icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

guizui
14. jún 2016

@nikolajka2 mne povedala, ze vecer pred si nedat sladku veceru.. ale jest mozem. vsak cely den nejest by clovek nevydrzal..

mizuzka
14. jún 2016

@nikolajka2 ahoj, iba vecer od 22:00 nejest a samozrejme nepit nic ine okrem vody

jana137
15. jún 2016

@nikolajka2 mne vravela den predtym uz nemam moc sladkeho jest, ale jest ale inak sa mam najest normalne naposledy okolo 22.00 potom uz nie... ja idem na test zajtra..

pehavcek
15. jún 2016

Mne dali lístok kde bolo že sa mám tri dni pred stravovať normalne, neobmedzovat sa. Len rano nejest a nepit. 😉

elle2012
15. jún 2016

Ahojte, riešite už kočík? Mne sa to zdá ešte skoro, ale muž ma presviedča aby sme už kúpili, že sa potom nebudeme na poslednú chvíľu naháňať.

chrumka
15. jún 2016

@elle2012 vybraty mame, ale este nekupujeme. Vsak este cas 3 mesiace na to a cez internet sa to rychlo objednas aj mesiac pred porodom 🙂

mizuzka
15. jún 2016

ahojte, my sme uz objednali kocik, nakolko z prveho tehu mam skusenost ze som ostala najskor lezat doma a potom v nemocnici tak sme si boli spolu vybrat. Rsp pozriet ten co sme vybrali na nete, no nakoniec sme sa rozhodli pre iny, s kt sa lepsie manipulovalo a ktory bol aj vacsi a pre babo pohodlnejsi. V Topolcanoch je fajn obchod, maju aj predaj online tak z tade, maju velky vyber. Obchod sa vola kociky batola a ku kupe trojkombinacie sme dostali na vyber postielku alebo jedalensku stolicku gratis. 🙂 . Na nete ich najdete: www.kociky-batola.sk

lenkaoravcova
15. jún 2016

mne dnes pride akurat zasielka od alladina mali 20% zlavu na vsetko ku dnu deti tak som poobjednavala co nam chybalo

luciferkax
15. jún 2016

@elle2012 áno ja už mám kočík kúpený
Chcela som si obehnut viac obchodov a bála som sa že ostanem ležať doma.či v nemocnici ako naposledy tak som už kupila 🙂
Neľutujem
Vytesujem sa.z.neho vopred

ewitta123
15. jún 2016

@chrumka
@mizuzka
@lenkaoravcova
@luciferkax zeny aky kocik ste vybrali? ja mam z toho uz hlavu v smutku, normalne chytam uz paniku lebo na kazdom mi nieco vadi, v uzsom vybere u mna skoncil hartan topline s a peg perego gt3 samozrejme nie nove lebo tie ceny ma zabijaju 😝

lenkaoravcova
15. jún 2016

@ewitta123 ja mam vanicku a sportak po mladsom synovi maxi cosi muru, a kupili sme si britax b motion plus buginu

lienka182
15. jún 2016

@chrumka
@elle2012
@lenkaoravcova
@mizuzka
@ewitta123
No ja si pozeram na nete... Cakame prve, takze vobec netusim... Nejake sa mi pacili, ale recenzie ma odradzaju... Takze uz ozaj neviem 😁

lovely_choice
15. jún 2016

@nikolajka2 ja som dnes dostala instrukcie na dalsi utorok. Bolo tam, ze nejest min. 10 h a max 16 h. Dostavit sa mam rano na 7mu, takze ja sa musim stihnut najest do 21h :D co je v pohode, pokial by som v noci nematozila a potom zas nevyhladla, ako to bolo dnes. To testovanie sa konci o 10 h, takze sa "tesim", ze nebudem moct ani nic pit. Ale tak prezila som to pri prvom, verim, ze to zvladnem i teraz (aj ked v 1. tehu mi nebolo zle ako v tomto) 🙂

annannas
15. jún 2016

Su tu nejake baby z KE? Chcem sa spytat, kam na glukozovy test? Ci len presne ,kde ma posle dr. Alebo mozem ist hocikde?

elle2012
15. jún 2016

Jaaj, fajn, vybratý máme, aj sme ho boli pozrieť v obchode, lebo naživo je to íné ako na obrázku 🙂 tak už len objednať.

luciferkax
15. jún 2016

@ewitta123 ja mám značku Kunert, typ netuším, al páčil sa mi dizajnovo, splna všetky moje požiadavky, :D :D tak už býva u nás

pehavcek
15. jún 2016

ja som na PN. Takze kocik bol zatial pozerat manzel a nase maminy. A zhodli sa na jednom. Niekedy v lete zavolame taxik a pojdem pozriet aj ja. Ale boli strasne zlati ked sa vratili 😉 Vsetci nadseni, ze kocikovali po predajni vela kocikov, ze im ich predviedli, rozlozili, zlozili a tak. Takze mi zatial predbezne tento http://www.predeti.sk/produkt/kocik-terrain-3v1... , ale kupovat budeme zaciatkom septembra

babucika
16. jún 2016

@ewitta123 ja mam Teutoniu Cosmo po dcere, po roku o pol sme presli na Maclaren Quest golfac. Vela sme cestovali,tak golfac bol lepsi pre nas.

stevvvka
16. jún 2016

Ja mam po sestre samba zagma. Nie je to moj typ, ale je zdarma a mozem minut na ine 🙂
Mate niekto skusenosti?

tanikbb
16. jún 2016

cafte, ja mam bugaboo cameleon este po prvom synovi a este jedno bugaboo buffalo po segrinom synovi. na mojom len updatnem mozno striesku a ja som bola velmi spokojna. Britaxi a teutonie su tiez velmi dobre aj ked na moj vkus take robustnejsie.

evkano
16. jún 2016

nezvažujete niekto kočík mutsy?

lovely_choice
16. jún 2016

my mame Bebetto Nico Plus trojkombinaciu po prvom dietati. Kupili sme za dobru cenu a boli sme spokojni s jeho moznostami.

janka_mu
16. jún 2016

Dievcata a pojdete sa cez leto aj niekam kupat, ja by som si aj sla zaplavat, ak bude vsetko ok. Citala som, ze su nejake tampony, ktore zabranuju prieniku vody dnu... vy mate nejake skusenosti? Samozrejme nemyslim k moru (i ked more je zevraj najlepsie pre tehu), myslim na Slovensku.

deniss111
16. jún 2016

@evkano ja som zvažovala,ale maju male vaničky čo som hľadala...tak už je mimo zoznam 🙂

pehavcek
16. jún 2016

@janka_mu ja tym, že som na pn tak žiadne kúpanie.leto strávim na balkóne alebo malými vychadzkami 😉 ale keby som bola ok aj tak by som sa radšej nekupala.poznam sa.som opatrna

majush
16. jún 2016

@evkano ahoj, jam mutsy evo, kupune od kamaratky, pri prvej dcere sim pouzivala brio go, teraz je to tusim britax, aj s nim sim bola velmi spokojna

mizuzka
16. jún 2016

@ewitta123 ahoj, ja som objednala coletto florino carbon. Je priestranny, dlhsi ako peg perego ktory mal vanicku navetta xl. Peg perego je hrozne maly ci uz ako hlboky ci sportovy kocik. Velmi som ho chcela ale tiez cena vysoka a hovorim pre dieta je maly. Tento coletto ma aj strechu dobre riesenu, da sa zvacsit tym ze v sebe vnutri ma vsity navyse kus, cize ked velmi fuka alebo ked svieti do tvare slnko tak sa da sklopit viac nad babo. Je lahky, hlinikovy, lahko ovladatelny a dobre odpruzeny, co ocenujem nakolko mame vytah na medziposchodiach. A ma dobre robene kolesa, nie je problem ich ani fukat ako pri niektorych. skus mrknut 🙂 je fakt fajn. A na fotkach asi nie je sportak tak ze je v smere jatdy ale da sa otacat aj v smere aj protismere a samozrejme sucastou su nanozniky, sietka, plastenka a taska. Mne ku nemu este pribalili gratis rukavnik na zimu 🙂

elle2012
16. jún 2016

@mizuzka my sme boli tiez v Topolocanoch, pozerali sme kocik Anex, dizajnovo su teraz vsetky kociky pekne a aj podobne 🙂

luciferkax
16. jún 2016

@janka_mu ja d o vody určite liezť nebudem, pláavanie ináč milujem, ale teraz som opatrná... na verejných kupaliskách mi príde voda špinavá, do jazera je risk, k moru daleko.. max. si dom anapustiím detský bazén a vycapím sa tam :D :D

chrumka
17. jún 2016

Baby a co poviete na kociky od Cosatto (to je ten kockovany) a teraz na novinku Bexa cube 2016 ta farebna (ta druha foto priamo z obchodu)? Pacia sa vam take farebne kociare? Myslite, ze by bol neskor problem to predat? A neviete kde by som si tie kociare vedela pozriet nazivo?