icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lenkaoravcova
9. júl 2016

Ja som.mala zaplateného iba doktora a určite tak spravím znovu mala som super sestričky cely deň na jednej pôrodnej sále

jana137
10. júl 2016

Baby ide z vás niektorá rodiť do Dubajskej Stredy? Bývam medzi BA a DS tak vaham či tam alebo tam..

krekacsmarika
10. júl 2016

@jana137 Dunajskej stredy?ano ja idem tam.vraj maju pekne urobene oddelenie.

jana137
10. júl 2016

@krekacsmarika hej hej, Dunajskej... tablet obcas tak divne upravi slova, som si nevsimla :D
tiez som citala len pozitivne reakcie, tak som tak na vazkach.. na jednej strane, pracujeme v BA, takze manzel by nas mohol prist z roboty pozret, pripadne doniest, keby bolo nieco treba na druhej strane v DS zrejme nebude tolko ludi..

krekacsmarika
10. júl 2016

No ano,urcite Ba je dobre.ako myslis.ja urcite Ds,chcela by som vybrat tu vip izbu.ale uvidime,vraj je stale plna.ale ja som u Dovery,a preto tu ta izba stoji namiesto 20 len 10 eur.moja svokra tam rodila,mohol tam byt po porode aj otecko.tam mozu ist aj navstevnici.a je velmi velmi pekna.

jana137
10. júl 2016

@krekacsmarika hej presne to je ten dovod preco ju zvazujem, asi pojdem niekedy omrknut :D, kedy mas termin? mozno sa vidime..

krekacsmarika
10. júl 2016

@jana137 17.oktobra:-)

jana137
10. júl 2016

@krekacsmarika ja mam 13.10. 🙂

krekacsmarika
10. júl 2016

@jana137 no ano to je ozaj mozne 🙂ty si uz kupovala nieco?

jana137
10. júl 2016

@krekacsmarika v podstate mam kocik (kupeny od sesternice) a vanicku (od kolegu).. nejake vecicky mi nakupila svokra a nieco som si uz objednavala.. teraz vyberam autosedacku-vajicko a postielku :D

krekacsmarika
10. júl 2016

@jana137 tak ty si super.ja este nic.moja sestra ma par veci pre mna,kocik kupujeme len v auguste,ale nechcem novy.radsej trojkombinaciu.par veci som objednala od jednej pani na facebook bazari.ani mi este manzel nedovoli kupovat.

jana137
10. júl 2016

@krekacsmarika kocik mam uz preto, lebo sesternica davala inzerat ze predava, tak som jej rychlo pisala (takto sa prva z rodiny dozvedela ze cakame) a vanicka zas kolegovi zavadzala, tak mi ju doniesol do roboty :D inak by som tiez nemala nic :D ale v podstate mam uz vybranu postielku (Scarlett Dominik so stahovacim bokom)..

vik_i
10. júl 2016

ahojte mamuľky 🙂 chystá sa niektorá rodiť na východe, myslím tým Košice, Trebišov poprípade Michalovce? 🙂

luciferkax
10. júl 2016

Ahojte
Ja si lekára zazmluvnit nejdem. Budem veriť že každý jeden gynekológ pôrod zvládne. Nemám dokonca ani vytipovaneho koho by som chcela
Radšej by som si ale zaplatila ak.bude voľne nadstandard box aj izbu, kvôli sukromiu a izbu hlavne kvôli navstevam aby aj deti mohli prísť ku mne 🙂
Brala by som aj epidural ale u nás nedávajú
Síce som.pôrod bez epi prežila ale dodnes sa.hanbím aká som bola histerka, bolesť absolútne nezvladam a rada by som sa.tomu vyhla

lienka182
10. júl 2016

@vik_i ja chcem v Saci 😉

suz20
10. júl 2016

@luciferkax ..ja som pri prvom nemala svojho lekara a pri druhom ano....teraz budem mat tiez zazmluvneneho.mne sa lubilo,ze sme boli dve na izbe.rychlejsie to utieklo

weru3ka
10. júl 2016

@suz20 no je to hrozne mam pocit ze ten nastrih robia niektory kazdej aj ked mizno nebolo treba...

suz20
11. júl 2016

@weru3ka je to mozne ale vedla mna rodila zena,ktora nastrih nechcela a roztrhla sa az po konecnik tak potom neviem co je lepsie.ja som rodila rano a na obed som isla uz po svojich,samozrejme,ze sadnut som si mohla len na polku zadku ale ona chudera sa postavila az na druhy den.

luciferkax
11. júl 2016

@suz20 u nás he moznostpolonafstandard ale tam nie sú možné návštevy na izbe. Ináč sú izby po 3 A wc sprcha spoločne na chodbe :-\ mne by tiež jedna mamina na izbe nevadila

ewitta123
11. júl 2016

zienky ja budem rodit v bb a lekara si zazmluvnit nejdem, aspon zatial...rozmyslala som aj nad tym balonikom ale dr mi povedala ze ak budem mat pozitivneho streptokoka tak mi to neodporuca a posledny ster mi vysiel pozitivny 🙄 tak asi len masaz hradze pred porodom 😒 .... zienky ale chcem sa spytat, riesim oblecenie pre babo, co mu treba obliect ako vrchnu vrstvu v oktobri/novembri? fleecovu kombinezku? a na zimu take tie zateplene kombinezky? a do fusaku? ci to uz je vela? a ake velkosti, boze som z toho jelen, vobec neviem co na jesen obliect a v akej velkosti si to mam zhanat

patris11
11. júl 2016

@ewitta123 no tiez nad tym premyslam,ze co obliect.Asi dam do zavinovacky plus fusak to uplne postaci.

chrumka
11. júl 2016

@ewitta123 @patris11 no zalezi ake bude pocasie v ten den 🙂 ja som napr pri prvom odchadzala z porodnice a bolo teplo, takze maly nebol velmi naobliekany. Myslim si, ze fusak asi este nebude potrebny. Skor len take tie fleesove kombinezky co predavaju v tescu a prikryt s dekou. Ved pod kombinezou bude mat este minimalne 2 vrsty oblecene a ze vraj sa treba drzat zasady, ze dieta obliect len o 1 vrstvu viac ako je obleceny dospely clovek 🙂

suz20
11. júl 2016

@luciferkax tak to ano to je dost.

mizuzka
11. júl 2016

@ewitta123 povedia ti v porodnici pred tym ako pojdete domov, cize je cas aby to v najhorsom niekto blizky potom zabezpecil. Ale mal by postacovat fleecovy overal a zavinovacka, prip ak ide babo do auta tak ten overal ak bude v aute teplejsie. Ak nie, tak jemne prikryt deckou prip zavinovacka do autosedacky. Netreba to prehanat, fusak budes potrebovat cez zimu nie zaciatkom jesene. 🙂

krekacsmarika
11. júl 2016

@ewitta123 na to som aj ja zvedava.uplne som popletena,kazda mi hovori inak.vraj tie male veci 56,nemam ani kupovat,len 62.neviem z coho holko,alebo ako.

luciferkax
11. júl 2016

@krekacsmarika 62 je na novorodenca určite velká.. aspon mne sa nepáčilo ked malo bábatko vyhrnuté trikrát rukávy a okolo krku široké... mne sa viac páči a vecičky, čo "sadnú" ako uliate

chrumka
11. júl 2016

@krekacsmarika zalezi ake velke babatko sa ti narodi 🙂 je dobre mat aspon jednu sadu velkost 56 a ked tak nie je problem dokupit vacsie. Moj syn by sa v 62-ke utopil ked sa narodil, jemu bola 56 dobra. Velkost 50 sa neoplati vobec kupovat.

krekacsmarika
11. júl 2016

No uvidime,este pockam stym na august.moj manzel mal 5kil,ked sa narodil,a je velmi vysoky.uvidime.

weru3ka
11. júl 2016

@ewitta123 urcite je treba aspon par kuskov 56 mne tiez kazdy hovoril ze rychlo z toho vyrastie ale ja som si kupila aj tu velkost a veru cely mesiac a aj cosi len to sme nosili nestihala som to prat co mi bolo malo v tej 62 vyzeral hrozne🙂)

tanikbb
11. júl 2016

@krekacsmarika sk mal nazel tak vela a je vysoky tak kipuj max jednu sadu 56 a potom 62. Aj moja segra tak mala. Maly mal vyse 4kg a radtol ako z vody. Jejo otec tiez vyska. A moja segra tie. Ja som dubak maly hihi.