Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@krekacsmarika dobre som to pochopila, ze platis za odber krvi? V nasej ambulancii su vsetky povinne odbery bezplatne a plati sa len za sluzby navyse. Ako su fotky, pripadne poradna nad ramec...
@jersey87 ano platim za krv.teraz idem v 30tt na poradnu,budu brat krv na nejake vysetrenie,a za to budem platit 25 e.v 27tt som bola,vtedy len urobil ultrazvuk,vtedy som neplatila.
@krekacsmarika a to ako preco to mas nejakeho sukromneho ci co ?ako je mozne ze niekde sa plati a niekde vobec to by som sa spytala na to 😣ja som platila zatial len 10eur za prvu foto ked vlastne pozerala ci aom tehu odvtedy nic a aj fotky mi dala dalsie
@tina1512 nie nemam sukromneho.neviem preco,ale ak viem tu v DS u kazdeho platia.ked som bola prvy krat ako som dozvedela tehu hned mi povedali,ze do konca to bude stat 100,120 eur dokopy.podla toho kedy porodim
@krekacsmarika fiiiha, tak to by som nepovedala. U nas pyta za fotku akurat 5 eur. To jedine som zatial zaplatila.
@jersey87 ako to ratam uz dom vyplatila 60 eur.
baby posielam krasne prvopapkacie video, ako vsetko funguje ked je cas a priestor 🙂
kuk
Aaa nasla som moj vysnivani kocik.camarelo art limited turkizovrj farby.este rok zaruka,190 🙂
Tak dievcata uz som pokojnejsia mala uz je otocena dole hlavickou tak o starost menej a vaha 30tt 1350g tiez dobre pekny slnecny den vam-prajem 🌞
@lukamka noo veru citila som viac ze kopka dole a zrazu to uz bolo take jemnejsie mala. Som pocit ze menej kope bola som trosku vystrasene ci sa nieco nedeje a teraz viac sa tak vypuca taky tlak pocitim a brucho vykryvene 😁 viac citim ako sa vrti ale menej kope asi tak a este ked ma stikutku tak to tiez citim strasne dole.
Baby.mozno blba otazka,ale mozem si dat kupel v 29tt? Ja som sa cele tehu nekupala,ale dnes by som si uz vazne dala kupel 😃
@zuzka71291 podla mna si kludne m9zes dat, len nie uplne horucu vodu.
Taakze nas Marek v 29tt podla poslednej menstruacie vazi 1650g a ma "velkost ako 31+3tt". Cize dalsi basketbalista to bude. Dalsia kontrola o 3 tyzdne.
@zuzka71291 ja sa kupem cele tehu v poho
@cammeronka tak idem na to,hrabala som rano dvor a tak nevladzem,ze by som si aj zdriemla vo vani 😃
neviete poradit nieco na bolesti krizov? neviem sa poriadne ani vystriet, aj pri chodzi to boli. vdaka za kazdu radu
@zuzka71291 môžeš kľudne, ja sa kupem od začiatku keď mám chuť, ale nie horúcu vodu 🙂
Dobré ránko žienky😊neviem ako Vy ale ja začínam byť zúfalá. Spánok v noci je pre mňa zanposledné týždne nepoznaná vec..poraďte mi niečo..čaj alebo hocičo. Ako náhle odbije večer 22:00 malá je akčná ako nejaký bojovník vo filme a toto je až do rána...a ja som potom celý deň ako omámená. Ďakujem za rady
@vik_i ahoj, mne pomaha ked cez den nespim, zato chodime teraz v lete na dlhsie prechadzky, vcera sme navstivili hrad, proste trosku unavit telo fizicky. Dve tri hodiny pred spanim nejest a spi sa super aj 8 hodin ale samozrejme v noci na wc sa zobudim aj dva krat
@adrianna23 ahoj😊ja sa tiez snazim nespať cez deň aj keď niekdey to nejde...ale v noci tak či tak nespím. Ale behom dňa vyhsť von je utrpenie pretože prechádzka keď je vonku 32°C u mňa nehrozí...a je brutál dusno😯😊tak musim vymyslieť niečo iné...
Nasa uz od zaciatku stale vecer o 23:00 zacina 😂 mna to aj ukludnovalo a spala som super 😉 no teraz zas nemozem spat na boku to zacne tak kopat ze az sa cudujem ako to dokaze 😂 asi sa jej to nepaci tak zaspavam na chrbte a vpodstate tak musim lezat celu noc... Skusala si zmenit polohu? Mne na spanok pomaha aj teple mlieko, kakao 😊

@tina1512 my kupujeme v polsku, stojí to cca 5 eur... :D :D takže žiadna "fajnovka" :D :D iba to , že je to špongia, to treba občas vymeniť :D :D ale za tú cenu, je to super pomôcka