Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
aj moj drahy chodi nalahko a ja mam tri vrstvy oblecenia a este deku cez seba 😀 nohy niekedy nedokazem zohriat, vtedy pomaha len vedro s horucou vodou a poriadne vymacat 😀 😀 tiez som viac smadna ako bolo u mna zvykom, ale predtym som vodu takmer nepila, teraz aspon splnam pitny rezim ;)
kokso, zienky, taka som nachladnuta, nic nepomaha a z tolkeho kychania a smrkania ma uz boli cely spodok bruska...normalne zacinam mat obavy, aby sa drobciatku nieco nestalo ☹
zienky, oddnes vieme na 100%, ze cakame dievcatko! :o) velmi sa tesime
@mizuzka mne tiez idu najviac na chut citrusove napoje, no z nich sa potom tak vysypem, ze sa tych flakov na tvari zbavujem dva tyzdne.
pocitujete niektore (po)obednajsiu unavu? ja ked si nezdriemnem, som hotova. A to zajtra zacinam 6.mesiac. Totiz v 1.tehu som bola unavena len prve 3 mesiace.
@lovely_choice na mna tiez taka unava poobede dolahne ze som uplne hotova a zaspavam vsade kde som 😀
@lovely_choice ja uz ani nie, tento mesiac unava ustupila. Ale prve tri mesiace som len spala a spala
@lovely_choice gratulujem k dievčatku 🙂 aj my by sme chceli tak uvidíme... A tá únava... prvé tri mesiace bola strašná iba som spala 😀 po treťom mesiaci prišla energia, ale teraz zas začína obdobie spavosti 😀 😀 😀
@lukamka ja som brala pomaly od oplodnenia Canesten cipky ten kde je v baleni 6 tabletiek. To som ani nevedela ze som tehotna, ale prave ta mykoza asi suvisela s hormonalnou zmenou. Urcite nech ide k doktorovi sa poradit. Gyndos povedal ze Camesten sa moze. Aj mi vysetril zapal na krcku pri prvej navsteve okolo 9tt., takze aj kazal dobrat cele balenie Canestenu. Po prelieceni su velmi dobre aj probiotika na vkladanie, mne pomohli Maldion. Aj teraz si ich obcas dam dnu. Su to take klasicke obalovane kapsule.
@mojmisinko a nemas alergiu? Skus cesnak, zazvor, Oscillo. My sme teraz chrchlali cela rodina, muz sa pchal aj Oscilom a mal fakt najlahsi priebeh.
Tak isto strašná zima, v mikine a teplákoch pod dekou pri telke, všetci doma v kratasoch, ja zamrznutá
@lovely_choice gratulujem, to je super 😀
Ahojte kočky...takže nám volali z genetiky a žiaľ potvrdili downov syndróm...:(
@lovely_choice ja našťastie nie, prvé 4 mesiace som si musela pospať, ale teraz bez problémov fungujem D:
@babucika len bacha na mätu, tiež patrí k diskutabilným bylinkám v tehotenstve, hlavne vo vačšom mnozstve... ja pijem čajík, ale npr. smoothie z nej mi gyn. zakazala
@tintin79
och :( tak taká správa nepoteší :/ želám veľa síl ...
@tintin79 ahoj nechcem ti davat falosnu nadej ale poznam jednu priatelku ktora mala tiez zle vysledky a aj amnio tiez vraveli ze bude vazne chore ona ze nevadi je to jej babo a milovat ho bude aj tak narodilo sa uplne zdrave cakala druhe opet zle vysledky hnali ju znova na amnio ze ich kasle ze tomu neveri a znova zdrave babatko porodila no takze nadej umiera posledna je to v bozich rukach nevzdavaj sa. Pa
Ďakujem všetkým za podporu...
@tintin79 ach to má veľmi mrzí ☹ a čo teraz? Si rozhodnutá ako ďalej?
@luciferkax dakujem za upozornenie, pijem ho max. raz za tyzden, som leniva si to pripravit 😀
@tintin79 vela je mi to luto, prajem vela vela sil ☹

@zuzhe @babucika @mizuzka pridávam sa k zmrznutým 😀 a smädným 😀