icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

patris11
2. jún 2016

Tak poradna uspesne za nami,o 3 tyzdne dalsia plus usg,tak uvideme co a ako,od vcera si pichame fraxiparine,tak si pomalicky zvykame.

janka_mu
2. jún 2016

@mojmisinko ja mam prve a od 19tt citim, ze sa hybe a teraz stale ciraz viac.. 🙂 hlavne ked idem spat 🙂 je to krasny pocit, vzdy sa jej zacnem prihovarat ...

janka_mu
2. jún 2016

@stevvvka chichi, to s tym vracanim chapem, mne tiez pride este zle obcas. Ale nastastie tak raz za tyzden... mne pomaha ist rychlo na cerstvy vzduch, predychat to..

elle2012
2. jún 2016

ahojte, pridavam sa k Vam 🙂 v oktobri cakame dalsie babatko 🙂

tina1512
2. jún 2016

My cakame druhe a tiez sa llen cudujem aka je ciperna kedze-pri prvom som to-az tak casto necitila teraz vzdy ked si sadnem alebo lahnem uz sa-ozyva aj brusko uz nadskakuje a zacala tak viac od toho 20tt

tina1512
2. jún 2016

@elle2012 ahoj kedy mas termin ?

lenkaoravcova
2. jún 2016

@patris11 ja si pichame od začiatku veľa stastia

patris11
3. jún 2016

@lenkaoravcova ahoj tak mne dali fraxik az teraz ako prevencia preeklampsie,kt.som mala v prvom tehu.A kde pichas fraxik?Tak si pomalicky zvykame 🙂 🙂 🙂

elle2012
3. jún 2016

@tina1512 ahoj, zaciatkom oktobra mame termin, mne sa uz drobec ozyva od 18tt, no mozno je to tym ze uz je to moje tretie babatko, myslim ze kazda zena je citliva inak na pohyba dietatka,su vraj aj take co necitia vobec pohyby.

jana137
3. jún 2016

@elle2012 ja tiez tak zhruba od 18tt citim pohyby.. a to je moje prve.. teraz uz kopcuje ostosest 🙂

lenkaoravcova
3. jún 2016

@patris11 do ruk a do stehien

stevvvka
3. jún 2016

@lenkaoravcova
@patris11 svagrina ma za sebou dvakrat cisarsky, a dalsie tehu doktor vyrazne neodporucal kvoli preeklampsii...myslite, ze fraxiparin by pomohl? Lekar o nom urcite musi vediet...preco ho nepredpisal uz pri druhom tehu?
Viem, ze to su otazky pre lekara a nie pre vas, ale zaujimal by ma postoj vasich lekarov...predpisali fraxiparin hned na zaciatku tehu ci ako?

jaaadu
3. jún 2016

zieky dufam, ze ma neukamenujete, aj ja cakam v oktobri svoje tretie, mam uz dievcatko aj chlapceka a teraz mi lekar povedal, ze je to chlapcek, tesim sa, a bola som pripravena ze to moze byt oboje, v prvý moment som prezivala vo svojom vnutri sklamamie, sama som bola prekvapena mojou reakciou.chcem sa opytať či ste niektora z vás niečo take zažili, alebo som len ja nejaka divna.

chrumka
3. jún 2016

@jaaadu nie si divna 🙂 aspon ja to uplne chapem. Ja som takto sklamana bola pri prvom, lebo som velmi chcela dievca, a ked povedali, ze je to chlapec, tak som dokonca v aute aj chvilu poplakala, ale preslo to rychlo 🙂 Netrap sa tym, ked sa maly narodi, aj tak budes cela rada, ze uz je s vami a zdravy 🙂

jaaadu
3. jún 2016

@chrumka dakujem za povzbudenie, len stale som z toho nejaka rozladena, neviem sa sustredit nic ma nebavi a rozmyslam, co by bolo keby, moj muz sa smeje, ze stvrte bude dievcatko 🙂 no stvrte uz nechceme.

chrumka
3. jún 2016

@jaaadu ja si myslim, ze po porode ta to uz ani nenapadne, ze co by bolo keby 🙂

lenkaoravcova
3. jún 2016

@jaaadu neviem ja som prezila v 4 mesiaci potrat minuly rok a cakame teraz tretieho chlapca a som nastastnejsia na svete

jaaadu
3. jún 2016

@lenkaoravcova dakujem, asi som si hlupo nieco nahovarala aby to bola pravda.

tina1512
3. jún 2016

@elle2012 aj my tak 5.10 mame termin no tiez som prve pohyby citila uz vtom 17-18tt ale take oajstne kopance su od toho 20tt tak tretie a aj viete co to bude ?ake mas stare deticky ?

patris11
3. jún 2016

@stevvvka no ja beriem anopyrin od 12tt a fraxik od 18tt,pred 3 rokmi som mala tazku preeklampsiu,ale nezistili ziadnu poruchu zrazanlivosti ani nic podobne,to ochorenie postihuje cievy placenty a dieta prestava byt vyzivivane, tak preto preventivne tie lieky na riedenie krvi,hematologicka neodporucala ale gynekologovia sa rozhodli dat aby sme to dotiahli do uspesneho konca,kedze predtym sa to nepodarilo.A svagrina mala preeklampsiu a preto jej robili cisarsky ci ako?

stevvvka
3. jún 2016

Ano, kvoli tomu. Povedala iba tolko, ze pri oboch mala problemy s tlakom, preeklampsiu, preto rodila sekciou a ze doktor dalsie tehu v podstate zakazal...ze jejcto moze ublizit. Ale ked na preeklampsiu lieky su, asi tam bol aj iny problem...

stevvvka
3. jún 2016

@patris11 zabudla som ta oznacit v predoslom prispevku 🙂

patris11
3. jún 2016

@stevvvka No na preeklampsiu lieky nie su,su iba lieky na znizenie tlaku,ale nemusia zaberat,ked sa preeklamsia rozbehne musi dieta von lebo je ohrozene dieta aj matka,zavisi od toho kedy sa prejavi,zacina po 20tt,je vela pripadov co ju maju 3 tyzdne pred terminom co nie je take nebezpecne,ohrozene su matky co maju problem s tlakom uz pred tehu,maju poruchu zrazanlivosti ale napr.ja som nic take nemala a predsa,neviem ako bola na tom tvoja svagrina a ci nieco zistili a kedy to u nej zacalo,no riziko je tam vzdy,no preventivne davaju anopyrin,fraxiparin,sledovanie tlaku,bielkovin v moci aby sa to podchytilo vcas,lebo ja som napr.ziadne tazkosti nemala aj ked tlak isiel hore.

stevvvka
3. jún 2016

@patris11 drzim prsty aby vsetko dobre dopadlo 🙂
Svagrina je aj tak viacmenej rozhodnuta, ze dve stacia, len jej manzel by chcel chalana tak preto som sa pytala..

patris11
3. jún 2016

@stevvvka nemas zaco,bolo by potrebne vediet viac o jej zdr.stave,ked budu chciet dalsie treba sa poradit s lekarom mozno by bolo dobre vypocut si aj nazor ineho lekara,no kazde tehotenstvo je ine tak teraz verime,ze to dotiahneme do uspesneho konca.dakujem 🙂

seki11
3. jún 2016

@zuzka71291 Áno mali.
Nie tam nepotrebuješ nič

zuzka71291
3. jún 2016

@chrumka
@seki11 baby. Tak ja mam teda morfu plus 3D sono v KE za 70e...bez vymenneho listka,lebo ze ten mi dr nemoze dat,kedze mam dobre vysledky...

lienka182
3. jún 2016

ahojte kočky 🙂 tak morfologický ultrazvuk za nami. Čakáme krásne zdravé dievčatko 😉 :-* <3

elle2012
3. jún 2016

@tina1512 tentoraz sme nechceli vediet, nechame sa prekvapit 😊 Mam 7 dceru a 3,5 rocne synceka. A ty? Uz viete?

tina1512
4. jún 2016

@elle2012 jeej ze prekvapit to je krasne ze tak vydrzis obdivujem 😀no ja mam 2,5rocneho certa doslovne co ten teraz stvara no a ze nestresuj sa 😃no a teraaz by to mala byt baba tak som zvedava ci teda doktorko dobre videl tak sa teskam i ked som mala-tusaka ze opet chlapec tak som bola uz tak nachystana ze budu doma dvaja certi chi