icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

njanan
13. aug 2016

@zuzka71291 aj naše je to prvé, ale ešte nevieme, čo to bude, lebo sa stále schovavalo 🙂 tiež sa trocha bojím čo nás čaká, čo všetko máme mať nachystane, ale nejako to hádam zvládneme 🙂 treba sa opýtať doktorky určite sa nejako dohodnete. A detskú ste si ktorú vybrali? Ja buď kapustová alebo knotkova.

obituary712
14. aug 2016

Ahojte dievčatá. Stale sa tu nenájde žiadna, čo by išla rodiť do Nitry?

lukamka
14. aug 2016

ahojte baby, tak som este hladala infosky o tej maline, ak chcete pouzit cerstve listky, tak mame dobre nacasovanie, lebo sa maju zbierat len od maja do septembra, najlepsie len mlade zelene listky bez stoniek.
neviem, ci pouzivate aj lanovy olej, tipov je vela, ak sa vam chce citat - toto je celkom fajn:
https://www.paula.sk/materstvo/priprava-na-poro...

annieh1236
14. aug 2016

baby dostavate niektora bolestive kopance pod brucho ? :D

jana137
14. aug 2016

@annieh1236 pod brucho ani nie, skôr pod rebrá, do rebra a pod..;)

lukamka
14. aug 2016

@annieh1236 ano... posledne dni mam pocit, ze sa odraza od rebier a dostavam hlavicky do krcka... teda ak sedi moja verzia, ze uz je dole hlavkou.

zuzka71291
14. aug 2016

@njanan ja mam z pediatriciek dilemu, neviem vobec este ktoru ...ale uz by som sa mala rozhodnut :D tak to mate super, mozno budete mat prekvapko ;) my sme ho chceli, ale samozrejme sme nevydrzali alebo skor ja :D

annieh1236
14. aug 2016

@lukamka aj ja ho mam dole hlavou 🙂

jersey87
14. aug 2016

@annieh1236 ja dostavam male kopanceky akoby do zaludka a rebier. A mam pocit ze laktovky dava po bokoch. Ale ta moja sa tak zvlastne mece. Az sa mi brucho trasie. Pripada mi to akoby sa s cimsi hrala.

zuzka71291
14. aug 2016

mna akosi do rebier asi ani nie, nic nie je neprijemne zatial. klop,klop... obcas do mechura len, to mam pocit, ze som sa pocurala 🙂

annieh1236
14. aug 2016

@zuzka71291 tak to aj mam taky pocit niekedy ze som sa pocurala :D

krekacsmarika
15. aug 2016

Baby,dneska sa zacinala akcia v lidl na detske veci,maju ich velmi kvalitne ,a v dobrych cenach

tatiana305
15. aug 2016

Ahojte dievčatá. Aj vy mávame uz občas pulzujúce bolesti ako pri medzese ale v krížoch? Mne sa do zdá ešte skoro ale aj bruško mi tvrdne pár krát za deň tak snáď je to ok 😉 😒

lovely_choice
15. aug 2016

@tatiana305 prave vcera som pocitovala, som v 33 tt a tiez sa mi to zda skoro

pehavcek
15. aug 2016

@krekacsmarika My sme rano kupili krasnu teplu mikinku :D

jersey87
15. aug 2016

@krekacsmarika hovor mi daco. Doma kopec veci, tak som len jednu mikinku kupila, co som neodolala. Dufam ze ju aspon raz oblecieme. 🙂

jersey87
15. aug 2016

@tatiana305 myslim si ze nie. Mam len tie menstruacne, ale tak slabucke, ze niekedy neviem, ci sa mi to len nezda. Skor ma trapi to, ze niekedy nemozem dychat, mam pocit ze sa dusim. Niekedy sa aj v noci na to zobudim.

jersey87
15. aug 2016

@pehavcek ja som kupila tu bielu so zajacom. 🙂<3

tatiana305
15. aug 2016

@jersey87 ahoj ja mávam tieto stavy tiež cely deň mám pocit že sa každú chvíľu zadusím A špeciálne pri niektorých polohách v šedé a lahu 😠

pehavcek
15. aug 2016

@jersey87 my sme kupili sivu s tyrkysovymi rukavmi a dinosaurami :D a inac mavam tiez pocit, ze sa mi zle dycha a to vtedy ked som na chrbte alebo ked sedim a zosmyknem sa dole (nie som vystreta), ale to je normalne, babo tlaci na pluca, na branicu. A pobolievaju ma krize. Uz musime dievcata vydrzat. Teraz su uz babatka velke a vsade zacinaju tlacit. Ja sa snazim nepripustat si to. Beriem to tak, ze to k tymto tyzdnom jednoducho patri 😉

lovely_choice
15. aug 2016

@pehavcek uz sa to asi bude len stupnovat. Ale sme blizko nasho ciela - budeme drzat nase pokladiky v naruci 🙂

jersey87
15. aug 2016

@tatiana305 chvalabohu ze je to normalne. 🙂 najlepsie mi je, ked som v pohybe. Ked stojim, je mi na odpadnutie, ked sedim alebo lezim tak sa dusim. 🙂 no lepsie to uz nebude. 🙂

jersey87
15. aug 2016

@pehavcek no posledny tyzden sa to stupnuje. Nie je to vobec komfortne, ale aspon viem ze rastie a robi simiesto. Myslim, ze to tazsie obdobie este len pride, po porode. 🙂 tak si uzivajme. 🙂

pehavcek
15. aug 2016

@jersey87 akurat dnes sa ma jedna mamicka opytala ci sa uz tesim.a ja jej ironicky, ze hej, hlavne na ten porod.a ona mi povedala: neboj, to prezijes a potom uz bude len lepsie 😉 takze ja sa chystam brat vsetko co najoptimistickejsie, do takej miery ako to bude mozne. Ved som velmi tuzila po malej plnicke plienok a vsetko toto aj to potom ku tomu patri

ewitta123
15. aug 2016

Zeny ja som sa nechala trosku uniest 😂 velkosti 62/68 a 74/80

pehavcek
15. aug 2016

@ewitta123 ano, ale skytocne len trosku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 my mame vela veci od kamaratky takze kupujeme len par novych kuskov, ku doktorke a tak.ale zlata si pobavila si ma.bude mat krasne supravicky

njanan
15. aug 2016

@zuzka71291 my to máme rozdelené ja som radšej za dievča a priateľ za chlapca 🙂 Ale najdôležitejšie bude, nech je to zdravé 🙂 a kočík už vybratý? Ja som mala z toho taký guláš, toľko ich je, že človek ani nevie, ktorý si má vybrať.

zuzka71291
15. aug 2016

@njanan my sme chceli obaja dievcatko a nakoniec chlapcek, ale uz si ani nwm predstavit, ze by sme mali mat babu, uz som tak naladena na chlapca..no, my este kocik nemame, ale akurat ma chyta mamickovska panika, lebo zajtra sa chystame na nakup do bb, cize uz len vymyslam, co vsetko nam treba, ci mam kupovat uz aj oblecenie a pod. 🙂 a vy uz mate kocik? a kde ste kupovali? a aky nakoniec?

obituary712
15. aug 2016

Má tu niektorá problém s pálením záhy? Mne už nepomáha ani mlieko, ani oblátky...v noci umieram....mám pocit, že mi vyžerie hltan

jersey87
15. aug 2016

@obituary712 ja mam palenie zahy. Zo zaciatku mi paradoxne najhorsie bolo z mlieka, teraz ho uz mozem. Ale teraz najviac pomahaju obycajne piskoty. A jest male porcie a nemat prazdny zaludok.