Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@lovely_choice ale keď je chladnejšie tak sa celkom v pohode vyspím 😊mne moja mamča vravela že pri mne nepoznala čo je to v noci kojiť, tak snáď by aj naša mala bola taká😛😛
Jaaaj ja a moje spanie. Dnes rano o 5:00 zachod. Vravim si ok ved zaspim hned. Prd makovy zaspala som asi okolo 6:30. A na potvoru zacali muzovi po 8:00 pipat spravy z firemneho chatu a sup znovu som bola hore. Som myslela ze ho zabijem. Tak si ide nastavit pekne sleep rezim od dnes v noci. Misko je na prazdninach takze v noci nikto nevola z izby ze sa boji. Aspon to.
Pridavam sa, dúfam teda, ze to šťastne donosim, lebo bruško mam veľmi natlacene na lonovu kosť a tvrdne ako divé, nohy puchnu, zaha pali, asi ako kazdu druhú. Uvidíme.
Mimochodom, je niektorá z HC, prípadne rodí v Nitre?
Tak zienky.dnes sme mali kontrolu 30 + 4 a doky ma vyplasil ze maly je vacsi o dva tyzdne 😒 😒 a to ani ja ani manzel sme noboli pri narodeni velki. Ze vraj ma 1940g plus minus. A ja som taka stupla.vyplasena som poriadne. Prijimam vsetky komentare sluziace k upokojeniu mojej psychiky
@tina1512 myslela som, ze mensia vaha v porovnani s ostatnymi babatkami, ktore teraz mamicky cakaju. Moj prvy mal 4400 g (preto som mala sekciu) a teraz mi to vychadza ako tebe do 3500 g, co by som v pohode (ak nacvicim s epinom) vytlacila prirodzene a bola by som stastna.
Baby,mate aj vy menstruacne bolesti vystrelujuce do noh a krizov?mna to akosi drzi od vcera a mam pocit,ze dnes to bude obdobne. Snazim sa lezat, ale citit to...magnezium uzivam...
tak my po dnešnej poradni máme hraničné prietoky, nasadila nám nejaké lieky a o týždeň idem znova.. mali ste niečo podobné ?
@seki11 dakujem za ukludnenie. Ja sa len bojim toho ze u nas sa snazia do poslednej chvile o prirodzeny porod a nerada by som aby ho tahali pumpou alebo kliestami. No ved uvidime. Stresovanim si nepomozem a uz viacero znmamych mi povedalo ze sa zvyknu casto seknut v tych odhadoch. Budem optimista :D :D :D
@lindt Ja som mala pred tyzdnom bolesti vystrelujuce z krizov do pravej nohy, az ku clenkom. Nevedela som dva dni poriadne chodit. Ale brusko ma nebolelo, islo to z krizov a vraj mi maly zatlacil na nejaky nerv alebo mi v noci ofuklo krize a bolo to vraj z toho. Poslickovia to vraj neboli. Mne to ale islo len do pravej nohy
@vik_i ahoj vidím že sa chystáš do tenisová kefy mad termín?daj mi prosím ťa vedieť aké to tam je
@zuzulina265 prosím?? tenisová kefy mad termín??? Asi nastala chyba, ale nerozumiem čo chceš
Rozhodla si sa rodiť v trebisove prepáč malý mi tu niečo postiskal
@vik_i kedy máš termín?
@zuzulina265 aha😊termín mám 24.októbra...a áno som rozhodnutá pre TV
@vik_i odkiaľ si?ja by som chcela tiež v trebisove rodiť.co ťa presvedčilo že si sa rozhodla pre trebisove?
@zuzulina265 tak za prvé, som z TV a rozhodovala som sa medzi Šacou a Trebišovom, ale usúdila som, že tu budem mať na blízku rodinu a tak a bude mi neprajtické chodiť tie posledné týžne do KE takže tak. Ty máš kedy termín?😊uvidíme sa?😛
vik_i@ja mam 26 oktobra termin .mna velmi zaujal porod do vody nemas s tym skusenosti alebo tvoje zname ?si prvorodička ?
@zuzulina265 som prvorodička, takže s tým skúsenosti nemám...ale jedna moja známa rodila do vody a povedala že niet nad normálne klasický pôrod, takže asi tak...a už si rozhodnutá pre TV? Máš vybratého aj nejakého lekára?😊
@vik_i a rodila v trebisove do vody ?ja som druhorodička a pravdepodobne ten trebisov ostane .
@zuzulina265 nie, v Košiciach😊 a prvé bábo si kde rodila?
v Humennom.vies niesom z trebisova,ak to funguje u vas ked nemas zazmluvneneho doktora k tebe pristupuju .....?
@vik_i ty mas doktora vybaveneho ?
@zuzulina265 poď na správy😊
A su tu nejake z BA?

@lovely_choice ahoj ani nemyslim ze nizsiu pretoze aj pri syncekovy mi tak povedala 1357g ze no bude mozno taky mensi ale oni sa veru aj milia 500g hore dole narodil sa 3400g coze uplne normalna vaha a aj som bola rada vytlacila som ho bez problemov tak si preto vravim ze super aj mala bude taka akurat 😃