icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

eva2809
15. aug 2016

@obituary712 skusila si burizony??u mna zabrali...ja mám tak celý balík na dva dni,stale ich mám v miske🙂a pomáhajú.dnes už nemám a citim,ze ma chce páliť zaha...

obituary712
15. aug 2016

@eva2809 ešte som to neskúsila, vyskúšam, už uvažujem aj nad tým, že si kúpim Fatru, kedysi mi zaberala, ale to som nebola tehotná

luciferkax
15. aug 2016

@obituary712 všimla som si , že ked počas dna zjem čokoládu, žáha ma páli omnoho viac.. tak isto z vyprážaného.. takže na to si dáam pozor, tak isto sa pred spaním snažím nejesť.. a pijem fatru.. akotak to pomáha a aspon sa vyspím :D

lovely_choice
15. aug 2016

@obituary712 mineral / bystrinka su na to dobre. alebo potom gaviscon zuvacie tabletky

obituary712
15. aug 2016

@lovely_choice
@luciferkax tú fatru chcem vyskúšať, zatiaľ nechcem ísť do tabletiek...ale v noci sa párkrát budím, aj ked už večer od šiestej nejedávam...je to strašné...ešte som nezažila takýto diskomfort

lovely_choice
15. aug 2016

@obituary712 fatra by mala zabrat, je ako ten mineral

ewitta123
15. aug 2016

@obituary712
@jersey87 aj mna uz zacina palit zaha, co na to zabera?

janifer
15. aug 2016

@obituary712 @lovely_choice @luciferkax kamosku ta zaha pali aj ked zje biely chleba alebo dajaky kolac. A to ani tehotna nie je. No mna skor nafukuje, co uz ked neviem odolat kukurici, hrasku... struckovej polievke. Tiez tie noci su zle v krcoch, prechadzam sa po byte. Najvacsiu blbost co som mohla spravit na zapchu bolo zjest jogurt po zaruke. Vdaka bohu za probiotika a Hylak.

obituary712
15. aug 2016

@janifer ja tiež už mám pocit, že nič nemôžem zjesť...ani ovocie, z toho mám kyselinu ako fras...len kde potom nabrať tie vitamíny...

sarina5
15. aug 2016

@jersey87 Ahojte. Chcem sa spýtať, ci ste kupovali v tom Lidli aj plienky. Zachytila som v reklame, ze je aj akcia na plienky. Aké sú? Máte niektorá skúsenosť?

lovely_choice
15. aug 2016

@janifer mne probiotika viac pomahaju ako jogurt

lukamka
15. aug 2016

@ewitta123 hehe ja som mala tento zachvat uz v 13tt, odvtedy som uz aj vela veciciek dostala, tak asi uz necham tak. Chyba uz len postielka a monitor dychu. Kozmetiku pre babo som este tiez neriesila, aaaaaaaaaaaa uz mam zas paniku, ze som zaspala dobu 😀

pehavcek
15. aug 2016

@obituary712 mne zabrala na zahu voda s vyzmykanym citronom.a minule som o tom tiez niekde citala, ze to odporucaju.je to neprijeme.mne to uz preslo ale pijem skoro kazdy den vodu s citronom

obituary712
15. aug 2016

@pehavcek teplú alebo studenú?

pehavcek
15. aug 2016

@obituary712 taku izbovej teploty.rozrobim do dzbaniku a popijam.nieco ti snad zaberie, len musis prist na to, ze co.

lovely_choice
15. aug 2016

@pehavcek dala by som si, skoda, ze mam alergiu na citrusy

pehavcek
15. aug 2016

@lovely_choice juj, to je neprijemne. A citronova voda je teraz taka osviezujuca. tak potom poriadny melon 😉

vjejka
15. aug 2016

@sarina5 ja som pri prvej dosť používala plienky z Lidlu, ale teraz ešte nejdem ich kupovať, občas sa tie akcie opakujú a nevieš ako na ktoré plienky bude dieťaťko reagovať...ja som postupne skúsala, ale za mna z Lidlu boli fajn

vjejka
15. aug 2016

@obituary712 pri prvej ma záha pálila, teraz mám v kuse v ústach kyselinu..necítim to nikde inde, len na jazyku...strašné to je

obituary712
15. aug 2016

@vjejka ja som pri prvom nemala žiaden tráviaci problém, ale bola som mladšia, tak to pripisujem aj veku

jersey87
15. aug 2016

@sarina5 ja som nekupovala. Jedna kamoska na nich neda dopustit, dalsia len zle skusenosti. Tak si vyber... 🙂

jersey87
15. aug 2016

@ewitta123 mne piskoty alebo suchy chleba.

lovely_choice
15. aug 2016

@jersey87 my sme pouzivali babylove z dm a aj teraz budeme

jersey87
15. aug 2016

@pehavcek a ja akonahle dam kdekolvek citron, tak koniec sveta. 🙂

lovely_choice
15. aug 2016

@sarina5 my sme pouzivali babylove z dm a aj teraz budeme

pehavcek
15. aug 2016

@jersey87 ved to, ze kazda sme ina, tak len skusat co zaberie

sarina5
15. aug 2016

@lovely_choice Dakujem za info. Vyskúšam.

njanan
15. aug 2016

@zuzka71291 ešte kočík nemáme, ale už som niečo kukala na nete a asi si kúpim Bexu. Videla som ju aj v predajni v PP a celkom sa mi páčila, tak hádam budem spokojná, ale ešte nejdem kupovať. Ešte troška počkám a potom objednám cez net. Babinky už mali mániu, tak tie pokúpili oblečenie, tak hádam toho by malo byť na začiatok aj dosť. Postieľku máme, Perinku som si kúpila a ešte treba vaničku a neviem čo všetko ešte treba, ale dúfam, že nejaký ten základ bude 🙂, aby sme potom nemuseli stresovať, už keď bude prcek na svete 🙂 Tak príjemné nákupy prajem 🙂

vik_i
16. aug 2016

@obituary712 ahoj 😊mne poradila mamina na pálenie záhy pochrumkať mrkvu a čuduj sa svete zaberie za pár minút 😊odporúčam, vyskúšaj😊

vik_i
16. aug 2016

Dobré ránko 😊už sa nám to pekne kráti maminky, čo? 😛My už kočiarik máme od soboty, značka Dada Paradiso Stars 3v1. Musím len pochváliť😊☺kočiarik vyzerá famózne, takže si to kočikovanie budem určite užívať😛 ale iné som chcela. Riešili ste už niektorá odsávačky??😊