Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@krekacsmarika pripadne chod do obchodu na nakup s krajcirskym metrom, alebo si porovnaj velkosti, tam byva rozdiel napr. 2-3 cm, na tych bodyckach / dupackach. Hoc to znie ze velkost 50 a 56 a cakal by clovek ze 6cm, nie je to tak.
K tym velkostiam: ja mam par aj veci aj vo velkosti 50, pyzamko, kabatiky bavlnene a bodycka. Ale to je fakt na prve 3 tyzdne odhadujem
No preto je pre mna ten nakup velke strasidielko.uvidime,este pockam na uh 20.este raz sa spytam,ci to bude naozaj chlapec.v auguste uz musim nakupit vsetko.nechcem v poslednom mesiaci uz chodit po meste.
Ahojte kočky 🙂 moja lekárka ma vystrašila, že som anemická, mám málo železa... Gynekológ mi však hovorí, že taká hodnota je v tehu normálna medzi 100 a 110 ja mám 106. Že mám jesť viac potravín so železom. Na to mi znova volala lekárka, že nech prídem, že mi dá železo... Vy máte aké hodnoty? ja verím svojmu gynekológovi, len ma obvodná vystrašila.... Manžel hovorí, že jemu stačí, čo povedal gynekológ nech sa nestresujem...
@lienka182 v tehotenstve je nedostatok zeleza uplne bezny ja beriem 2 denne
@lienka182 Ja som po nevolnostiach klesla v ramci hemoglobinu až na 96, ale pomaly stuplo. momentalne mam 105 a zelezo budem uzivat do konca tehotenstva. Prvy krat mi predpisal uz pri 113. Tvoja hodnota je v tehotenstve bezna ale malo by sa vraj doplnat ak je pod 120 lebo babo si vela odobera
@krekacsmarika presne ako ti pise @tanikbb radsej si nakup tie 62. U nas tiez mal maly cez 4 kg po tatikovi 🙂
@lovely_choice dakujem,takze tak ako mi znamy hovoria.
@lienka182 @lenkaoravcova @babucika @pehavcek @majush ja mam hodnotu 120 (z interneho) a som zvedava, co mi na to povie gynekolog na najblizsej poradni. V 1. tehotenstve som ho brala (Fe), no uz netusim, ake som mala hodnoty. Teraz by som sa tomu rada vyhla, ze vraj sposobuje zapchu.
Ahojte dievčatá, myslite ze sa malý otočí keď je od začiatku koncom panvovym? Som 27 tt,nechcem cisársky ak nebudem musieť
Ahojte este je asi aj skoro ale je uz niektore vase babatko otocene hlavickou dolu ?
@majush
@lenkaoravcova
@babucika
@pehavcek
Ďakujem dievčatá 🙂 mám nejaké železo od lekárky... skúsim aj stravu upraviť... Ja som nechcela zápchu a jedla som veľa vlákniny a vápnika 😀 a možno aj práve to spôsobilo pokles 😀 vraj mám skúsiť červenú repu - dobrá na železo aj proti zápche 😉 uvidíme
nuz baby niekedy sa dieta pretoci spravne aj par tyzdnov pred porodom, ako u kamosky jej uz teraz 10rocny syn. a druhy bol dokonca priecne cize to slo cisarakom. dajte tomu cas a hlavne klud. este ma cas trosku, miesto tiez. bude ako ma byt. ja by som sa ale nikdy nedala prehovorit na prirodzeny porod ak bude babo koncom panvovym.
ahojte baby, aj nase babenko zatial sedi (aspon polda poslednej kontroly) ale mala som cez vikend pocit, ze sa okrem tradicneho kopkania dost mrvilo, boli sme na pohode, takze
@janifer ak sa nam otocilo, tak mozno na tom nieco bude 🙂 vy viete akou castou vas bbatko kopka, alebo aku ma polohu?

@krekacsmarika do vacsieho sa ti bude aj lepsie obliekat, este vela zalezi od cislovania vyrobcu. Nie je 56 ako 56... Nebodaj sa ete zrazi pri prani... A ak si pomyslim, ze jedno nove pyzamko stoji 8€, alebo dupacky 12€, tak na ten jeden mesiac dakujem pekne, moc toho fakt nema vyznam v 56 kupovat. Toboz nie ak ste velki v rodine.