icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lienka182
24. jún 2016

ufff.... neviem ako vy, ale ja som dnes zomierala od horúčavy 😀

luciferkax
24. jún 2016

@lienka182 Ja som dnes nemusela nikam ísť iba doma na dvor, takže pohoda :-P :-P :-P. Chystám sa ale že.bude raz aj horšie

pehavcek
24. jún 2016

No ja som mala dosť.a čím ďalej to bude horšie tak sa snažím nepoddavat tomu.ved sme sa tepla nevedeli dočkať, tak je tu 🙂 ale chvalabohu že nemáme termín júl alebo august.vsetky čo rodia v tých horúčavách majú môj obdiv

lienka182
24. jún 2016

@luciferkax ach, čo ja by som dala za to mať tak domček a výjsť si na dvor 🙂 potím sa tu v našom bytíku 😀
@pehavcek no ja som teplo stále milovala 😀 no teraz je straaašne horúco... teším sa keď bude tak 25 😀 no presne tak teraz mať pred pôrodom ufff...

tina1512
25. jún 2016

No veru bolo riadne teplucko tiez som rada ze maleho vypustim na dvor a ja zaleziem do tieniku a poobede sups do bazena fajin ma to schladilo.A to som chcela ist k moru fuuuu kdeze ved toto teplo je uz moc a to bude este horucejsie😰pekny den zienky 🌞

eva2809
25. jún 2016

@weru3ka nahodou to je zaujímavé Adam a Ema😃My sme raz išli na svadbu a namiesto menovky Šimon tam bol Matus a pár krát sa nám stala takáto zmena mena..neviem prečo🙂keby je to teraz chlapček,dala by som asi Matusa😃a Ema je super aj u mna na popredných miestach...

luciferkax
25. jún 2016

@lienka182 tak to nezavidiiim, máme málo slnečný dvor na čo obvykle nadavam ale teraz to je moja záchrana 🙂 🙂 slnko máme tak od 10:00-16:00

stevvvka
25. jún 2016

My sme momentalne ubytovani pod plechovou strechou...uz od deviatej sa vnutri neda fungovat, maximalne tak vojdem dnu pre lad alebo zmrzku...na dvore tiez ziadna vyhra, v chladku asi 30 stupnov...vcera som sa utierala mokrymi handrami, ani existovat neviem, na varenie nemam ani pomyslenia....
Ale dnes mi manzel bol kupit bazenik na clapkanie tak som sa musela prekonat a spravila som zapekane rezne

lovely_choice
26. jún 2016

@weru3ka kazdemu sa paci nieco ine 🙂 to je pochopitelne

luciferkax
26. jún 2016

=-O ale od zajtra hlásia ochladenieeeee 🙂

vik_i
28. jún 2016

Ahojte kočky, mám taký menší problém. Z prsnikov mi občas vytečie taká priesvitná tekutina. Nestretli ste sa s tým niektorá? Môže byť že sa mi už tvorí mliečko a možno to na niečo tlačí?

lienka182
28. jún 2016

@vik_i Ahoj 🙂 ja som niekde čítala, že to môže byť kolostrum či ako sa to volá... Je to niečo ako mlieko 🙂 Čiže by to malo byť ok 😉

chrumka
28. jún 2016

@vik_i ano je to kolostrum a je to v pohode 🙂 niektorym sa tvori skor a viac a niektorym neskor.

eva2809
28. jún 2016

@vik_i ahoj.neboj,to je v poriadku,ja pri prvom synovi som sa posledne mesiace budila s flakmi na pyžame..teraz tiež to začína.telo sa už pripravuje na dojčenie.je to úplne prirodzené

adrianna23
28. jún 2016

@vik_i ja som si dnes akurat nasla skvrnku tohto kolostra na pyzame 😀
@tintin ahoj co je s tebou? Ako sa drzis? Ozvi sa nam 😉

adrianna23
28. jún 2016

@adrianna23 tintin79 ozvi sa nam 😉

adrianna23
28. jún 2016

bože baby, som nemožná..chcela som napísať @tintin79 ozvi sa nám...to je tak cez fon písať 😀

luciferkax
28. jún 2016

@vik_i určite je to v poriadku
Ja zatiaľ mám iba pár kvapiek
Ale čakám horšie :-P
Len sa neodporúča nasilu vytláčať mliecko

zvedavabuduca
28. jún 2016

@luciferkax co sa moze stat ked som si to vytlacala ? Netlacila som si to nejak moc ale tak nevedomost ..

luciferkax
28. jún 2016

@zvedavabuduca. Raz sa určite nič.nestane ale keby si to robila denne tak si môžeš vyvolať kontrakcie

vik_i
28. jún 2016

@lienka182
@chrumka
@eva2809
@adrianna23
@luciferkax
ďakujem za info dievčatá, nejak som nemala čas to hľadať na nete a vidím ze viete pomôcť a poradiť tak ešte raz vďaka😊😊😊

zvedavabuduca
28. jún 2016

@luciferkax phfuù dakujem za info. Dobre vediet.

kocurikv
28. jún 2016

Aj ja mam vyše mesiaca raz jeden prsnik potom druhý.. Najhoršie je keď mám športovú podprsenku a pretecie až na tričko😄 som to minule spominala mamine že ako sa mi nalievaju prsniky a bol pri tom môj brat a ten bol najlepší som to necakala keď mi povedal tak si to odsavaj.. 😄 ach ...

luciferkax
28. jún 2016

@zvedavabuduca a celkovo čím viac mlieka dáš preč,tým viac sa.ti urobí a teraz to akosi nie je žiaduce.
Ja mám zatiaľ iba pár kvapiek ale viem že.naposledy keď.som bola tehotná sa.mi robili už riadne flaky až.s vložky do.podprdy musela kúpiť.
Ale.na druhej strane výhoda, hneď som mala pre krpca dosť mlieka a.dojcenie nebol.problém

vik_i
28. jún 2016

@kocurikv braško je vtipný😂 pobavilo aj mňa, treba konzervovať mliečko na október😂😀

kocurikv
28. jún 2016

@vik_i. Je velice a to ma 22 rokov tak o to bolo vtipnejsie koľko informacii má😀

zvedavabuduca
28. jún 2016

@luciferkax tak kazdy den mi to vyteka .. ale radsej sa uspokojim s ttymi vlozkami do podprdy 😊

janifer
29. jún 2016

Tak ja stale "dojcim" na zaspanie na obed a vecer, normalne sa mi prsniky striedavo nalievaju. Neviem ci mliekom alebo kolostrom, lebo netaha vela. Chcem s tym seknut, aj sa pytam syna ci tam este daco je, ci mu to chuti, on zavislak...jasne ze chuti.

seki11
29. jún 2016

Ahojte baby, mám na Vás otázku, a chcela by som vedieť váš názor. Čo si myslíte o používaní balonika Aniball pred pôrodom? Vraj to.urýchľuje pôrod,a ešte aj bez nastrihnutia hrádze. Nemáte s tým skúsenosti?

ewitta123
29. jún 2016

@seki11 no ja som pocula pozitivne reakcie na to, tiez nad nim rozmyslam