Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@weru3ka mne vcera nasa princeznicka robila velku radost. Vecer, ked som si lahla, mi naskakovalo brusko min. 5 cm a citila som ju aj nad pupkom. Uz musi byt riadne velka, ale zda sa, ze este ma dost miesta. Ale nevedela som prist na to, ktorou castou svojho telicka ma kope, ci hlavicka, ci rucka, ci nozka, ci zadocek. Bolo to velmi intenzivne a maximalne som si to uzivala, hoci som uz bola unavena a chcela spat. :o)
No dievcata, trosku som sa teraz nalakala s tym tvrdnutim, aj mne obcas tvrdne brusko(5x za den) a niekedy viac dni vobec. Ale ked doktor povedal pred troma tyzdnami na poradni, ze je vsetko ok...o tyzden idem znova, tak sa ho veru este popytam...juj ja nechcem do nemocnice veru...
@lovely_choice 😍 My sme si to takto užili vo štvrtok po tom, co som mala troska pikantnú omáčku 🙂 Najlepšie keď ešte stihneme kopnúť aj tatika do ruky to sa tesime ako male deti 🙂
@lovely_choice noo veru je to krasny pocit ze sa pripomenu🙂nasa strasne reaguje na svojho bratceka co ju yu caka ma 2.5 roka a vzdy ked sa smeje alebo place mala sa hyyybe;)
@weru3ka u nas presne to iste 🙂 tiez cakame sestricku a bracek, kt. ma 2r. 8 mes., sa na babatko velmi tesi a zrejme aj ona nanho 🙂
@weru3ka
@lovely_choice aj my tak isto mame 2,5rocneho a tiez cakame dievcatko teskame sa vsetci a mala kope vzdy ked si lahnem alebo sadnem stale sa ozyva 😀
Ahojte baby mozem sa spytat mate v knizke aku dlzku krcka ? Mne lekar napisal 1cm a ze VB na spic prsta.. To akoze asi mam viac lezat alebo je to ok?
@tatiana305 fiha no ja mám 4,5 a na predošlej 4,7
@luciferkax kde to pise v preukaze? 😀
@chrumka cervix dlžkak , pri ultrazvukoch ato mám značené :D
@luciferkax nemam tam nic take napisane 🙂
@chrumka ale riadok si našla v tehotenskej knižke? D: :D :D len tam máš prázdno?
@luciferkax riadok som nasla, ale je prazdny, nevyplneny 🙂
@luciferkax a aké je normálne rozmedzie krčka??je lepšie,ked je dlhší,ci??
@tatiana305 a nic ti k tomu dr nepovedal?
@luciferkax asi áno🙂to je základ.ja mam ale v knižke cervix,dlzka 6,5.
@eva2809 tak to máš potom frajerské číslo :D :D mne pozerala aj ako je otočený, že dovnútra, vraj aj to je dobre, lebo ked sa pripravuje na pôrod, tak sa otáča smerom von, skrátil sa mi "iba" o 0,2, aj je pevný, nie je dobré, ked je makký... tak sa teším, kedže pri druhom synovi som už bola pootvorená a ležal a s nohami hore :D :D som zvedavá na zajtra, mám poradnu
@luciferkax tak to máš dobré...hlavne,nech to vydrží najlepšie do terminu.a to sa môže aj nejako zo dňa na deň zhoršiť,ci to skracovanie je nejaký dlhodobejší proces?tak daj vedieť zajtra,ako si dopadla
@eva2809 mne sa predošlé tehotenstvo skracoval pri tvrdnuti brucha
Teraz zatiaľ tvrdnutie nebadam, skôr iba akoby menstruacne bolesti občas ale dúfam že tie nevadia a nič sa.nezhorsilo
@luciferkax tie bolesti mavam ešte aj ja,minule som mala také akokeby sťahy maternice bolestivé a aj kríze ma boleli,tak som bola u dr,vsetko bolo ok,pijem magnezium,no spa a homeopatiká...tak dúfam,ze už bude iba dobré,stale čakám na to úžasné obdobie,o ktorom sa všade píše,ze by v tomto období malo nastať😉ja už chcem,nech je aspoň septembeeeer
@lovely_choice
@tina1512 to je skvele ze nam to takto pekne vyslo to vymienananie vybavicky stoji zato🙂a aj mate meno vybratee?
Fuuha tak ked pozeram vase odpovede tak mi to nepride celkom v poriadku no nic mi na to nepovedal..moxno preto ze mam nariadeny extra kludovy rezim kvoli nizko polozenej placente, zapalu sedacieho nervu a velkym opuchom 🙄 uz len totto by mi chybalo...
@eva2809 dúfam, že nezakríknem, ale ja mám pocit, že sa konečne cítm ako tak fit, v rámci možností, jasné, musím polehovať, ináč brucho bolí, ale nie je mi zle, nechodím spať cez obed ani večer o ôsmej :D :D občas mám pocit, že sa až musím brzdiť, hlavne, ked ma chytí mánia ukladania a prekladania vecí v skrinkách :D :D

@tina1512 asi hej. Len mne tvrdne celkom casto a este mi zistila ze mam skrateny krvok tak ze pre istotu. Inak uz lezom v bb a su tu mili. Len sa nevefia zhodnut, bo jedna lekarka mi povedala ze krcok mam v pohode a dnes doktor na vizite zase ze je hranicny. Tak si mozem vybrat 😊