Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@zuzka71291 tak všade si pýtajú inak, výmenný lístok som nemala ani ja
Baby tak dnes večer nás čaká Dr. Cunderlik na morfologicky uzv. Drzkajte palčeky 😉
@jaaadu @chrumka Ahojte, som rada, ze nie som sama 🙂. Ja som si myslela, ze mi je jedno ci dievcatko alebo chlapec. A ked mi minuly tyzden oznamili, ze to bude chlapec, zostala som v soku. A teraz len pozeram po tych dvanastrocnych chalanoch a bojim sa, ze takeho raz budem mat doma.. Z dievcatka som si predstavovala, ze vyrastie kamoska. Ja som vzdy len medzi babami zila, som zvedava ako si s chlapcekom poradime 🙂. Bude to vyzva 🙂)
Kočky, aké beriete magnézium? Lekár mi povedal Magne B6 alebo Magnerot... Problémy už ustúpili, tak neviem či si kúpiť... teraz začínajú problémy s chrbticou... Ach ráno som vstala celá dolámaná 😀
mamulky, ktoré čakáte druhé dieťatko a prvé ste rodili sekciou, rieši gynekológ na poradni jazvu po sekcii? mna včera teda dosť vyplašil, lebo že sa mu zdá, že jazva je tenká a začína sa mi tam robiť nejaký zárez...teda, dosť ma vyplašil...chcel ma poslať na ambulanciu rizikovej gravidity, ale počas poradne potom ešte raz skontroloval jazvu a po naplnení mechúra sa mu "architektúra" jazvy, ako to ona nazval, zdala už o niečo lepšia...
@mojmisinko ja som mala prve cisarskym, teraz cakam druhe, ale zatial moja Dr. jazvu neriesila a neviem ci ju vobec kontrolovala 🙂 Jedine, ze sa opytam ked budem v poradni ci ju mam ok.
@chrumka je pravda, ze moj gynekolog je teda dost opatrny a radsej zvelicuje, ako by mal nieco podcenit, ale traz ma vyplasil dost...ale on mi uz aj predtym, kym som nebola tehu, hovoril, ze jazva je tenka...
@mojmisinko @chrumka ja mam uz tiez za sebou jednu sekciu a teraz by som chcela rodit spontanne. Ked som to povedala dr., hned ma sfukol, ze po absolvovani sekcie mi budu opat robit sekciu. Pritom dovodom bolo len velke dieta 4400g a ziadne zdravotne problemy. Ja mu na to, ze teraz ak by malo do 3800g (tuto info mam od inej dr.) a jazva by bola v poriadku, mohla by som rodit prirodzene. Potom sa uz len odmlcal...
@lovely_choice ja idem aj druhe rodit cisarskym, takze neriesim. Hadam je jazva ok, ze dotiahnem tehotenstvo normalne do konca bez komplikacii.
@lovely_choice tiez by som velmi chcela rodit druhe prirodzene, tak uvidim....
@lovely_choice ahoj
Ja som mala.sekciu a druhé som.rodila spontánne a nik sa nad tým nepozastavoval
Ani moja.gynekologicka, ani v pôrodnici
Ak.je jazva ok tak sa niet čoho obavat
@mojmisinko ahoj, urcite sa neboj, tvoj doktor vie co robi, no kazdy doktor ma iny nazor lebo ma ine skusenosti, keby to bolo velmi zle urcite by raznejsie zakrocil, hlavne musis byt v pohode, lebo potom bude aj babo aj vsetko ostatne v pohode 🙂 ja som prve rodila cisarskym, druhe prirodzene a teraz cakame tretie a nik neriesi ako by som mala rodit, ako to pride tak to bude 🙂
@janka_mu @lukamka presne tak, radsej teraz ked je 23st, ako potom ked bude 33. My sa chystame este menit kachlicky v kupelke a novu vanu, wc v auguste, zial majstri nam posuvaju terminy. Ale som povedala muzovi, ze si bude on brat dovolenku a pochysta to, alebo nejaku firmu na upratovanie aj na chystanie. To uz sa s bruchom budem len prizerat a max. mineralku majstrom podam.
dievcata, tak morfologicky uzv je za nami, vsetko bolo v poradecku, bobko sa hemzilo a je trosku starsie nez vychadza podla MS. Na pohlavie sme sa zase nepytali 😎
@lukamka nas to caka dnes. Drzte paste. 😉
@zuzka71291 jasneee, daj vedieť ako ste sa tam mali
dievčatá, niekde som čítala, že na návštevy u gynekológa je neobmedzené počet paragrafov v práci, máte s tým nejakú skúsenosť?
@evkano myslim, ze zo zakona by Ti mal zamestnavatel umoznit vsetky vysetrenia suvisiace s tehotenstvom. ja som o to tusim aj ziadala, ked som oznamovala , ze som tehu ( ze oznamujem, ze som tehu a zaroven prosim o povolebnie absolvovat vsetky potrebne vysetrenia suvisiace s mojim stavom).
Mamulky, kedy sa robi glukozovy test? vsak okolo 25 tt? lebo v pondelok som bola u mojho dokyho, ale mal tam inu sestricku, taka trosku dopletena sa mi zdala 🙂 a teda nic mi nepovedala, ze na dlsie vysetrenie ä to budem prsne v 25tt) prist nalacno, alebo ist pre roztok do lekarne...tak neviem, ci sa to zmenilo od mojho prveho tehu, alebo len zabudla sestricka
@mojmisinko
@evkano
nemusis o to ziadat, vyplyva to automaticky zo zakonnika prace ;)
@mojmisinko v 25tt cca sa robi glukozovy test. Kup si glukozu 75gr v lekarmi a do poradne nalacno. A zober si nieco na citanie, po dopiti glukozy sa caka 2h.a az potom sa berie krb
@mojmisinko ahoj no prve tehu to robila moja gyndacka ze som kupila a rano prisla knej stym ze uz som to vypila no ale teraz ma poslala ze uz to robia v nemocke ze musim tam zavolat a objednat vychadza mi to presnev 25tt a ze mam si zobrat citanie ze je to tam na tri hodky 😒
@lukamka tak bola to taka rychlovka,nastastie sme v poriadku a cakame chlapceka. 😊

Baby tak ja už mám asi syndróm prípravy hniezda 😀 Cely víkend triedim, vyhadzujem a upratujem... Zisťujem, že je tu milión hlúposti čo treba vyhodiť nech tu mám miesto pre to kopkajuce bobatenko 😍 Tento víkend je extra aktívne 😊