Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@cammeronka to fakt? Ja som tam bola max 10 minut aj s obliekanim, pokecom a tlacou spravy.
@luciferkax ahoj 😆 ja mam krcove zily a s tym spojene aj popraskane cievy po celych nohach... Krcove zily sa mi vyrazne nezhorsili za to cie cievky sa mi mohutne rozsirili... A hlavne mavam cely den strasne opuchnute nohy a vykladanie hore mi nepomaha...ale s tym som mala problem aj pred tym a teraz sa to len vyrazne zhorsilo 😡 tak uz asi len vydrzat hm.
U nas bola dovolenka v plane na konci juna. Kedze moj 5r dostal vcera kiahne tak na dovcu tak 2.polovica jula aj to ak vsetko pojde ok. Nuz ale tak ja si to teraz od 31.5-7.6 odbijem sama aj ked pracovne na Mallorke. Robime fit pobyt tak hadam to chlapi bezo mna zvladnu. Nacasovanie je sila.
Mne robilo morfo ultrazvuk cca 20 min. Mne inak brusko prestalo tvrdnut, nohy tiez ok.. ani zahu necitim. Za to umyvanie zubov si pekne uzivam 🙂 napinanie, niekedy mi aj zle pride...
@tatiana305 ahoj
No ja už mám.dve deti ale.kŕčové žily má.prekvapili prvýkrát
Ľavú nohu mám.fajn ale pravá je horor, žily, pavucinky a cítim ju akoby opuchnutu ☹
Ja som to teda nečakala 🙂 🙂
Beries aj.lieky?
Ahojte baby,ako prve vam zelam pekny zaciatok noveho tyzdna. 😊chcem sa vas opytat,ci sa niektorej z vas stalo...ci ste mali taku palivu bolest hrudnika az ruk. Mna to vcera chytilo predvecerom na vychadzke so psom,ale noc bola teda hrozna...kazdu polhodinu som bola hore,nedalo sa mi lezat ani na jednom boku,na chrbte,o bruchu ani nehovorim...no,bolo to dost bolestive a hlavne neprijemne...
@zuzka71291 ahoj, to je chrbtica... vyzera to na prechod krcnej/hrudnej. Poslem ti na to video cvikov vecer do spravy. lezanie na bruchu s tymto neskusaj.
@lukamka dakujem velmi pekne. Tiez mi to napadlo,e to je z chrbtice. Ale inak som netusila,ze co....lebo chrbtica ma boli od zaciatku tehu. Dakujem za cviky predom. 😊
Ahojte!vidim,ze aj vas trapia krcove zili.pouzivate niaky krem alebo nieco na to?v lekarni som sa pytala,ale nedali,lebo na kazdom je,ze podla dohody s lekarom.
Ahojte kocky, sme po morfo ultrazvuku a cakame zatial zdrave dievcatko 🙂 ja sa citim tiez dobre, tak dufam ze zvladnem dofcu zaciatkom leta
Mamicky a buduce mamicky, ktore ste mali bolest hrdla teraz v tehu, co ste na to brali?
@lovely_choice caj, med, citron 😉
@krekacsmarika ja.mám predpísaný liek Detralex
@lovely_choice na odporucanie lekarky Dorithricin pastilky, to je lokalne antibiotikum. 3ks denne. Nie je to na predpis. Na predpis su ale do nosa Pamycon kvapky, tiez lokalne antibiotikum lebo uz sa nemoze ten Bioparox. No a najlepsie dat si cerstvy cesnak - pretlacit si ho na lyzicku medu, pocmulat a zapit vodou, nie na lacno. A aj zuvat zazvor cerstvy v ustach, stavu som potom vypluvala. A kedze svieti slnko, odporucam dat sa hore bez / do plaviek a opalovat si hrudnik a chrbat. Vitamin D je na imunitu. Mne sa za par dni vdaka slnku vyrazne zlepsilo. Kam nechodi slnko, tam chodi lekar
@janifer je v pohode mat aj brucho na slnku?
@lenkaoravcova no ved ako zvladnes. Ja som skor ten chrbat vystrkovala, na brucho moc slnko nemusim. Alebo si ho zakryvam trickom/ striedam slnko a tien pod stromom. Len na tie pluca a tvarove dutiny to slnko isto dobre spravi.
@janifer ja kosim doma v plavkach to je tak ze cele telo potom sa uz tiez snazim brucho zakryt lebo sa mi zle dycha ked mi nanho pecie
@lenkaoravcova ja som tiez rozmyslala ci mozem brucho opalovat. Ale tak ci mi na neho pečie cez tricko alebo na priamo, tak to je asi jedno ci nie? Ved ked vidim fotky celebrit ako lezia pri mori a opaluju sa, tak asi to neskodi 🙂 Ale zase nie som na tom slnku pol dna, striedam to aj s tienom. Rozmyslam ci sa na to vobec pytat doktorky, ci nebude na mna pozerat jak na pribrzdenu 😀
@lenkaoravcova ja som tiez cez vikend chcela posediet na terase aspon 10 minut, ale po chvilke mi to na brusku fest vadilo. Vzala som si mokru utierku - to bolo celkom fajn.
@lenkaoravcova nasla som este tento clanok, co nam asi odpovie na nasu otazku 🙂 http://www.babyweb.sk/opalovanie-v-tehotenstve
@chrumka
@lukamka
@lenkaoravcova
Ahojte presne na toto co sa pise v clanku som myslela ked som si citala vasu debatu. V tehotensve sa robi ovela viac, rychlejsie a hlavne vyraznejsich pigmentovych skvrn hlavne na tvari... Ale ak je s tym niekto OK tak tych 20-30min je asi ok 🙂
@chrumka si zlata dik🙂
ja som sa dnes na poradni pytala dr. ako to je v lete s kupanim a opalovanim.. povedal, ze 10-15 min. na slnku je ok, ale urcite by som sa nemala spalit, nie je to dobre ani pre mna a uz vobec nie pre plod.. a kupat sa neodporuca v chlorovanej vode, lebo su z toho mykozy... dal mi letak na gel (Lacto feel), ktory mam preventivne po kupani pouzivat
@lovely_choice tusim som brala septilen (nepamatam si presne nazov), dali mi ho v lekarni.. celkom mi pomohol

@janifer mne tak 10 minut ale tym obrazkom som jejako nerozumela co je co hh