Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@mojmisinko ja mam prve a od 19tt citim, ze sa hybe a teraz stale ciraz viac.. 🙂 hlavne ked idem spat 🙂 je to krasny pocit, vzdy sa jej zacnem prihovarat ...
ahojte, pridavam sa k Vam 🙂 v oktobri cakame dalsie babatko 🙂
My cakame druhe a tiez sa llen cudujem aka je ciperna kedze-pri prvom som to-az tak casto necitila teraz vzdy ked si sadnem alebo lahnem uz sa-ozyva aj brusko uz nadskakuje a zacala tak viac od toho 20tt
@patris11 ja si pichame od začiatku veľa stastia
@lenkaoravcova ahoj tak mne dali fraxik az teraz ako prevencia preeklampsie,kt.som mala v prvom tehu.A kde pichas fraxik?Tak si pomalicky zvykame 🙂 🙂 🙂
@patris11 do ruk a do stehien
@lenkaoravcova
@patris11 svagrina ma za sebou dvakrat cisarsky, a dalsie tehu doktor vyrazne neodporucal kvoli preeklampsii...myslite, ze fraxiparin by pomohl? Lekar o nom urcite musi vediet...preco ho nepredpisal uz pri druhom tehu?
Viem, ze to su otazky pre lekara a nie pre vas, ale zaujimal by ma postoj vasich lekarov...predpisali fraxiparin hned na zaciatku tehu ci ako?
zieky dufam, ze ma neukamenujete, aj ja cakam v oktobri svoje tretie, mam uz dievcatko aj chlapceka a teraz mi lekar povedal, ze je to chlapcek, tesim sa, a bola som pripravena ze to moze byt oboje, v prvý moment som prezivala vo svojom vnutri sklamamie, sama som bola prekvapena mojou reakciou.chcem sa opytať či ste niektora z vás niečo take zažili, alebo som len ja nejaka divna.
@jaaadu nie si divna 🙂 aspon ja to uplne chapem. Ja som takto sklamana bola pri prvom, lebo som velmi chcela dievca, a ked povedali, ze je to chlapec, tak som dokonca v aute aj chvilu poplakala, ale preslo to rychlo 🙂 Netrap sa tym, ked sa maly narodi, aj tak budes cela rada, ze uz je s vami a zdravy 🙂
@jaaadu neviem ja som prezila v 4 mesiaci potrat minuly rok a cakame teraz tretieho chlapca a som nastastnejsia na svete
@lenkaoravcova dakujem, asi som si hlupo nieco nahovarala aby to bola pravda.
@stevvvka no ja beriem anopyrin od 12tt a fraxik od 18tt,pred 3 rokmi som mala tazku preeklampsiu,ale nezistili ziadnu poruchu zrazanlivosti ani nic podobne,to ochorenie postihuje cievy placenty a dieta prestava byt vyzivivane, tak preto preventivne tie lieky na riedenie krvi,hematologicka neodporucala ale gynekologovia sa rozhodli dat aby sme to dotiahli do uspesneho konca,kedze predtym sa to nepodarilo.A svagrina mala preeklampsiu a preto jej robili cisarsky ci ako?
Ano, kvoli tomu. Povedala iba tolko, ze pri oboch mala problemy s tlakom, preeklampsiu, preto rodila sekciou a ze doktor dalsie tehu v podstate zakazal...ze jejcto moze ublizit. Ale ked na preeklampsiu lieky su, asi tam bol aj iny problem...
@stevvvka No na preeklampsiu lieky nie su,su iba lieky na znizenie tlaku,ale nemusia zaberat,ked sa preeklamsia rozbehne musi dieta von lebo je ohrozene dieta aj matka,zavisi od toho kedy sa prejavi,zacina po 20tt,je vela pripadov co ju maju 3 tyzdne pred terminom co nie je take nebezpecne,ohrozene su matky co maju problem s tlakom uz pred tehu,maju poruchu zrazanlivosti ale napr.ja som nic take nemala a predsa,neviem ako bola na tom tvoja svagrina a ci nieco zistili a kedy to u nej zacalo,no riziko je tam vzdy,no preventivne davaju anopyrin,fraxiparin,sledovanie tlaku,bielkovin v moci aby sa to podchytilo vcas,lebo ja som napr.ziadne tazkosti nemala aj ked tlak isiel hore.
@zuzka71291 Áno mali.
Nie tam nepotrebuješ nič
ahojte kočky 🙂 tak morfologický ultrazvuk za nami. Čakáme krásne zdravé dievčatko 😉 :-* <3
@elle2012 jeej ze prekvapit to je krasne ze tak vydrzis obdivujem 😀no ja mam 2,5rocneho certa doslovne co ten teraz stvara no a ze nestresuj sa 😃no a teraaz by to mala byt baba tak som zvedava ci teda doktorko dobre videl tak sa teskam i ked som mala-tusaka ze opet chlapec tak som bola uz tak nachystana ze budu doma dvaja certi chi

Tak poradna uspesne za nami,o 3 tyzdne dalsia plus usg,tak uvideme co a ako,od vcera si pichame fraxiparine,tak si pomalicky zvykame.