icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

jersey87
28. júl 2016

@zuzka71291 ja som sa normalne kupala od zaciatku. Az neskor som sa dozvedela, ze to vraj nie je upne dobre. Ale posudit neviem. Preco sa vlastne neodporuca kupel, resp. horuca voda?

babucika
28. júl 2016

@vik_i a kedy vstavas rano? ja 6.30 a napriek tomu tazsie zaspavam. chodim spavat tak 21.30-22.00, maly zacina kopat okolo 23.hodine, tak sa prehadzujem.

majush
28. júl 2016

@jersey87 vraj horuca voda moze vyvolat kontrakcie

babucika
28. júl 2016

@jersey87 ano vela zalezi od dr.,ci je sukromnik atd. ja neplatim nikdy nic, iba za fotky 1euro. samozrejme 3D nema, a nerobi mi utz zakazdym, ani na 3D som nebola nikde,ale uz sa ani nechystam, vsak za chvilu porodim, a uvidim maleho 😀

lukamka
28. júl 2016

@lienka182 aj naše protestuje na boku, ale v neskoršom štádiu sa uz na chrbte nemá ležať dlho kvôli dutej žile, tak uz teraz rozmýšľam ako budem spať 🙂

lienka182
28. júl 2016

@lukamka 😂 noo to bude sranda... snad si zvykneme aspon na jednu stranu... Mna z toho lezania na chrbte krize bolia 😁

vik_i
28. júl 2016

@babucika tak už som okolo 6tej hore ale potom ešte zaspím, ale už okolo 8-9 som normálne hore. A večer nie a nie zaspať pre horúčavy a keď zaspím, tam to nie je spánok, navyše ma dnes od rána tak zvláštne pichá v podbrušku ako keby som mala dosť kramy...tak neviem čo to má byť...😯

lukamka
28. júl 2016

@lienka182 potrebuješ niečo pod kolena zrolovať, možno si kríze uľavia. No a potom neskôr sa dáme vystreliť na mesiac ;)

vik_i
28. júl 2016

Kočky, chystáte sa niektorá rodiť v Trebišove??😊

janifer
28. júl 2016

@vik_i mna zacina kopat ked som hladna, aj rano o 4.00 robim najazdy na chladnicku. Takze maly chlebik s maslom a medom, alebo kukuricne chrumky s mliekom /jogurt / banan. A vecer sa skus poprechadzat po byte, pohojdavat sa v bokoch, zmenit polohu. Pri sedeni mna tiez kope. Ak sa poprechadzam je fajn. Spanok na chrbte nie je vhodny uz podla mna. Aj vtedy ma zacne kopat ze sa mu nepaci ked lezim na chrbte a ja ak som na chrbte dlhsie, mam zavrate a stazene dychanie. Inak mne tvrdne dost brucho, aj ked mam plny mechur, ja som za noc aj 4x hore, smadna -pijem, potom curam...
No a magnezium 6x denne tabletka. Doktora som sa pytala, aka je max denna davka a ze 12mg. V tych 6 tabletach je len 3mg.

janifer
28. júl 2016

@tina1512 asi dlhy. Ten predosly mal 3 tyzdne pred terminom 3200g. A len tak tak som vytlacila, nestras s 4kg! Inak tieto sono odhady hmotnosti a tyzdna tehotenstva mozu byt aj 500g hore dole.

jersey87
28. júl 2016

@babucika ani ja som na 3D nebola. A u nas robi ultrazvuk kazdy mesiac. Ale zas mi este ani raz nepovedala vahu. Stale len ze je velka ako ma.

vik_i
28. júl 2016

@janifer aj mne dost tvrdne brucho a beriem magnèzium ale len rano a večer...musim asi vyskúšať čo píšeš..lebo fakt neviem čo je to spánok...ďakujem za radu😊😊

babucika
28. júl 2016

@jersey87 vahu mi nikdy nepovedal,ani ked raz meral babo. a babo ani nevidim, ma otoceny monitor k sebe. naposledy som sa pytala na krcok ci je v poriadku, zodpoveda tyzdnu tehotenstva, mi povedal. akoze on udaje,centimetre atd. vobec nehovori.

lienka182
28. júl 2016

@lukamka Ďakujem vyskúšam dnes či to bude lepšie... no ešte mesiac a asi odlietame 😀 lekár mi povedal, že spanie na chrbte nevadí, že mám ležať ako sa mi dá, ako mi je dobre 🙂

jersey87
28. júl 2016

@babucika moja doktorka centimetre riesilalen zo zaciatku. Niekedy si pripadam ako hysterka 🙂 ale chcela by som, aby sa vysetreniam viac venovali. Pritom ale nemozem povedat, ze by nieco zanedbala.

tanikbb
29. júl 2016

Spanok je dolezity a spite ako vam je dobre. Ide o to ze ak spite na chrbte tak vam babo tlaci na spodnu dutu zilu a moze to niektorym sposobovat zavrate. Ak to nemate kludne na chrbte spite. Babu to neskodi. Ja som sa s mojim starsim ked bol v brusku snazila "dohodnut" ze halo lavy bok mi uz odchadza musim spat aj na pravom ci sa mu to paci ci nie. A aj teraz to tak robim. Podvedome jej vysvetlim,pohladkam a spim. Vyspite sa teraz, potom uz nebude kedy hih.

babucika
29. júl 2016

@jersey87 moj sa mi aj venuje, nemam pocit ze by nieco zanedbal, len je malo komunikativny, a nema taky otvoreny/komercny vsetko ukazem pristup. ale ak sa na nieco pytam odpovie, len musim sama iniciovat.

jersey87
29. júl 2016

@babucika to mi velmi pripomina moju doktorku. Tiez sa nejako nevykecava, ale ked sa spytam alebo mam nejaky blby pocit, ci je vsetko ok, tak ma vysetri, odpovie.

janka_mu
30. júl 2016

Inak tie dievcata, co vam tvrdne brucho... mbe tvrdlo aj 30x za den, niekedy dve hodiny kazdych 5 minut... ale zmenila som z tabletiek na sumive magnezium magnosolv, probiotika poriadne, aby nebola zapcha a problemy s bruchom... poctivo davam pozor, aby som nezadrziavala, ked sa mi chce na wc... a cuduj sa svete... stvrdne mi max 2x za den....tak ak to niektorej z vas pomoze, davam do eteru ;)

luciferkax
30. júl 2016

@janka_mu Áno aj ja.chodím cikat každú chvíľu lebo akonáhle mám močový mechúr plný, brucho potom tvrdne a.boli

U mňa spat na chrbte nehrozí, lahnem na chrbát a nemôžem dýchať normálne.
Snažím sa spať na.ľavom boku ale polezim aj na pravom.
V noci kým.nie je horúco tak spim ako medveď aj 11 hodín

momo90123
1. aug 2016

Baby, akurát idem od dr. a už tretí raz počas tehotenstva mám zistenú gardnerellu. Za každým som poctivo vybrala celé balenia Macmiroru. Moja dr už nechápe z čoho to mám. Od priateľa to nemám, lebo mojkanie máme zakázané kvôli placente. Viete mi povedať z čoho by to mohlo byť?

eva2809
1. aug 2016

@janka_mu a ake probiotiká uzivas??pomáhajú na zapchu??

ewitta123
1. aug 2016

@eva2809
@janka_mu aj mna by zaujimalo ake probiotika, v poslednej dobe mi je strasne tazko na zaludok a na wc chodim nepravidelne, volala som aj dr. lebo som zjedla nepasterizovanu bryndzu a bolo mi par dni zle na zaludok aj hnacku som mala, potom to preslo, tyzden bolo dobre co sme boli na dovolenke a teraz mi je zase tazko na zaludok tak povedala ze mi tlaci uz na vsetky organy a treba jest male porcie... ale tie probiotika by som skusila

ewitta123
1. aug 2016

@momo90123 no to netusim z coho moze byt, asi pogooglit najlepsie ..ja mam zas problem s kvasinkami a zistila mi aj streptokoka 😖

janifer
1. aug 2016

@momo90123 @ewitta123
"Super" ze aj viete co to je aky bacil, mne rovno predpisal Macmiror. Ale vybrala som len polku, ked sa to zlepsilo nasadila som si Maldion probiotika na vkladanie a cerstvy cesnak na ranajky.

janka_mu
1. aug 2016

@eva2809,
@ewitta123 pouzivam Floraliv, jednu rano, jednu vecer...

majush
1. aug 2016

@janifer @ewitta123 @momo90123 aj ja mam tieto problemy, tiez som uz vybrala cely macmiror, ale vratilo sa mi to, tak mi dal doktor gyno pevaryl, ze tam mam zapal, cakam na vysledky kultivacie, je to pekna otrava 😐 Uz chcem mat od toho pokoj!

lovely_choice
1. aug 2016

@tina1512 my sme tiez mali v 30 tt taku nizsiu vahu 1340 g 🙂

lovely_choice
1. aug 2016

@vik_i ja mam taktiez problem normalne spat a to sa snazim nespat cez den, hoci som unavena. Staci, ze sa zobudim na wc a na smad a uz nespim. A to by sme si mali nadspat, kedze potom budeme musiet vstavat na kojenie.