icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lovely_choice
10. aug 2016

dnes som si strihala nechty na nohach a uz som zabudla, ake je to narocne. Tie zostavajuce 2 mesiace do terminu sa mi zdaju vecnost. Uz sa na nas pokladik nevieme dockat, ale zas chceme, aby sa narodila na termin a naraz oslavime aj synove narodeniny 🙂

lukamka
10. aug 2016

@lovely_choice ty si tam ešte dosiahneš? 🙂 ja uz to sama nedám, nehovoriac o tom, že sa holím naslepo 😆 Skončilo to bodkovaným uterákom 😒

lovely_choice
10. aug 2016

@lukamka pri holeni som prekvapena, ze este v pohode, ako aj pri depilovani noh. No to strihanie nechtov, mala som pocit, ze si dieta rozpucim.

lenkaoravcova
10. aug 2016

@lukamka haha asi tak tam dole si uz dost dlho nedovidim cez moje brusisko

jana137
10. aug 2016

@lovely_choice tiez sa na to strihanie nechtov odhodlavam nejaku dobu.. dnes to uz snad dam.. :D chcela som na to ukecat manzela, ale to mi razne odmietol..

pehavcek
10. aug 2016

Zienky tak ja si nohy viem povykrucat uplne v pohode, takze strihanie nechtov mi este problemy nerobi. Ale holenie mi zabezpecuje manzel 😀 tak dole si nevidim uz poriadne dlho a to by som naslepo veru nedala

seki11
10. aug 2016

@lukamka Ja mam taky pupok od šiesteho mesiaca, doktorka mi povedala,že mám oslabenejsiu brusnu stenu, malo by sa to vrátiť do normálu, ale že to môže byť aj pruh, s tým sa ale v tehotenstve nič nerobí, že sa nemám stresovat, uvidíme po pôrode 🙂

jersey87
10. aug 2016

@seki11 na mne v siestom skoro nic nebolo vidno. Aj teraz mam mensie brucho a to zacinam osmy mesiac. Hadam raz narastie.

jersey87
10. aug 2016

@jersey87 chcem sa vas opytat, cvicite nejako pocas tehotenstva? Ja som pred tehotenstvom a az do takeho 5 mesiaca normalne fungovala v posilke, az kym som nedostala nadchu. Teraz uz tak necvicim, ale snazim sa ako tak udrzat vo forme. Davam sem tam gravidfitnes, gravidjogu. Ak mate cas, co cvicite?

janifer
10. aug 2016

@jersey87 ja som rada ze som a ze dam za den 2 prechadzky s 2r.synom a pobeham za nim. Teploty nad 25st ma nicia. Este ma caka upratovanie po maliaroch, uvidim ako dopadne poradna ci to vobec budem riesit ja.

seki11
10. aug 2016

@jersey87 ja nemám vôbec veľké bruško, pribrala som do teraz len 5 kg a dieťatko má už 1,5 kg🙂 Len pupok mam vonku.

lukamka
10. aug 2016

@jersey87 ja mám 2x týždenne gravid jogu a ak je možnosť, plavem. Pred tým sme robili hoby triatlon, tak len tak smutne zakukujem na bicykel a bežecké boty

lukamka
10. aug 2016

Baby Tchibo ma super nočné košieľky z bio bavlny v dvoch vzoroch a rovnaké k tomu podprdy, tak sa vytešujem a posielam foto tip ;)

lovely_choice
10. aug 2016

@jana137 mne s tym asi nabuduce pomoze 🙂

mizuzka
10. aug 2016

babenky, chcela som sa spytat ci nezazivate nieco ako pichanie do spodku podbruska, cca na krcku, rsp ak ste to niektora zazila, co to moze byt? maleho uz mam dolu hlavickou,
som 31 + 4 no maly je trosku mensi ako by mal byt. Min tyzden som bola na utz a bol velky ako 28 + 2 tak dufam ze sa nebude skor pytat von... dakujem za infoo

lukamka
10. aug 2016

@mizuzka ja to mám uz pár týždňov, Dr pozrel krčok a zahlásil, že som zavretá na štyri zámky, mám brat magnezium, posledný trimester je to vraj normálne.

janifer
11. aug 2016

@mizuzka @lukamka mne to pride akoby sa dieta vtedy hybalo, odrazi sa nohami a bum hlavou dolu na krcok, alebo to mavam rano ked vstanem, zmena polohy.
Ja mavam obcas akoby krce na maternici ( aj ak je plny mechur alebo dlhsie lezim v jednej polohe), pcham sa magnezkom, ale aj do noh dostavam krce. Este som zacla brat poctivejsie Prenatal od Jamiesonu, tam je aj to Bcko a mineraly, krce su menej caste. Ovocim sa pcham stale, ale asi fakt treba aj to B v tabletke obcas.

jersey87
11. aug 2016

@janifer to hej, s malym dietatom toho vela neporiesis. Ja cakam prve, takze cas si najdem.

jersey87
11. aug 2016

@seki11 ani ja ho nemam velke, ale to bude asi tym ze som vysoka. Potom sa len nakazdej poradni pytam ci je vsetko ok... ale tak ze hej. Ja som pred mesiacom vazila o cca 9 kil viac. Tak teraz to bude mozno 11 naviac, lebo sa mi to dviha o 2 kg za mesiac.

jersey87
11. aug 2016

@mizuzka mna posledne dva dni rano pri vstavani chytali take mierne krce, ale ziadny extrem. Poradnu mam na buduci tyzden, tak sa hadam dozviem viac.

mizuzka
11. aug 2016

@jersey87 ja mam poradnu az 31.8.. pred tyzdnom som bola, bolo vsetko ok.... po poradni vsak nastal problem, zacala som jemne spinit, trvalo to jeden a pol dna ale preslo to. no a odvtedy ma zvykne tam na krcku bodat zvnutra doslova.... tak dufam ze to bude ok. ale ako hovoris, aj pri vstavani zvyknem sem tam pocitovat taketo krce....

lenkaoravcova
11. aug 2016

@mizuzka to mas este stale poradnu raz za mesiac ja mam uz po 2 tyzdnoch od 30teho tyzdna

zuzhe
11. aug 2016

@lenkaoravcova ja som bola v 30.tt na poradni a dalsiu mam az v 35.tt. ... hold, dovolenky 😒

lovely_choice
11. aug 2016

@lenkaoravcova ja mam tiez raz do mesiaca - presnejsie raz za 5 tyzdnov. Najblizsie mam az na ukonceny 36 tt 8.9.

lenkaoravcova
11. aug 2016

@lovely_choice hm no sranda ja som mala v 30TT teraz v 32tt a dalsiu mam zase o dva tyzdne a v 36 je aj ultrazvuk navyse

lovely_choice
11. aug 2016

@lenkaoravcova naozaj, uvidim moju malu princeznu? Uz si napamatam, ci mi v predoslom tehu robili utz na poslednej poradni

janka_mu
11. aug 2016

@mizuzka ja to mam tiez, teda spinenie nie, ale picha ma v posve, nie ako ked je zapal..ale akoby ma tam kdesi vnutri ihlicou pichol.ked lezim alebo sedim tak je pohoda. Vcera na kontrole len pohmatom skontroloval krcok. Nic nevravel, tak snad to nema vplyv. Skus hlavne oddychovat. Inak je cudne, ze raz za mesiac kontrola..ja chodim uz raz za dva od 30 tt... a myslim, ze je to aj standardny postup...

annieh1236
11. aug 2016

už ste boli na prietokoch?

lovely_choice
11. aug 2016

@annieh1236 ano, v 30 tt

annieh1236
11. aug 2016

a tam mi povedia aj pohlavie lebo este ho stale neviem :(