Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@lovely_choice ale myslim ci by mi povedali na toom vysetreni prietokov
@annieh1236 A pytala si sa svojho? Nechapem preco Ti nepovedal. Alebo bolo stale zle otocene?
@annieh1236 ak sa opytas, tak by ti mohli povedat 🙂
Baby tak zajtra posledný deň v práci, už 8!dní starej dovolenky a MD🙂 ... Bože ako sa teším už na oddych, konečne nemusím vstávať o piatej ráno, aspoň chvíľu 😉
@annieh1236 mne ich kontroloval aj v 30tt aj teraz na poradni v 32tt
@pehavcek stale ma spojene nožky :D
@annieh1236 aj my nevieme a uz sa ani nebudeme pytat 🙂
@lukamka vravia ze dievcatka sa tak schovavaju tak uvidime :D
@annieh1236 betarske babo 😉 jasne spytaj sa.povedz ze doteraz nebolo vidiet.ak je lekar co len trosku normalny tak ti povie.
@pehavcek kazdy to vravi :D .. skusim 🙂
@annieh1236 ja som na zaciatku uvazovala zeby sme sa nehali prekvapit, ale manzel bol zvedavy.a nas maly to ukazuje poriadne na vsetky strany uz od 16teho tyzdna.vobec nie je hanblivy.tak mozno je to s tymi dievcatami pravda 😀 😀 😀
@lenkaoravcova vsak tebe asi vies preco dava uz kazde 2t poradnu. Radsej ako nie.
K cviceniu ja mam volno tento mesiac ale normalne cvicim s trenwrkou a ona mi prisposobuje cviky od sep zase budem chodit tak 2x tyzdenne. Nedam na to dopistit.
@janka_mu @lenkaoravcova ano poradnu mam az koncom augusta, po 4 tyzdnoch poslednykrat a potom tiez castejsie. Ale 17teho si idem ukoncit pn a beriem si este dovolenku, takze tak ci onak sa s dr vidime a popravde sa mi ani nechce zbytocne chodit hore dole ked nie je problem. Navyse sono by tiez dr nerobil, robil mi ho min tyzden, aj prietoky, aj merania babatka, dokonca vie pozriet aj ako sa prekrvuje babatku mozog a este nejaka cievka a vsetko je ok az na to, ze je mensi malinky. Ale aj prvy bol male babatko, ja som bola tiez mala, tak to je asi v genoch. Nestresujem, nemam problemy ziadne tak kludne vydrzim do konca augusta.
Ja som si dnes potvrdila porodnika. Este mal aj moje cislo ulozene v telefone po piatich rokoch. Mile od neho. Tak sa vidime az v 36tt kedze nemam problemy. Este mu mam volat v 33tt objednat sa na sono a do poradne. Antolska to isti. A najlepsie, ze pondelkova akcia co mi povedali ze je poucenie na epi nakoniec poucenim nebolo. Nervy mam, dufam ze stihnem lebo neviem neviem.
@seki11 Ved aj ja sa snazim byt aktivna. Mamina sa ma tiez pyta, ze co som cely den robila (ci nevylihujem), ze sa mam hybat, aby bol porod co najlepsi. Mala som vsetko zakazane, ale doky potvrdil, ze placenta sa mi krasne zdvihla takze sa snazim hybat aj doma v ramci normalnej miery. A ked mam dvojhodinovu vychadzku tak chodim na dlhsie prechadzky so psikom alebo do mesta kupovat drobnosti do porodnice a pre babo.Len dnes som spala do desiatej, neviem co ma tak ovalilo, ale telo si to vypytalo :D
@annieh1236 aj nasa sa schovavala a svagrinina tiez. 🙂
@tanikbb - ahoj , poznas nejakeho dobreho lekara na Antolskej? Ja by som tiez rada tam,len nepoznam nikoho tam.
@zuzka71291 je to tvoje prvé bábo a už viete čo to bude?
Inak da sa nejako ovplyvnit, ci clovek ma alebo nema toho streptokoka? Chcela by som cvicit s aniballom..tak infekcia by to prekazila...
@janka_mu tiez som nad tym rozmyslala. Schvalne sa vyhybam kupaliskam a aj tak mam nejaky silny vytok (nastastie bez svrbenia a palenia). Uz len cakam na vysledok z vyteru, lebo teraz ma dr. dovolenku. Tiez sa uz tesim na cvicenie s balonikom.
Baby a planujete pit ostruzinu malinovu?
@seki11 od ktoreho tyzdna sa moze pit a kolko denne?

ja som babo nevidela, lebo mi robili utz v nemocke (bez platenia)
povedia vahu, ulozenie placenty, ako je babo otocene a ci su dobre prietoky