icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

zuzhe
16. máj 2016

Zienky, ake fyzicke zmeny uz na sebe vnimate okrem rastuceho bruska? Mne sa napr. objavili pigmentove skrvny pod ocami, nie nejako extra vyrazne a nakolko som pehata, tak to vyzera akoby sa mi pehy zliali dokopy... Mam trochu plnsie prsia a zvyraznila sa mi celulitida. A rozsirili sa mi boky. Dnes som sa dokonca dopocula, ze mi opuchaju nohy, aj ked ja to akosi nevnimam.

lindt
16. máj 2016

@zuzhe ahoj, no ja mam nohy posiate metlickami - v zasade zo dna na den, resp. z vecera do rana, prsia vacsie o 1 cislo, boky su rozsirene a pribrala som i do stehien... A tusim som si nasla aj jednu striu na stehne 😀.

nikolajka2
16. máj 2016

@zuzhe - ahoj , aj mne opuchaju nohy a neviem z coho. Inak som pribrala na prsiach, bokoch a brusku. Doktorka mi hovori,ze mam nohy vykladat hore,ze asi som vela chodila, ale mne sa praveze vobec nezda. Tebe co povedala na tie nohy? z coho to mozes mat?

lienka182
16. máj 2016

@zuzhe ahoj 🙂 tak u mňa sú to prsia.... od kedy som tehotná tak sa stále zväčšujú a zväčšujú 😀 a ešte občas sa mi vyhodí sem tam nejaká vyrážka 😀

ranya
16. máj 2016

@nikolajka2 opuchy su.nnormálne.ale treba to spomenúť dr lebo ak sa k tomu pridá bielkovina v moči a vysoký tlak.treba to potom riešiť. Na samotné opuchy sa odporúča čo najmenej solit a jest pohanku. Ak nemáš radá tak pohankovy čaj. Obsahuje to latkue neviem presne ako sa volá ale je to proti opuchom

zuzhe
16. máj 2016

@nikolajka2 ahoj, tak ja som s tym este nebola pri dr., kedze ako som spominala, samej mi to tak nepripada.. ale v praci som dnes oznamila jednej klientke, ze som tehotna a ona mi na to: aj sa mi zdalo, vsimla som si brusko, ked ste sa nahli k telefonu aj ze mate opuchnute nohy.. tak dik teda 😀 odvtedy sa viac pozorujem a viac vykladam nohy hore, inak nic zatial. Mam za sebou narocny tyzden plny cestovania, tak to pripisujem tomu.
@lindt mna najviac serkaju 😀 tie boky, kedze vzdy som ich mala siroke.. a teraz este viac.. snad to babo zo mna lahsie vypadne 😉
@lienka182 tak to musi mat muzicek radost, ci? 🙂 mne sa trochu naplnili, ale stale sa zmestim do svojej povodnej podprsenky, i ked uz zacina tlacit

lindt
16. máj 2016

@zuzhe veru, vykladaj a pi vela vody.🙂 no, on je rad, ale ja takisto, po prvom tehu no teda ze ziadna slava, ale ze ziadna 😀 som zvedava, co bude po tomto, ked prestanem dojcit... sa smejeme, ze teraz to mam namiesto operacie a najma zadarmo 😉

lienka182
16. máj 2016

@zuzhe jasne on sa tesi 😀 ja som sa do povodnych podprseniek nezmestila uz asi v tretom mesiaci 😀 teraz mam nove a neviem este trosku podrastu a mozem kupit dalsie 😀

lukamka
17. máj 2016

@lienka182 ja som na tom presne tak isto! prsia mi napucali asi uz v 7tt a este stale rastu... asi to bude hlados ;)

lienka182
17. máj 2016

@lukamka 😀 😀 😀

evkano
17. máj 2016

@lukamka
@lienka182 tiež sa pridavám do skupiny prsnatých, rastú od samého začiatku, ani si nechcem predstaviť čo to bude v októbri 🙂

lukamka
17. máj 2016

😀 pribuda ludi co sa mi nevedia vynadivat do oci 🙂 🙂 🙂 minule mi kolegynka v satni hovori, ze sorry, to sa asi neda nepozriet hahaha

mizuzka
17. máj 2016

@all ja pre istotu nerastiem... prsia vobec, az sa obavam ci budem schopna kojit a brusko minimalne. Schudla som 4,5 kg dokopy a este som nepribrala ani deko...

adrianna23
17. máj 2016

@mizuzka neboj nic, mne sa prsia zvacsili asi len o pol cisla, aj pri dcerke prvej skoro nic sa nezvacsili a kojila som ju 2,5 roka 🙂 aspon strie nebudeme mat no nie? 😀 a zatial som len necele kilo pribrala.. Pri dcerke som za cele tehu 6 kg pribrala, ziadne strie 😉

lukamka
17. máj 2016

@mizuzka neboj, na velkosti prs nezalezi... praveze poznam vela bab, co mali mini velkosti a babo kojili veselo 🙂 moja sesternica je dula a stale vyhlasuje, ze kazda zena moze kojit, len niektore sa chudatka s tym vela natrapia. uvidime ako to pojde nasim vampirikom :D

mizuzka
17. máj 2016

@lukamka no to som aj ja zvedava ako to pojde. Prveho syna som nekojila, lebo bol velmi malicky, narodil sa so zapalom pluc a odsavanie nepomahalo. Ani homeopatika. Vzdy mi vyslo len par kvapiek tak aj teraz patram co robit preto aby bolo to mliecko a aby ho bolo dost 🙂

nikolajka2
17. máj 2016

@ranya -dakujem, vyskusam.

deniss111
17. máj 2016

@tintin79 ahoj,ak sa smiem opýtať,nečitala som celu diskusiu, prečo si išla na odber?

tintin79
17. máj 2016

@deniss111 ahoj, nevyšiel mi dobre triple test - išla som teda predčasne na morfologický a sú tam miktro odchylky - amiocentézu mi odporučil primár - vraj budeme lepšie spať, 🙂, ktorý mi robil morfologický ultrazvuk, včera som bola na genetike - veľmi milá pani doktorka - pozrela prvotrimestrálny screenig, ktorý mi robil tiež pán primár a povedala, že je úplne v poriadku, potom pozrela triple test a nakoniec aj správu z morfologického ultrazvuku - maličký má medzi veľkým prštekom na nohe a druhým prštekom takzanú sandálovú medzeru čo by nemalo byť a obe nôžky má mierne zakrivené do vnútra - včera mi lekárka na genetike povedal, že to zakrivenie môže byť spôsobené aj zlým uložením v brušku bábätko ich nemá správne položené a že ak by sa to potvrdilo aj pri narodení je možné to odstrániť rehabilitáciou..... takže zajtra ráno ma čaká amiocentéza a v piatok popopludní budú predbežné výsledky... 🙂 čím je to bližšie tým som smutnejšia a deprimovanejšia aj keď mám dobrý pocit aj genetička mi včera povedala, že by čakala väčšie odchylky, že toto sú len mikro.... tak dúfam, že bude všetko v najlepšom poriadku a už si budem potom tehotenstvo len užívať, 🙂 dnes mám strašný deň, stále mi je do plaču... :(

lenkaoravcova
17. máj 2016

@tintin79 drzim vsetky prsty aj na nohach nech je to sveto v poriadku

janifer
17. máj 2016

@mizuzka zeny s velkymi prsiami zavidia tym s malymi , ako lahko sa im koji. Vlastny zazitok. Tie s velkymi sa trapili v porodnici lebo museli aj prsnik drzat aj dieta, mne stacilo len dieta pridrzat. Inak ja som mala prveho syna tyzden v inkubatore a potom dalsich 5 dni mu davali moje mlieko z flase ked uz bol len na infuzke. Ziadne klokankovanie ani nic podobne v Trencianskej nemocnici nebolo. Veruze som sa bala ci sa bude vediet prisat, ale stal sa zazrak a hned ho to chytilo. Mlieko som po porode rozbehala s odsavackou Avent elektrickou. A treba odsavat naprazdno v pravidelnych intervaloch aj v noci akoby si mala dieta pri sebe a potecie neboj. Prsia mam malicke ale mlieka bolo a aj je stale dost. Syn bol a aj je velkostne nadpriemer.

tintin79
17. máj 2016

@lenkaoravcova ďakujem, 🙂

misska_x
17. máj 2016

@tintin79 ahoj...môj syn sa narodil so zakrivenou nožičkou dovnútra... vzhľadom na to že bol dosť veľký, pôrodná váha 4110g 🙂, si v brušku nevedel nájsť dosť priestoru a tak bol zle uložený, keď sa narodil vraveli mi že bude potrebná rehabilitácia, po dvoch týždňoch od pôrodu už som ani nevedela ktorá nôžka to vlastne bola, sama sa mu napravila, obe boli rovnako krásne, žiadna rehabka nič, hlavu hore, nakoniec to všetko dobre dopadne... 🙂

lovely_choice
17. máj 2016

mne sa taktiez zvacsili prsia alebo este zvacsuju? uvidim, ci sa este nerozhliadnem po vacsom cisle 🙂 No a samozrejme, ze mi okrem bruska narastli aj boky. Uz som si musela nakupit tehotenske oblecko 😉 Najprv som som mala 57 kg, potom som schudla na 54 kg a teraz ani neviem ako mam 60 kg. Vlastne viem, viac sa napchavam sladkostami ako v prvom tehu 😎

seki11
17. máj 2016

@tintin79 neboj, bude všetko ok, držím palce

seki11
17. máj 2016

@zuzhe Ahoj, no tá celulitída je teda postrach, aj ja mam pocit ze začína ☹ ia to aj cvičim.... A prsia mam už z C na D košík 😀

zuzhe
17. máj 2016

@seki11
@lovely_choice
trebalo nam toho, takto nakysnut na leto? 😀 😀 😀 na druhej strane, od oktobra do dalsieho leta budeme mat dost casu dostat sa do formy ;)

lenkaoravcova
17. máj 2016

Ahojte ja som mala dnes morfologicky ultrazvuk som 20+2 a vraj je babatko uplne v poriadku tak sa tesime a budeme mat chlapceka 🙂

luciferkax
17. máj 2016

@lenkaoravcova jeeeeeeej, gratulujem!!! :D :D

luciferkax
17. máj 2016

@zuzhe presne dnes som nad tým rozmýšľala, že v lete to bude možno zabijak :D :D ale zas, do leta bude času a času na chudnutie, v zime čo treba, zakryjeme svetrami 😀 😝