icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

luciferkax
20. júl 2016

@vik_i AHOJ, , ja som mala zápal od 22-27 tt, dala mi lekárka vaginálne tabletky, ale tie nezabrali, tak mi po táždnovej pauze dala klasické 7 dnové antibiotiká a ti emi už zabrali :D :D a zatial som bez zápalu :D :D

lienka182
20. júl 2016

@lukamka ja chodím každé 4 týždne 🙂 na ultrazvuk som bola iba 3krat 😒 prvýkrát v 7. týždni, v 13., v 21. a teraz idem v 31. škoda, pozrela by som si našu maličkú aj každý deň... ale na druhej strane môj lekár je veľmi dobrý, milý, starostlivý 🙂 má so mnou trpezlivosť 😀 so všetkým mi poradí, takže by som nemenila...

luciferkax
20. júl 2016

@janifer tak mi zas kočík až nejak extra do auta neskladáme často.. ale občas treba, aby vošiel a nášho malého auta sa nevieme vzdať, prirástlo k srdcu :D :D asi psychická choroba :D :
normálne zvažujeme, že toto nepredáme, iba dokupime staršie za 2000 nejaké velké na občasné spoločné cesty :D :D :D

Baby a chute, ja nemmám žiadne.. nemám na nič chuť... zjem polovičnú porciu a som plná, detská porcia mi v pohode stačí.. sladké občas, melon brrrr, ten vôbec, občas si dám marhulu, dom amáme ríbezle :D :D tak tie si dám s cukrom, ale niežeby som mala chuť.. iba tak, zo zvyku, že aj niečo by sa patrilo zjesť :D :D
zato priberám dosť, na to, kolko toho pojem : D

vik_i
20. júl 2016

@luciferkax a mňa ani nič nesvrbí ani nepáli a dr mi povie že silný zápal, tak som bola v šoku, dostala som rosalgin a tabletky na 12 dní,tak dúfam ze to prejde a mojej malej to nijako neuškodí😯

tina1512
20. júl 2016

@lukamka ja mavam tiez kazde 4tyz ale ma dovolenku takze teraz preto po 5tyz no a mne doktorka zakazdym pozrie malu ale len na chvilocku tak sa vzdy tesim myslim teraz v 30tt a 34tt a potom 36tt este pojdem k mojej a potom uz do nemocky😒 a zase dlhe sedenie a cakanie

luciferkax
20. júl 2016

@vik_i mne tiež nebolo absolutne nič, ani som o nom nevedela, žiadne pálenie :D :D mne žial tie tabletky na desať dní nezabrali a zápal mi ostal, tak som musela aj antibiotiká

vik_i
20. júl 2016

@luciferkax dúfam že mi to rýchlo prejde a že čím skôr uvidím malú😊

krekacsmarika
20. júl 2016

No teraz dom bola na kontrole v 27tyzden a 2 dni.najprv mi merali tlak 138/90,vraj ten dolny je vela,potom robil ultrazvuk,zase tlak.vtedy uz len 80.mam doma niekolkokrat merat tlak,ak ide nad 90 musim ist naspat.dufam,ze nejde

lenkaoravcova
20. júl 2016

@tina1512 mne uz dali dalsiu poradnu o 3 tyzdne teraz som 30tt

zvedavabuduca
20. júl 2016

@patris11
Tak ja som mala utz v 12 tt a potom 20 tt poradňu každé 4 týždne.. teraz som bola v 28 tt a v pondelok idem po 2 tt to už budem 30tt a urobia aj utz .. A tiež som riZiková .

gvenda
21. júl 2016

ahojte, som 25tt +5. Dnes som normálne kráčala a pristihla som sa, že mám pritom zavreté oči! No som ja normálna?! 🙂 Som schopná zaspať niekde na chodníku opretá o múrik ..... Aj Vy pociťujete takú únavu? Spavá choroba 🙂

lienka182
21. júl 2016

@gvenda 😀 😀 😀 aj u mňa je to posledné dni podobné 😀 ale pri kráčaní sa mi to zatiaľ nestalo 😀

lukamka
21. júl 2016

@gvenda ok, tak v tom niesom sama... ja by som spala vsade, kedykolvek a akokolvek dlho! dokonca som sa prestala posledne dni budit v noci na WCko, myslim, ze sa mi vracia obdobie z prveho trimestra kedy som bola ako sipkova ruzenka

lovely_choice
21. júl 2016

@gvenda @lienka182 @lukamka uz to prislo aj na mna. Neviem, ci je to zmenou pocasia alebo bliziacim sa terminom porodu a s tym suvisiace naberanie na vahe, no kazdy den okolo 16tej mam strasny utlm (aj preto som teraz na tej stranke, nech sa preberiem). Ak by som si pospala na obed spolu so synom, ponocujem zasa v noci. Uz sa mi to vela-krat stalo, ze sa preberiem okolo 3 rano a zaspim az tesne pred 6tou, kedy uz mi pomaly treba vstavat. Takze radsej ozeliem tie utlmy cez den a spim dobre celu noc.

vik_i
21. júl 2016

Pekný večer maminky 😊 chcem sa opytať ako veľmi je dôležitý ten tretí 3D ultrazvuk v treťom trimestri😊už ste sa objednávali?😊

majush
21. júl 2016

@vik_i 3d utz byva podla mna robeny viac menej kvoli mamickam, pre realnejsie zobrazenie, diagnosticku vypovednu hodnotu urcite nema taku ako napriklad morfologicky utz, a 3d sa nerobi len do 29. Tyzdna? Potom je aj babo dost velke a neda sa dobre zobrazit... To je ale len moj nazor a domienky, moze to byt inak, najlepdie spytat sa lekara alebo sestriciek

majush
21. júl 2016

@vik_i a ja som si ho nedavala robit, pri morfologickom mi to prepol do modu 3dva urobil mi pekny snimok, a urcite sa ani neplanujem objednat nakolko ani meviem o tom, ze by som nieco take mala absolvovat

zuzhe
22. júl 2016

@vik_i ja som nebola ani na 3D ani na morfologickom... vsetky vysledky su v poriadku, tak nebol dovod a ani mi to nechyba 🙂

cammeronka
22. júl 2016

@vik_i utz v tretom trimestri je zamerany na prietoky a robisa od 29tt do 33tt, ja som sa chcela vcera objednat, ale teraz maju dva tyzdne plno a potom maju dovcu, takze ja to uz nestiham..

lienka182
22. júl 2016

@vik_i ja som objednana v 31. Tyzdni 😊 kedze mi moj lekar ultz.nerobi tak sa velmi tesim...

evkano
22. júl 2016

dnes začínam 29. týždeň, a ešte nič pre bábätko nemáme kúpené (teda objednali sme včera kočík) asi už najvyšší čas začať.. ale čím ? ;)

zuzhe
22. júl 2016

@evkano ja koncim 29. tyzden a nemame vobec nic... teda, predvcerom manzel nasiel u svokry este svoju postielku, taku mini ako koliska, tak sme sa rozhodli, ze ju zrenovujeme a dame k posteli na prve mesiace. Ked sa podari, buduci tyzden by sme zahajili nakupy, chystame sa do Polska, takze urcite zacneme kocikom a viac neviem :D asi co nam cestou strngne do nosuuu :D

jersey87
22. júl 2016

Ja mám už v podstate všetko, veľmi veľa vecí som podedila, čomu som vďačná, lebo keby som mala všetko kupovať, tak sa asi rozplačem. Chýba už iba obrovská skriňa, do ktorej to všetko naukladám a komoda. Kočík sme kupovali nedávno.
@evkano začni tým, čo ti prvé padne do oka. 🙂 potom ťa napadne, čo všetko vlastne treba :D

evkano
22. júl 2016

@zuzhe tak to si ma potešila, do Poľska sa aj my chystáme ;)
@jersey87 tiež podedíme nejaké veci tak asi preto ma zatiaľ nejaká panika nechytá 🙂 len ešte nemám prehľad v tých veľkostiach od akého čísla začať nakupovať nejaké body a podobne

lenkaoravcova
22. júl 2016

@cammeronka ja som bola vcera na premerani a prietokoch

lenkaoravcova
22. júl 2016

@zuzhe morfologicky sa odporuca aj ked su vysledky v proiadku nie vsetko sa da zistit iba z krvi

zuzhe
22. júl 2016

Moj dr. neposiela, pokial na to nema dovod, resp. podozrenie, zeby nieco nemalo byt v poriadku.
@lenkaoravcova

jersey87
22. júl 2016

@evkano z veľkosti 56 ti toho veľa netreba, uvidíš koľko podedíš. To jediné ti viem poradiť, v ostatku tiež plávam a budem sa prispôsobovať situácii.

vik_i
22. júl 2016

@cammeronka a odkiaľ si?

vik_i
22. júl 2016

@lienka182 mne robil môj dr. pravidelne len teraz na poslednejnporadni nie, čo som nečakala a tak som sa tešila na malinku a najbližšiu poradňu mám až 17.8 čo je ešte ďaleko preto rozmýšľam či sa objednať na ten treťotrimestrálny screening, teda to 3D alebo nie, len nemám zaručené že malú uvidim na tej poradni a veľmi by som chcela....nevieš majú to nejak dr. hradené ie ultrazvuky poisťovňou?? Alrbo prečo ho nerobi vždy??