icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

shmorica
8. aug 2016

@lindt Ahoj Ja rozmyslam o Antolskej a tam asi aj pojdem 🙂

tanikbb
8. aug 2016

dnes som sa rozhodla ist na poucenie do nemocky kedze som to s prvym babom nestihla a nemohla mat epi. cize 12.30 na Antolskej robia poucenie. potom az 12.9 ale to sa mi uz asi nebude chciet. takze sa ide dat poucit aby ma mohli napichnut. lebo teda bez epi to uz skusat nebudem hihh

zuzka71291
8. aug 2016

Ahojte baby. Potrebujem surne vasu radu... zacviklo mi nerv v zadku alebo ja neviem,ci nemam uz nejaky zapal.ale nedokazem existovat. Nedokazem sa hybat. Je to neskutocna bolest...bola som pri obvodnej,ale ze len paralen. Ale to ja nemozem fungovat s touto bolestou...

vik_i
8. aug 2016

@zuzka71291 ahoj, poznám to, koňskú masť vyskúšaj, mne to veľmipomohlo

krekacsmarika
8. aug 2016

Dneska som bola na 30tt odber krvi a poradna.zase som mala tak akurat zvysenu krvnu tlak,takze zajtra musim na interne ist.daju na mna ten 24 hodinovy merac.a potom uvidime.dufam,ze nic vazne.myslim,ze lieky urcite dostanem

janka_mu
8. aug 2016

A uz ste si chystalivaj tasku do porodnice? Leno som sa dnes rozhodla, ze daky zoznam sivspisem a postupne si daco uz radsej nachystam..lebo mam pocit, ze za 4 tyzdne sa mi uz nebude chciet ani pohnut 🙂

zuzka71291
8. aug 2016

@vik_i a pytala si sa dr na tu mast? Lebo mne to raz nou priatel masiroval.ale potom mi obvodna povedala,ze ani maste velmi nie...

vik_i
8. aug 2016

@zuzka71291 pýtala som sa a dostala sm súhlas že v pohode...na zápali je to vraj najúčinnejšie

vik_i
8. aug 2016

@janka_mu inak nejaky ten zoznam by som privítala aj ja :-P niekto by to mohol pekne spracovať😊☺😛😜

iviciatko
8. aug 2016

Ja sa budem riadit podla tohto,nasla som na nete.

iviciatko
8. aug 2016

@janka_mu ahoj,este som nechystala,ale uz mam myslim vsetko co treba,uz len taska mi chyba🙂 nachystam tak o mesiac,mozno skor,to este zvladnem,skor si neviem predstavit chodit po obchodoch a zhanat este napr.vybavicku.

barbarelka
8. aug 2016

@zuzka71291 ahojcek,skus nahrievat fenom,suche teplo je na taketo blokady naj..drzim palce!

pehavcek
8. aug 2016

ja mam tasku a do nej postupne davam veci, ktore dokupujem (zatial su to zakladne hygienicke, nocne kosele, papuce, obuv do sprchy, uteraky, dve podlozky do postele). Postupne budem pridavat dalsie veci. Vsetko som to mala v skrini ale kedze sme sa stahovali dala som to do jednej cestovky a uz to tam nechavam. Predsa len som zacala osmy mesiac a uz mam taky pocit, ze stat sa moze kadeco (dufam, ze nie) a radsej mat zaklad pripraveny :D

lukamka
8. aug 2016

@zuzka71291 to ta ani neposlala ďalej? Asi predpokladá zápal, keď odporúča paralen mohla by si aj voltarenove naplaste asi, len sa spýtaj v lekárni, ci sa môžu aj v tehu a ak je to naozaj zapálený nerv, tak žiadne teplo - to pomáha keď su blokády a svalové stuhnutia, ale zapálený nerv by zhoršilo

obituary712
8. aug 2016

Ahojte...rodí niektorá v Nitre? Ak áno, poprosím správu. ďakujem

njanan
8. aug 2016

jej, no sranda, že máme skoro rovnaký termín 🙂 Áno, ja mám dr. Sedlákovú. Tiež to nejako neriešim zatiaľ, ale ešte som taká nerozhodná. Teraz keď tu je aj ten nový doktor, tak by to nemuselo byť až také zlé, ale ešte som nič nepočula. Aspoň nejaké dobré info 🙂

zuzka71291
9. aug 2016

@njanan ved prave. Presne sa tym utesujem. Myslis Praslicku,vsak? Lebo ja som na neho pocula,ze je velmi dobry...

zuzka71291
9. aug 2016

@lukamka
@barbarelka
@vik_i dakujem vam...dnes je to kus lepsie. Gynekologicka mi dala lieky guajacuran..citala som,ze to jie je pre tehotne a dojciace. Ale takmdoverujem jej. Vcera som skusala aj tu konsku mast,kedze som bola zufalla...

vik_i
9. aug 2016

@zuzka71291 a ako uvoľnilo Ti trošku s koňskou masťou? 😊

ajsa20
9. aug 2016

@zuzka71291 @njanan zeny praslicka je velmi dobry, ja som pri nom bola na 2 operaciach, problem je len v tom, ze uz nerobi porody, ale asi sa da zazmluvnit, ja to idem skusit tak. zrejme uz len operuje a k porodom ide len ked je nejaky problem

zuzka71291
9. aug 2016

@vik_i ja neviem, ci konska mast, ci lieky, ale kazdopadne sa aj dnes dam este pomasirovat pre istotu ...

njanan
9. aug 2016

@zuzka71291 áno, Prasličku som myslela. Len ako čítam, že len operácie robí. No, aspoň nejaké info mám, ako to tu chodí.

njanan
9. aug 2016

@ajsa20 ja som tiež na neho len dobré počula. A u nás je to vzácnosť 🙂

lovely_choice
9. aug 2016

vybavicka poprana a ulozena v skrini

lukamka
9. aug 2016

@lovely_choice ja sa chystám budúci týžden. Zisťujem že keď uz budem doma, budem mat menej času ako teraz 🙂

lovely_choice
10. aug 2016

este sa chystam pobalit do porodnice, aspon zistim, co mi este treba dokupit

lukamka
10. aug 2016

Baby mne za posledný týžden vypukol pupok tak, že vyzerám že som zjedla gombík z kabáta 🙂 🙂 dúfam, že sa to potom vráti do normálu 🙂

pehavcek
10. aug 2016

@lukamka aj mne sa pupok tlaci von :D

lukamka
10. aug 2016

@pehavcek hehe tak aj tvoje babo uz sonduje okolie 🙂 my sme sa s mm smiali, že vysúva periskop 🙂

pehavcek
10. aug 2016

@lukamka presne tak, sonduje poriadne. Hlavne vecer v posteli mu vysvetlujeme, ze sa von nedostane ani cez pupok, ani cez okolitu kozu (niekedy trva kym sa ukludni a mozem spat) ale ze ta cesta bude inakade :D :D :D Muz mu uz chcel svietit baterkou na cestu, aby vedelo, ze kade (smiala som sa ako diva) ale zatrhla som mu to, ze je este skoro. Ze az ked bude cas. 😀