Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@lienka182 Ja som dnes nemusela nikam ísť iba doma na dvor, takže pohoda :-P :-P :-P. Chystám sa ale že.bude raz aj horšie
No ja som mala dosť.a čím ďalej to bude horšie tak sa snažím nepoddavat tomu.ved sme sa tepla nevedeli dočkať, tak je tu 🙂 ale chvalabohu že nemáme termín júl alebo august.vsetky čo rodia v tých horúčavách majú môj obdiv
@luciferkax ach, čo ja by som dala za to mať tak domček a výjsť si na dvor 🙂 potím sa tu v našom bytíku 😀
@pehavcek no ja som teplo stále milovala 😀 no teraz je straaašne horúco... teším sa keď bude tak 25 😀 no presne tak teraz mať pred pôrodom ufff...
No veru bolo riadne teplucko tiez som rada ze maleho vypustim na dvor a ja zaleziem do tieniku a poobede sups do bazena fajin ma to schladilo.A to som chcela ist k moru fuuuu kdeze ved toto teplo je uz moc a to bude este horucejsie😰pekny den zienky 🌞
@lienka182 tak to nezavidiiim, máme málo slnečný dvor na čo obvykle nadavam ale teraz to je moja záchrana 🙂 🙂 slnko máme tak od 10:00-16:00
My sme momentalne ubytovani pod plechovou strechou...uz od deviatej sa vnutri neda fungovat, maximalne tak vojdem dnu pre lad alebo zmrzku...na dvore tiez ziadna vyhra, v chladku asi 30 stupnov...vcera som sa utierala mokrymi handrami, ani existovat neviem, na varenie nemam ani pomyslenia....
Ale dnes mi manzel bol kupit bazenik na clapkanie tak som sa musela prekonat a spravila som zapekane rezne
@weru3ka kazdemu sa paci nieco ine 🙂 to je pochopitelne
=-O ale od zajtra hlásia ochladenieeeee 🙂
Ahojte kočky, mám taký menší problém. Z prsnikov mi občas vytečie taká priesvitná tekutina. Nestretli ste sa s tým niektorá? Môže byť že sa mi už tvorí mliečko a možno to na niečo tlačí?
@adrianna23 tintin79 ozvi sa nam 😉
bože baby, som nemožná..chcela som napísať @tintin79 ozvi sa nám...to je tak cez fon písať 😀
@vik_i určite je to v poriadku
Ja zatiaľ mám iba pár kvapiek
Ale čakám horšie :-P
Len sa neodporúča nasilu vytláčať mliecko
@luciferkax co sa moze stat ked som si to vytlacala ? Netlacila som si to nejak moc ale tak nevedomost ..
@zvedavabuduca. Raz sa určite nič.nestane ale keby si to robila denne tak si môžeš vyvolať kontrakcie
@lienka182
@chrumka
@eva2809
@adrianna23
@luciferkax
ďakujem za info dievčatá, nejak som nemala čas to hľadať na nete a vidím ze viete pomôcť a poradiť tak ešte raz vďaka😊😊😊
@luciferkax phfuù dakujem za info. Dobre vediet.
Aj ja mam vyše mesiaca raz jeden prsnik potom druhý.. Najhoršie je keď mám športovú podprsenku a pretecie až na tričko😄 som to minule spominala mamine že ako sa mi nalievaju prsniky a bol pri tom môj brat a ten bol najlepší som to necakala keď mi povedal tak si to odsavaj.. 😄 ach ...
@zvedavabuduca a celkovo čím viac mlieka dáš preč,tým viac sa.ti urobí a teraz to akosi nie je žiaduce.
Ja mám zatiaľ iba pár kvapiek ale viem že.naposledy keď.som bola tehotná sa.mi robili už riadne flaky až.s vložky do.podprdy musela kúpiť.
Ale.na druhej strane výhoda, hneď som mala pre krpca dosť mlieka a.dojcenie nebol.problém
@luciferkax tak kazdy den mi to vyteka .. ale radsej sa uspokojim s ttymi vlozkami do podprdy 😊
Tak ja stale "dojcim" na zaspanie na obed a vecer, normalne sa mi prsniky striedavo nalievaju. Neviem ci mliekom alebo kolostrom, lebo netaha vela. Chcem s tym seknut, aj sa pytam syna ci tam este daco je, ci mu to chuti, on zavislak...jasne ze chuti.
Ahojte baby, mám na Vás otázku, a chcela by som vedieť váš názor. Čo si myslíte o používaní balonika Aniball pred pôrodom? Vraj to.urýchľuje pôrod,a ešte aj bez nastrihnutia hrádze. Nemáte s tým skúsenosti?

ufff.... neviem ako vy, ale ja som dnes zomierala od horúčavy 😀