icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

eva2809
12. feb 2016

@zoginka fuuu...ja uz druhy den sa budim,ze mi je zle..boli ma hlava a zaludok mam ako na vode...a cely den som bola taka nijaka vcera a dnes tiez to nieje bohvieco:(od vcera jem tie tabletky od dr...ktovie,ci aj z toho ma hlava neboli..neviem..no da sa to vydrzat🙂

zoginka
12. feb 2016

@eva2809 Mozno to dorazi aj ku mne aj ked by nemuselo no a ake lieky beries ? Ja beriem duphaston,acidum folicum a femibion. Inak ja idem 17.2 na sono, tesim sa kazdou navstevou a ty uz urcite to srdiecko uidis 🙂

eva2809
12. feb 2016

@zoginka nevedelo ma napadnut,ako sa volaju tie lieky...ale ked pises,uz viem...tiez duphaston beriem...a femibion tiez.no a u teba to je ako??kolky si tyzden??srdiecko uz bolo??🙂

luciferkax
12. feb 2016

@eva2809 jeeeeej, budeš to mať potvrdené týžden skôr, tíško záviídím :D :D

radkam1
12. feb 2016

Baby mali ste nejake tehu priznaky este pred tym ako ste zistili ze ste tehu a urobili test???

kristinka95
12. feb 2016

Ahojte :/ potrebujem poradiť :/ ..... včera som bola u gyn. povedala mi ze mam velmi vysoku sliznicu. a 2 mm tekutiny... co vraj je dobre znamenie pre tehotenstvo . Pred tým mi vysli 3 pozitívne testy no ciarky tam boli taky dušikovia. Dnes poobede mam volať na krv ci tam je HCG. ráno som si robila test a je tam len jedna čiarka. A ani nekrvácam nic. nechápem to :( :(

zoginka
12. feb 2016

@eva2809 TYZDEN 5 , 17.2 idem na sono, budem vediet viac 🙂 naposledy co som bola v utorok ,bola to taka mala bodocka len 3 mm 🙂 kedy by malo byt srdiecko cca hm ?

zoginka
12. feb 2016

@radkam1 ahooj , ja ich nemam do teraz, len caste curanie a bolest prsnikov... Inak fakt je vsetko, ako bolo do teraz a to uz mi bezi cca 5-6 tyzden.

radkam1
12. feb 2016

@zoginka tak to ti gratulujem ☺ ja este len cakam ci vlastne necakam na ms ☺

zoginka
12. feb 2016

@kristinka95 vydrz zavolas a urcite to budes mat potvrdene, budes len v pociatocnych stadiach podla mna 😉 vies ake ja som mala slabunke ciarky na zaciatku. Poslem ti v sprave, ako to kazdym dnom silnelo...

kristinka95
12. feb 2016

@zoginka Dakujem za podporu ... no snazim sa myslieť pozitívne :/ .... dobre pošli dakujem moc 🙂

eva2809
12. feb 2016

@zoginka tak asi 6tyzden... Ja som bola v stredu..podla sona som bola5+0..povedal teda ze o tyzden by u srdiecko malo byt vidiet

kristinka95
12. feb 2016

@zoginka len za tri dni by ta čiarka mala zosilnieť nie zmiznuť :/ to ma trápi

sivamyska1
12. feb 2016

@zoginka ja idem dnes na hematológiu a asi si budem musieť pichať heparín do brucha

zoginka
12. feb 2016

@sivamyska1 ja idem o mesiac na kontrolu a aky je dovod, ak mozem vediet ?

zoginka
12. feb 2016

@eva2809 toto bude najkrajsi pohlad na to malinke so srdieckom 🙂 🙂 🙂

zoginka
12. feb 2016

@eva2809 tak budeme dve maminky Evinky , mozno aj s rovnakym terminom 🙂 a kolko mm malo malicke ?

eva2809
12. feb 2016

@luciferkax uz teraz sa neviem dockat!!!!strasne sa tesim na ten moment,ale mam aj strach:(

radkam1
12. feb 2016

@eva2809 musis mysliet pozitivne lebo psychika robi vela ☺

sivamyska1
12. feb 2016

@zoginka podozrenie na antifosfolipidový syndróm :-/
toto mi vyšlo cca. 4 roky dozadu ked som potratila ale jedným z dôvodov mohla byť aj nefunkčná štítna žľaza .vtedy mi povedali na hemat.že ak otehotniem automaticky si mám začať pichať injekcie. a ja že však 4 roky ubehli snáď sa to zlepšilo. Včera som však bola na odberi krvi ohľadne štítnej a tá mi vôbec netiekla, musela si dať námahu aby niečo zo mňa vycucla. to znamená že ju mám hustú ale to len počas tehu, inak mi tečie úplne bez problémov ... tak som zvedavá čo mi povedia

guizui
12. feb 2016

ahojte baby, podla poslednej MS som v 5 tyzdni, volala som teraz na gynekologiu a prvy termin mam 4.3., ze prva kontrola staci v 8 tyzdni.. citam, ze niektore z vas ste ju mali skor, ze? neostava nic len vydrzat.. vcera som pre zaujimavost opakovala test a krasne ciarka silnie, takze asi by malo byt vsetko ok 🙂 ale je to dost dlhe cakanie, ked clovek vie od prveho dna meskania, ze je vtom a caka dalsi mesiac na odobrenie lekara...

zaba9
12. feb 2016

@guizui ziadne stresy,pohodka,ja sa tiez nehrniem ku Dr., len by povedala ze maternica sa zvacsuje.a ine podobne veci. Vidiet by aj tak nebolo nic. Takze maaaaame cas. 🙂

guizui
12. feb 2016

@zaba9 hej, ono je asi idealne, ked to uz vedia 100% potvrdit ako vystresovat ze zatial nic nevidiet a potvrdit tehu len z krvi... u mna je to prve tehotenstvo, tak to asi viac nedockavo prezivam 🙂

zoginka
12. feb 2016

@sivamyska1 verim, ze bude dobre, drzim palce 🙂 vsetko bude ok

eva2809
12. feb 2016

@zoginka tak to bude🙂aj ty si eva??podla kalkulacky mi vychadza termin 6.10...neviem kolko malo...len viem ze som bola podla sona 5+0 a podla ms 5+4

zaba9
12. feb 2016

@guizui oooo,tak ano. Ja tretie. I ked mozno by som mala ist,lebo v septembri som v 18 tyzdni potratila,ale teraz to beriem tak,ze co ma prist,pride... Uz ked pojdem,nech je pekne vidiet ze to tam je. Testy zatial pozitivne, krasne ciarky,tak sa tam nehrniem.

guizui
12. feb 2016

@zaba9 drzim palce nech je vsetko krasne a bezproblemove 🙂

zaba9
12. feb 2016

@guizui dakujem,podobne

zoginka
12. feb 2016

@eva2809 ano ano Eva 🙂

cammeronka
12. feb 2016

Tak doki mala dovolenku..tak navsteva sa odklada ....