Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby chcem sa spytat ide z vas niekto na dovolenku?my mame kupene ale len tu na Slovensku na Liptov manzel je vela v praci pocas roka tak si to kazdy rok takto vynahradzame.len mam take ze ked dlhsie chodis zacne ma pobolievat podbrusko a musim magnezium dat bojim sa ako to zvladneme kedze sme chceli hrady a jaskyne kuk mam ist?sli by ste? Inak sa citim skvelo
@weru3ka ja prave koncim tyzdnovu dovolenku v tatrach, povodne som mala zajednanu na konci septembra, ale ked som otehu, tak sme prelozili..a v pohode cely tyzden davame tury, vcera aj taku dlhsiu 15km, vecer sauna na chvilocku bazen..a vsetko ok 🙂 takze ak sa budes citit dobre, kludne si uzi dovolenku na Liptove 🙂 v lete uz len autom niekam k moru, lebo ja este letim na konci juna sluzobne, tak lietadlom uz v lete dovolenku nedame..
Tak ja dovolenku neplanujem kedze som na rizikovom a pn,ale ak nemate tazkosti tak preco nie,po slovensku je to fajn ved nemusite dlhe tury a treba robit to naco sa citite.
dievcata mala som slabunkoruzovy vytok... kukam na to ako puk...moj Dr v piatky nepracuje, mam niekam inam pre istotu ist? babo rad 😒
@cammeronka fiiha boze ja asi fakt stresujem az moc mi sme si v zime zajednali este taliansko autom ale to sme zrusili bala som sa ist ze budem sa len pozorovat:(tak dakujem uz sa tesim aj slovensko je krasne🙂
@nikolajka2 @vik_i ja beriem bez odporucania lekara zatial magnezium od f. galvex, take modre balenie, su to tabletky 500mg, niekedy si dam jednu, niekedy dve. Pri prvom tehotenstve od 30 do 36tt som brala 6ks denne. Este aj tabletky Magne B6 su fajn, ale ja som sa po tychto vyhadzala na dekolte, take drobne vyrazky. No a urcite viac polihovat treba aj pocas dna, ak sa da. A ak sa necitis dobre tak sups za doktorom a nech on povie aky je krcok a kolko toho magnezia treba jest. Inak ak by ste pili sumive magnezium vo vacsom mnozstve pozor na hnacku, prehana to. Dobre su aj mandle a kesu oriesky.
@weru3ka Ahoj ja som sa pred týždňom vrátila z Mallorky. Boli sme letecky všetko bolo v pohode super počasie, nebolo veľmi horúco, aj som sa kupala v mori. Dokonca ma prestali aj bolieť nohy (začínam mať kŕčové zily) Let som tiez zvladla aj keď som sa toho bála asi najviac. Akurat má začalo bolieť bruško keď som bola v mori a boli veľké vlny ale potom som si opäť ľahla na pláž a všetko bolo ok. Treba si naplánovať tak primerane ale myslím si že našim drobcom pohyb len prospieva. Dokonca ani 10 km na bicykli má nezabilo. Naopak po dovolenke sa cítim veľmi fit a príjemné. Odporúčam .
Ahojte.no uz aj ja som pn,lebo som omdlela v praci.ale mame zaplatenu dovolenku na jul uz od januara,kedy som ani nevedela,ze som tehotna.teraz co?obavam sa,ze pride kontrola a nebudem doma v tedy.
Baby, máte niektorá krčové žily? mne sa urobili iba na pravej nohe, najprv svrbeli, teraz v celej nohe cítim tlak :( snažím sa nohy vykladať, ale nemám pocit, že je to lepšie....
Baby neviem ako vy ale mne staci bohate aj 25stupnov, uz teraz mi robi obedne slnko zle a urcite sa nemienim trepat 8a viac hodin k moru kde bude 35 a viac. Uz ste boli tehotne v lete s velkym bruchom? Ja som rodila v juli na zaciatku a posledne tyzdne som bola taka opuchnuta, ze som bola rada, ze som.
@krekacsmarika lekar ti moze napisat na tyzden "ospravedlnenku". Mne napisal, sestrusom mala v nemocnici, isla som na tyzden za nou, 400 km. Napisal, kde sa budem zdrziavat, ale povedal ,ze aj tak isto nikto nepride...
@krekacsmarika my sme tiez mali od januara zaplatene ale upozornila ma potom ked sme volali ze sme otehotneli ze poistovna uz nic nehradi tak sme sa zlakli a radsej zrusili to hy som bola uz 30 tt pojdeme o rok s detickami🙂
Tak hlasim sa po sone u dr.Cunderlika, podla mna bol velmi prijemny, vsetko vysvetlil, ukazal, vela aj mozog pozeral, chrbticu, srdiecko. Vsetko povedal, ze vyzera byt v absolutnom poriadku. Dal nam fotky a isli sme. Tak uz sa velmi s manzelom tesime na tu nasu princeznu. Juj dievcata, tak v dobrom vam zavidim tie vylety a dovolenky, to my isto doma budeme az do oktobra, hrozne mi chyba pohyb a vsetko, ale tak ked nie som zdrava, co narobim. Tehu je nastastie ok. 🙂 a ja sa tiez nejako postavim na nohy...
@janka_mu my tiež budeme vkuse doma,žiadne more a leto bez.mora. ..hmmmm
Ale vydržíme
Stojí nám to za to🙂
@janifer tiež sa čudujem :-P. Ja som bola síce tehotná iba vo februári ale pocit veľkého brucha si viem predstaviť
Mne už teraz úplne stačí takého teplo,a som cez obed.nefungujuca
Ahojte tiez som si namyslala ze by sme v juli august vybehli k moru ale to bolo este na zaciatku ked som bola fit teraz ma bolia krize a kostrc len co sa trosku prejdem a tiez potom co dokina povedla ze-aj stym krckom to neni ok ze mam oddychovat a viac lezat no ale tiez uznam ze uz teraz mi je teplo a nie to este v 30tt fuuu radsej doma v chladecku a nasom bazene ale vdobrom zavidim tym co idete pekny den
@krekacsmarika Tehotné podľa mňa nemusia byť doma, myslím že majú neobmedzené vychádzky.... Aspoň to tak bolo keď som bola na prvej materskej a PN, nikdy som nebola doma
dievcata, orientacne ako dlho vam doktor robil to morfologicke sono okolo 20 tt.?
@janifer mne cca 25-30min

@vik_i aj mne zvykne, ale nejak to neriešim.. stáva sa mi to keď mám plný mocak, alebo pravdepodobne keď krpec vhodne kopne.. vacsinou keď ležím na chrbte..