icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

gvenda
4. aug 2016

@lindt, áno ja som z BA ale ak sa mám priznať, pokiaľ to bude možné chcem ísť rodiť mimo BA. Nie som schopná sa rozhodnúť medzi Ružinovskou, Antolskou a Kramármi. Ak ma to chytí, tak neviem kam sa dám odviesť.

lenkaoravcova
4. aug 2016

@lindt ja

majush
4. aug 2016

@lindt ja z ba nie, ale budem rodit v BA, teda dufam 🙂 ze to nebude niekde na ceste 😬😂

andrea21102016
4. aug 2016

@jana137 Ahoj Jani, a kde byvas?

andrea21102016
4. aug 2016

Ahoj , ja uz mam rozhodnute, v ruzinovskej poliklinike

jana137
4. aug 2016

@andrea21102016 v Kvetoslavove..

lovely_choice
4. aug 2016

Je tu niekto z Presova alebo kto sa chysta rodit v presovskom monobloku?

shmorica
4. aug 2016

@lindt Ahoj ja som z BA

lukamka
4. aug 2016

Baby pozdravujeme z Chorvátska, dovolenka s pupcekom je super ;)

misska_x
4. aug 2016

@lovely_choice Ahoj...ja som z PO a budem rodiť v monobloku už 3x 🙂

lovely_choice
4. aug 2016

@misska_x ahoj, pisem spravu

njanan
4. aug 2016

niekto z RA?

zuzka71291
4. aug 2016

@njanan ja som z RA :D to by som ani neverila, ze tu niekto taky bude ;)

seki11
4. aug 2016

Ahojte baby,dnes ma zvláštne pobolievaju kríže a chrbát, je to normálne? Nemusím sa báť?

ewitta123
4. aug 2016

@lukamka aj ja som takto bola pred tyzdnom 🙂 uzivajte

tanikbb
4. aug 2016

@seki11 ak nekrvacas tak sa nic nedeje. Este ta bude boliet uplne vsetko, krize lonove kosti, panvove ci bedrove. Uz to do konca nie je daleko a uz treba len vydrzat. Nebude to uplne prijemne ale to das. Babo rastie vela, tlaci kade tade a preto vsetko boli. Vsetko bude ako ma.

seki11
5. aug 2016

@tanikbb Večer,ked sa trochu schladilo ,tak povolilo aj tažké dýchanie,kríže a chrbát ,ale pobolievajú,aleuž to dáme 🙂

nina_tn
5. aug 2016

ahojte, nakupujem vybavicku a potrebovala by som poradit. Kupujete teple overaly? resp. nieco ked uz bude chladne pocasie.. Na akych strankach? Hladala som, ale neviem ktore su navhodnejsie.. preto potrebujem radu od skusenejsich mamiciek. diky🙂

janifer
6. aug 2016

@nina_tn Prave som si rano privstala, ze to idem riesit. V obchodoch uz budu mat asi aj jesenne kolekcie, tak pojdem pozriet H&M, C&A, mozno aj Tesco. V Predeti.sk maju super znacku Coccodrillo, su to Poliaci ale je to kvalitne oblecenie. Starsi mal od Coccodrilo krasny overal, ale je to velkost 74, tak teraz budem kupovat tak 62-68?
Zatial by som sa obzrela aspon po nejakom flisovom overale (chlpatka), mozno nejaka teplakova/jesenna bunda, sama neviem, ked bude babo v perinke / v nosici mozno ...
sustakove "zimne" overaly mavaju v Lidli aj take za 11€ ale to uz take na oktober-november ked bude okolo 10st a menej, prip. aj kombinovat uz s fusakom.

Foto zo septembra, 3 mesacne babo. Velmi sme to vyuzili, lepsie mat kusok vacsiu velkost, aby sa dobre rukavy obliekali. A najlepsie 2 zipsy az po nozicky kvoli lahkemu prebaleniu. Toto je Coccodrillo

nina_tn
6. aug 2016

@janifer diky za odpoved, vidis hm ma nenapadlo,aj to pre deti kuknem..budes kupovat aj take tie zimne kombinezy? ze ci sa aj tie davaju a este aj fusak..a maly ma ake vrstvy pod tym overalikom?

lindt
6. aug 2016

Dievcata,viete odporucit nejaku satku na nosenie?mame nosic liliputi,ale chcela by som i satku tentokrat.
A babulky z Ba,chystate sa niektora rodit do Kocha?

njanan
6. aug 2016

@zuzka71291 no veru, toto som ani ja nemyslela, že tu niekoho nájdem. To bolo len také ako "výstrel na slepo" :D

lovely_choice
6. aug 2016

@lindt my sme syna nosili v tejto
http://www.babydoo.cz
boli sme velmi spokojni a vobec sme sa nebali, ze by sa mala nejako pretrhnut.
Teraz ju tiez pouzijeme pre dceru.

lindt
6. aug 2016

@lovely_choice dakujem za info, idem studovat 😊

tanikbb
7. aug 2016

@lindt my zvazujeme. Ale ja som na 70% presvedcena ze nie. Ze radsej tak kde uz som bola ciE Antolska. Je to istota aj skrz malu ak by nieco. "Zlate klucky" mi netreba, treba mi hlavne super starostlivost. Tych par dni vydrzim a bude.

janifer
7. aug 2016

@nina_tn Tak vcera som bola v H&M, maju tam toto https://www.modrykonik.sk/market/detske-zimne-o... za 20 €, odporucam velkost 68, aspon nase deti mali dlhe nohy a do 62 by sa nevosiel. Ja mam fusak Lodger, ten by bol taky prechodny, flisovy a k tomu tento overal napriklad. Na zimu mam aj klasicky oveckovy fusak, ale budem kupovat aj overal, ktory neprefukne, nejaky sustakovy.
My sme pri prvom dietati ho aj dost z kocika vytahovali, ked sa chcel pestovat alebo kojit, takze aby bol obleceny tak, ze ho mozem aj pri 0-5 stupnoch vybrat kocika. Niektore deti zas nemaju problem spat v kociku aj 4 hodiny odmalicka, my sme sa museli aj nosit. Mozno nakoniec budem nosit, takze este zatial na zimu tie ovraly nejdem kupovat.

zuzka71291
7. aug 2016

@njanan a kedy mas termin? 🙂 chystas sa rodit v RA?

iviciatko
7. aug 2016

@tanikbb @lindt
Aj ja som zvazovala Kocha,ale radsej idem na Antolsku,predsa ak nieco,tak tam je to bezpecnejsie.

njanan
7. aug 2016

zatiaľ mám 14.10. a ešte neviem či tu či v RS. A ty si ako na tom? Ku komu chodíš? A termín?

zuzka71291
7. aug 2016

@njanan Ja mam podla sona 15.10. :D takze my sa pravdepodobne stretneme, ked by sme sa obe rozhodli v Ra .. ja netusim, neriesim to velmi zatial, som v tom, ze v Ra... tak uvidime, ci to zmenim, ale pochybujem, ze ano. Dr mam Rusovu. a ty? asi Sedlakovu, ci? Ked RS...