icon

Októbrovky 2017

mituliik
1. mar 2017

Ahojte, kto má termín na október 2017. Zdieľajte svoje dojmy a pocity.

Strana
z4
nina4
15. jún 2017

@majkaa10 my sme ho videli v predajni a aj ja aj manzel sme nevedili zrak odtrhnut no skratka laska na prvy pohlad no u nas sa kladie otazka oplati sa ho kupovat ked nam ani jeden nechceli do kociara ?
Ale staaale uvazujem 😁.
A ktory sa tebe páci nam ta kombinacia sedo hnedy.

majkaa10
15. jún 2017

@nina4 My sme videli tento.A pre ten sme sa aj rozhodli.Mne dcera by sa vozila kocari stale a uvidime co tento bubacik.🙂

iveta393
15. jún 2017

Aká je to znacka?

majkaa10
15. jún 2017

@iveta393 Adamex Vicco

nina4
15. jún 2017

@majkaa10 aaáno 😍 no nadherny je

majkaa10
15. jún 2017

@nina4 Presne a kde si bola pozerat ty?Ja v Trencine

nina4
16. jún 2017

@majkaa10 my v Prievidzi tak neplanovane som sa spytala ci su vobec kociky s väčsimi kolesami predsa zimne babatko a ona samozrejme a ukazala ten Vicco no poviem ti hned zaľubena 😂.
Doma mame po najmensom tento Bambino sprinter je super ze je veľky .

majkaa10
16. jún 2017

@nina4 Ja uz po dcere nemam kocar.Tesim sa na ten Adamex.U nas stoji okolo 645e.Na nete som ho nasla za 506 tak neviem odkial kupit.Ked v predajni mi ponukaju servis aj

nina4
16. jún 2017

@majkaa10 vies co ten v Prievidzi vravela za 450 € len neviem ci tam bola aj autosedacka v tom.ja som dnes neodolala a zopar drobotin sme kupili lebo okrem kociku postielky vanicky a vajicka som vsetko dala prec

majkaa10
16. jún 2017

@nina4 Tak to je super.Aj ked je to bez autosedacky.A co to je za predajnu?Ja som po malej dala vsetko prec.Teda ak popoziciavala a uz sa nevratilo

nina4
16. jún 2017

@majkaa10 https://g.co/kgs/zxndAL no hadam to vloží.
Ten co mali tam bol na objednavku niakej maminky mne dala katalog pre pripad,ze si chcem daky vybrat a ze staci potom prist a objednat .
Ak ten odkaz neukaze tak je to obchod Barbora v Prievidzi

majkaa10
16. jún 2017

@nina4 aj som myslela na ten obchod ale na stranke som ho nenasla.A dodacia doba je kolko nevies?

nina4
16. jún 2017

@majkaa10 to veru neviem kolko to je.

vevuskaa
18. sep 2017

Ahojky októbrovky. Som mamička takmer ročnej dcérky. Oktobrovka 2016.
Viem že sem nepatrí žiadna inzercia ani žiadne ponuky. Ale mám veľmi veľa kvalitných a značkovych veci po dcérke. Niektoré vôbec nenosené alebo minimálne. Chcem sa toho zbaviť, za naozaj smiešne ceny.. nebudem sem dávať ceny ani fotky, ale ak by ste mali niektorá záujem, napíšte mi správu.
Je to len info.

Strana
z4