Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@chrumka pozerala som na ten kočík dlho,mne sa veľmi veľmi páči 🙂
Ale chlap sa má pýtal či som sialena 🙂 🙂 🙂 vraj v žiadnom prípade
@luciferkax teraz ktory mas na mysli? 🙂 bexu ci cosatto?
Damy, mate niektora zaujem o manualnu odsavacku mlieka Medela? Je pouzivana pri jednom dietati a kedze mi pomohla po cisarskom reze dostat mlieko uz ju nebudem potrebovat.
Cena 15 euro + postovne.
Co poviete na tento kociarik?Potrebovala by som ho vidiet.
@chrumka bexa sa mne osobne veľmi páči 🙂 🙂
@luciferkax nam s muzom sa paci obom, ale zvazujem zmenu po vsetkych komentaroch a reakciach na tento kociar 🙂
Baby neviete mi poradit,ci meno Maya,takto pisane prejde na matrike?neviem na internete najst niaku stranku,kde to mozem pozriet
@krekacsmarika myslím, že prejde, suseda má Mayu 🙂
@martinella1 dakujem ti.na nete som nasla len tak ze Maja.
@krekacsmarika napriklad tu http://nameberry.com/babyname/Maya
My mame Zoyu a nemuseli sme nic dokladovat tusim, urcite ti to zapisu
Aj ja mam termin okolo 20.oktobra...Rodit budem v Ruzinovskej nemocnici je tu niektora natom podobne ? ;)
@lovely_choice noo ja som uz na zakladnej skole vedela ze oed raz budem mat dievcatko bude Emka.ale teraz ked to poviem ze ako sa bude volat tak take reakcie:(ze meno pekne ale je ich vela.nam sa to paci no priznam sa ze ma to odradza preco je zrovna teraz taky bum och.a este mame Adamka a bude to mozno smiesne ze Adam a Ema.co mysliis?;)janku maju aj nasi znamy je taka podarena blondata pekne meno
@andrea21102016 ahoj ja mám termín 19. a ešte rozmýšľam medzi hainburgom a BA
@janka_mu ahoj, my sa urcite pojdeme kupat, syncek basni o kupku 🙂 radilasom sa s gynekologom. Vraj najlepsiesu probioticke tampony tusim Ellen sa volaju a dostat ich v lekarni. Ale este nemam vyskusane 😉
Ahojte mamulky 🙂 My už kopkáme vo dne v noci, už vieme, že budeme mať aj slečnu 🙂 chcem sa opýtať ako ste na tom s váhou svojím drobcov 🙂
Je niektorá z východu? 🙂
@vik_i nas mal vcera 800 gramov podla ultrazvuku
@lenkaoravcova a v ktorom si týždni?
@vik_i koncim 25 a zajtra zacinam 26
@lenkaoravcova My máme pol kila a včera som začala 23. týždeň, vďaka za info. Nevieš mi poradiť nejaké dobrú kozmetiku pre miminká? 🙂
Tak dnesna poradna za nami,sme v 21tt mame 392g a vyzera to na chlapceka a velmi sa tesime.

@chrumka mne už sa to zdá byť trošku kolotocarske radšej pekné doplnky a navyše myslím že tieto cosatto nie sú nejakej extra kvality