icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lovely_choice
11. aug 2016

ja som babo nevidela, lebo mi robili utz v nemocke (bez platenia)
povedia vahu, ulozenie placenty, ako je babo otocene a ci su dobre prietoky

annieh1236
11. aug 2016

@lovely_choice ale myslim ci by mi povedali na toom vysetreni prietokov

pehavcek
11. aug 2016

@annieh1236 A pytala si sa svojho? Nechapem preco Ti nepovedal. Alebo bolo stale zle otocene?

lovely_choice
11. aug 2016

@annieh1236 ak sa opytas, tak by ti mohli povedat 🙂

seki11
11. aug 2016

@jersey87 🙂 presne aj ja sa pýtam to isté, či som nepribrala málo, tvrdia ze dieťatko rastie, že je všetko ok 🙂

seki11
11. aug 2016

Baby tak zajtra posledný deň v práci, už 8!dní starej dovolenky a MD🙂 ... Bože ako sa teším už na oddych, konečne nemusím vstávať o piatej ráno, aspoň chvíľu 😉

pehavcek
11. aug 2016

@seki11 tesim sa s tebou 😉 ja skrtam v kalendari kedy mi skonci pn a budem mat volny pohyb.este dva tyzdne 😅

lenkaoravcova
11. aug 2016

@annieh1236 mne ich kontroloval aj v 30tt aj teraz na poradni v 32tt

annieh1236
11. aug 2016

@pehavcek stale ma spojene nožky :D

lukamka
11. aug 2016

@annieh1236 aj my nevieme a uz sa ani nebudeme pytat 🙂

annieh1236
11. aug 2016

@lukamka vravia ze dievcatka sa tak schovavaju tak uvidime :D

pehavcek
11. aug 2016

@annieh1236 betarske babo 😉 jasne spytaj sa.povedz ze doteraz nebolo vidiet.ak je lekar co len trosku normalny tak ti povie.

annieh1236
11. aug 2016

@pehavcek kazdy to vravi :D .. skusim 🙂

pehavcek
11. aug 2016

@annieh1236 ja som na zaciatku uvazovala zeby sme sa nehali prekvapit, ale manzel bol zvedavy.a nas maly to ukazuje poriadne na vsetky strany uz od 16teho tyzdna.vobec nie je hanblivy.tak mozno je to s tymi dievcatami pravda 😀 😀 😀

tanikbb
11. aug 2016

@lenkaoravcova vsak tebe asi vies preco dava uz kazde 2t poradnu. Radsej ako nie.
K cviceniu ja mam volno tento mesiac ale normalne cvicim s trenwrkou a ona mi prisposobuje cviky od sep zase budem chodit tak 2x tyzdenne. Nedam na to dopistit.

mizuzka
11. aug 2016

@janka_mu @lenkaoravcova ano poradnu mam az koncom augusta, po 4 tyzdnoch poslednykrat a potom tiez castejsie. Ale 17teho si idem ukoncit pn a beriem si este dovolenku, takze tak ci onak sa s dr vidime a popravde sa mi ani nechce zbytocne chodit hore dole ked nie je problem. Navyse sono by tiez dr nerobil, robil mi ho min tyzden, aj prietoky, aj merania babatka, dokonca vie pozriet aj ako sa prekrvuje babatku mozog a este nejaka cievka a vsetko je ok az na to, ze je mensi malinky. Ale aj prvy bol male babatko, ja som bola tiez mala, tak to je asi v genoch. Nestresujem, nemam problemy ziadne tak kludne vydrzim do konca augusta.

tanikbb
11. aug 2016

Ja som si dnes potvrdila porodnika. Este mal aj moje cislo ulozene v telefone po piatich rokoch. Mile od neho. Tak sa vidime az v 36tt kedze nemam problemy. Este mu mam volat v 33tt objednat sa na sono a do poradne. Antolska to isti. A najlepsie, ze pondelkova akcia co mi povedali ze je poucenie na epi nakoniec poucenim nebolo. Nervy mam, dufam ze stihnem lebo neviem neviem.

lukamka
11. aug 2016

@mizuzka aspon pojde lahsie na svet 😵 ak je vsetko v poradecku, tak bud v pohode

seki11
12. aug 2016

@pehavcek Dakujem...ubehne to ako voda a budeš sa prechádzat von v deviatom mesiaci 🙂Vydržat osmy a upratujem aby som porodila ako nič 😉

pehavcek
12. aug 2016

@seki11 Ved aj ja sa snazim byt aktivna. Mamina sa ma tiez pyta, ze co som cely den robila (ci nevylihujem), ze sa mam hybat, aby bol porod co najlepsi. Mala som vsetko zakazane, ale doky potvrdil, ze placenta sa mi krasne zdvihla takze sa snazim hybat aj doma v ramci normalnej miery. A ked mam dvojhodinovu vychadzku tak chodim na dlhsie prechadzky so psikom alebo do mesta kupovat drobnosti do porodnice a pre babo.Len dnes som spala do desiatej, neviem co ma tak ovalilo, ale telo si to vypytalo :D

jersey87
12. aug 2016

@janka_mu napriklad u nas sa robi dalsi velky ultrazvuk v 32 tt. Cakala som ho skor, ale tak hadam vedia co robia. A uvidim kedy budem mat dalsiu poradnu. Ale myslim ze zas o 4 tyzdne, lebo to bude akurat 36 tt a tam robia test na streptokoka.

jersey87
12. aug 2016

@annieh1236 aj nasa sa schovavala a svagrinina tiez. 🙂

nikolajka2
12. aug 2016

@tanikbb - ahoj , poznas nejakeho dobreho lekara na Antolskej? Ja by som tiez rada tam,len nepoznam nikoho tam.

njanan
12. aug 2016

@zuzka71291 je to tvoje prvé bábo a už viete čo to bude?

janka_mu
12. aug 2016

Inak da sa nejako ovplyvnit, ci clovek ma alebo nema toho streptokoka? Chcela by som cvicit s aniballom..tak infekcia by to prekazila...

janka_mu
12. aug 2016

@jersey87 urcite vedia, ved ten ultrazvuk sa robi od 30 do 32, mne ho robili 31, lebo 30 mali dovcu 🙂 podla mna dnes maloktori doktor si dovoli daco podcenit... skor sa mi zda, ze nas viac stresuju niekedy ako treba 🙂

lovely_choice
12. aug 2016

@janka_mu tiez som nad tym rozmyslala. Schvalne sa vyhybam kupaliskam a aj tak mam nejaky silny vytok (nastastie bez svrbenia a palenia). Uz len cakam na vysledok z vyteru, lebo teraz ma dr. dovolenku. Tiez sa uz tesim na cvicenie s balonikom.

lindt
12. aug 2016

Baby a planujete pit ostruzinu malinovu?

seki11
12. aug 2016

@lindt Áno, ja už pijem 🙂

lenkaoravcova
12. aug 2016

@seki11 od ktoreho tyzdna sa moze pit a kolko denne?