ak tie trisomy testy ale po zvazeni s lekarom znamim co robi na novoredeneckom som isla . Tak sa drzkaj
@luciferkax fiha.tak to si rodila v 28tt??a bolo všetko ok??bolo to koli tomu krčku?
@sivamyska1 ďakujem ti za podporu... a ako a cítiš dá sa to zvládnuť?... 🙂
@nikolajka2 dr nasadil koli tvrdnutiu brucha, tak ak mas taketo bolesti tak to povedz dr a on ti nasadi magnezium, ale pytaj si na recept a nie magne b6 lebo to sa nedoplatis pokial by si si to mala kupovat do konca tehu
@tintin79 jasne ze sa to da zvladnut 😉 zeny zvladnu vsetko. Ja som vo stvrtok lezala pre istotu doma ak budes mat pocit vlhkosti dole trosku klud prejde i ja stredovaľa trochu , obcas nejake to pichnutie inak som prelezala cely stvrtok a v piatok som uz sedela v praci a v sobotu chodim do jedneho obchodu do Rakuska robit a tak som cely den bola na nohach len tie ma boleli ale to je normalne . Bude dobre uvidis moja
@sivamyska1 ďakujem Ti ešte raz veľmi pekne dnes idem na genetiku a v stredu dám určite vedieť ako som dopadla.... ozaj a ako s výsledkami? ako dlho budeš čakať čo ti povedali?
@tintin79 ze medirex pracuje rychlo takze zhruba cca 2 pracovne tyzdne. Ja s ani nejako nestresujem bo som sla koli veku a citima viem ze vsetko bude ok. Da sa priplatit za predbezne ale na co ... Zbytocne treba vydrzat a clovek vie kompletku
@eva2809 áno kvôli slabému krcku ale lekár má vôbec zospodu nevysetroval, brucho mi dosť tvrdlo no vravel že je to ok tak som mu verila
Prvý rok bol ťažký ale teraz je už všetko ok

@tintin79 drzim vam palce nech to vsetko dobre dopadne.