Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@lenkaoravcova dakujem 🙂, radu si pytala
@vik_i
Ahojte, po víkendovom presviedčaní nás našimi deťmi, som musela zavolať dr. aby nám teda prezradil, či budú mať bračeka alebo sestričku. Chceli sme sa nechať prekvapiť, no nemohla som odolať deťom, takže budú mať sestričku, dcéra už aj meno vybrala, Elza 🙂
@andrea21102016 ja mam termin 13. budem rodit zrejme niekde v BA, este som sa nerozhodla pre nemocnicu..
ahojte baby, viete poradit nejakeho dobreho lekara sktorym ste uz rodili a mate dobre skusennosti. Som sa rozhodla ,ze najskor pohaldam lekara a podla toho kde bude , tak tam pojdem rodit. Dakujeeem.
@nikolajka2 ja mám Divekyhp v ružinovskej nemocnici odrodil mi dve deti a aj teraz idem k nemu chodím k nemu aj do súkromnej ambulancie
@lienka182 dakujem, ale si predstav, ze ked mala dcerka 1.5roka sme sa prestahovali na dedinu s 500obyvatelmi, a tam uz byvala jedna Izabelka,o dva mesiace starsia, rovnaky rocnik, tak chodia spolu do skolky a kamaratime sa spolu, tak si vies predstavit ako to vyzera ked ich okrikujeme 😀
My ideme mať prvé, chlapca a bude to Šimonko. Je ich teraz veľa a nám je to jedno. My keď sme boli mali tak v triede boli traja Petrovia, styria Michalovia, tri Janky a styri Barborky a nikomu to nevadilo. Ide o to aby sme boli s tym menom stotožnení mi ako rodičia. Uz teraz ho tak vola celá rodina 😀
@babucika 😁 super mila nahoda 😉 musia pocuvat obe ☺
@weru3ka no ale nie Bibiana... My chceme Bianku ❤❤❤ a tiez sme mali ten problem 😀 jemu sa nepacilo to meno co som ja vybrala mne zas co on vybral 😂 a potom raz z nicoho nic si pozeral tehotensku knizku a ze nasiel krasne meno 😊 povedal mi ake a ja mu hovorim ze mam ho na zozname mien kt. Sa mi pacia 😊 a bolo vybrane... Vaneska a Meliska super 😉 neboj urcite nejakom krasnom mene zhodnete 😉
mne sa paci meno Marek, nie som sice na stopercent rozhodnuta, ale muz hovori ze ak, tak chce Marko, Markus..a ja zas iba klasicke . Marek, tak asi budeme vymyslat dalej
marekovi sa neda skaredo nadavat a pasuje podla mna aj mladym aj starsim
@weru3ka ja som tiez davno predtym uz mala meno 😀 vravela som si, ze urcite to bude Karolina. No ked som vsade zacala pocuvat Kaja, Karolina, ... uz sa mi to presytilo. Prezerala som si zoznam slovenskych mien asi sto-krat dookola 😀 Potom sme si dali kriterium, aby to bolo kratke, bez diakritiky, co ludia neskomolia ani u nas, ani v zahranici. Rozhodovali sme sa medzi Jana, Andrea a Anna. Nakoniec vyhrala Jana. Este nam to aj pasuje Danko a Janka.
Z chlapcenskych sme mali vybrate Adam 🙂 Juraj a Marek.
Tak my mame 3 mena. Ja som skor za Lenku, tato za Natasku a nas Misko za Vikinku. Ale to mu musim nejak vyhovorit. Mu dame vybrat z nasich dvoch. Lebo Vikinky ma v skolke dve a na co aj foma. Juuuuj no naco tolko mien.
@lovely_choice noo my mame Adamka uplne mu to meno sedi a nebanujem a aj tych som pocula ze je vela ale zatial som to veru nepostrehla ani na ihriskach a to sme casto.mozno az ked nastupi do kolektivu uvidime.Mozno to bude tak aj s tou Emkou.a co hovoris na meno Anabelka?;)
Ja som chcela emku uz ako patrocna, adama hadam este skor ale tak ked su vsade emky teraz budem musiet vymysliet ine 🙂 ale mal by to byt teraz chalan tak mam este cas
@weru3ka Anabelka je pekne 🙂 Ja by som k Adamkovi vybrala Andreu 🙂
Baby pridam sa k teme o menach;)ja mam doma Šimona..co nelutujem vobec aj keby ich bolo milion na svete...ine si neviem predstavit a preto verim,ze aj s dalsim menom sa tak stotoznim.Teraz cakame dievcatko..ja som chcela povodne Bibianu..potom Karolinku..a tiez sa mi paci Ema a ako to tu citam aj Bianka je naozaj krasne meno...uz sa len rozhodnut🙂
@lovely_choice no veru aj to je pekne ale to veru v zozname nemam🙂

@babucika ja som pouzivala niveu a babylove teraz som to este nepozerala ale netreba to nejako zbytocne prehanat pokial babatko nemaju nejaku velmi citlivu plet