Októbrovky 2022
Ahojte ja som akurát 11dpo..pozitivne tehotenské testy a termín pôrodu 19.10.:)
@ketonka ja som to tiež tak zistila najprv ma chytila corona po 2 týždňov ťažkej corone 3 druhoch silných antibiotik a ležanie v posteli som išla do roboty v sobotu ráno pamätám ako vcera a asi ani nezabudnem išla do roboty vsetko ok a v nedeľu ráno jak som sa zobudila začali ma bolieť prsia chytím kukám nejaké su väčšie robim 1 test hneď 2 paličky ako môj povedal ešte to nedošlo do konca (myslel moc na teste) a ty už máš 2 paličky ale jemu som robila uz druhy test večer pred nočnou samozrejme ze som mala robotu co som nemohla tam robiť keď som tehu hned ma poslali domov a ze dones potvrdenie samozrejme ukázala som test ale tiež mi nič nebolo corona pozitina tak neviem ci som ozaj mala coronu lebo aj pcr mi vyšlo pozitívne ale babo sa udomovalo a v pondelok na Valentína 14.2. Isla som doktorke a bum ste v 6 týždni. 😁 čiže príznaky ci som mala ? Neviem povedať keďže som v 4 a 5 týždni mala coronu.
@tisicka123 a termín mam 10.10
Ahojte, tak som sa k Dr. dostala minuly tyzden, termin 14.10. Na sone si drobec uz veselo odskakoval..vysetrila ma teda poriadne, aj skrz toho ze som u nej bola prvy krat ale hlavne preto, ze v auguste som mala zlu cytologiu a vtedy mi dr. vravela ze mam aj myom..nova dr. po myome ani stopy nenasla tak mi odlahlo, ale zajtra idem k nej na poradnu a aj vysledky by uz mali byt z tej cytologie tak sa bojim.. a ani sa neviem tak tesit ☹
@tisicka123
@tisicka123 ahojte tiež mám termín v októbri 10.10 ako sa mám pridať do skupiny ? Mám doma ešte 11r syna a 9r. Syna bude veľký vekový rozdiel máte to niektorá podobne?
@nasta197 ja to mam tak isto.. Dcéra 10r.mladsia 7 🙂 termín 16.10...ako sa pridať ani neviem, ja komentuje sem tam.. Ale na fb mame skupinu, skúste sa tam pridať 🙂
@tisicka123 @nasta197 dievčatá, v profile si nastavte, že čakáte bábätko a automaticky vás tam hodí podľa termínu pôrodu 🙂
@lesnajahodka nechcem to všetkým ešte hovoriť, 🙂
Maminky, keby ste zhanali klasicku perovu zavinovačku a látkové plienky napiste mi 🙂 rada posuniem🥰
@petka125 je tak vy už ste po dúfam že všetko dobre dopadlo t
@anezka1987 áno vsetko je okk🥰

@lesnajahodka ahoj, tak už vieš?