icon

Partizánske mamičky

lucinka82
12. nov 2008

Halooo, sem sa 😵

monca301
25. mar 2009

Janka tam byva o takom case,ona ma vo vedlajsej budove tiez trening.

sakura77
25. mar 2009

ahojte!mne nejak moc zle ani nie,akurat mam "zravu nemoc" a rano pokial sa nenajem tak sa mi trocha mota hlava,inak zatial pohoda,pri kikovi mi teda bolo "ble ble"cely den,teraz zatial nic,tak dufam ze to aj tak ostane 🙂

lucinka82
autor
25. mar 2009

ahojte, baby, a ta sobota plati? Aj niekto pride? Zusska,Ferdi, Monika, hadam stalice pridu, nie?

monca301
25. mar 2009

No ja by som chcela prist. V sobotu uz budem hadam na tom ok. 😉

zusska80
25. mar 2009

no aj ja by som prisla, ale ak mi bude blbo, tak asi nie ☹ uvidime do soboty...

danka0905
26. mar 2009

No čaute baby
Teda to su prekvapka,dlho som tu nebola a nechapem keď to čitam,super že sa vam to takto naraz podarilo,sranda.Prajem vam všetkym tehulkam všetko dobre,vela síl a zdravia,nech všetko dobre dopadne.
Normalne som vedla,teším sa aj za vas,ked ste to tak chceli a planovali,davajte si pozor na seba.Hadam sa aj uvidime,možno v stredu prideme,nech vidime či priberate... 😀 😝

kakatka1
26. mar 2009

Ahojte! Ja nepridem, nie sme cez vikend domka. 😉 Ale Vam prajem peknu zabavu.

sakura77
26. mar 2009

ahojte!tak my sme boli u urologa na kontrole,takze na 99,9%ideme na zakrok,16.4.ideme dohodnut termin 😒

monca301
26. mar 2009

To je nam luto ☹ ☹ ☹

lucinka82
autor
26. mar 2009

monika,to nam je luto ☹ Ale aby sme nesli aj my ☹ Oliverkovi nejde ten pipik pretiahnut skoro vobec 🙄

Ja som uz druhy den v praci, ale hadam tu sobotu sa nejako odreagujem 😀 Dufam, ze to plati...

kikaz
26. mar 2009

Ahojte babulky tak ideme von? Zajtra či v sobotu? Tatino nevie ešte kedy odchádza tak dúfam, že to vyjde 😒

zusska80
26. mar 2009

ahojte. baby, ja som zatial neista... dost mi byva zle, tak si moc netrufam ☹ ale keby sa to zlepsilo, tak urcite pridem... papa

ferdica
26. mar 2009

Ahojkajte. No po dlhej dobe som aj ja tu. Jasne, ze v sobotu pridem, uz sa tesim. Tak o tej 9 by sme sa mohli stretnut v meste, ako vzdy. Dufam, ze my styri stalice sme iste a pridaju sa k nam aj ostatne maminky. A ziadne vyhovorky 😉

ivularadula
27. mar 2009

ahojte
moni aj mne je ľúto malého, dúfam že to zvládne v pohode, ale určite veď je to veľký a šikovný chlapec 😉 držíme palčeky
a kam sa chystáte? na hotel? jú ja by som tak šla, ale krpec sa ešte v noci budí, keby bývame bližšie tak by som šla to by som odbehla dom keby niečo, ale takto, ešte sa nedá 😒 tak sa zabavte aj za mňa, ja som nebola nikde sama bez malého ani nepamätám 🙄

lucinka82
autor
27. mar 2009

ahojte, tak zajtra o tej 9, ale mozeme aj o 8, mne je jedno, ako poviete. Mozeme sa stretnut pred Modrym Barom a potom sa uvidi. tak teda zajtra, len dajte vediet cas, kedy asi.

Zuzi, to mi je luto, ze ti byva zle, ale neboj, casom sa to zlepsi 😉 A dufame, ze zajtra ti bude dobre a prides 😵

monca301
27. mar 2009

ahojte. Takze dohodnite cas,ja sa prisposobim. 😉

rosinka
27. mar 2009

no ja sa zas asi nepridám, v nedeľu budem mať fofri. príde celá manželová rodina cca 8 ľudí, tak musím chystať a musím byť fit. 😠

kikaz
27. mar 2009

Ahojte ja čakám kedy tatu vyšlu a potom potvrdím príchod, ale rada by som šla. 😉
Ivka aj mne mala v noci nespí je hore každé dve hod. Ale ak bude tato doma zvládnu to ja už nekojím tak to sa dá 🙂

lucinka82
autor
27. mar 2009

ja by som aj o 8 😉

ivularadula
27. mar 2009

kikaz každé dve hodinky 😲 a čo pýta čajík, či dudku? a hneď potom zaspí?

zusska80
28. mar 2009

ahojte. baby, tak ja dnes nehrozim.. ☹ ☹ ☹ ale strasne moc by som isla... ale ja mavam rano take poopicne stavy, ze nepotrebujem ani nikde chodit.. len vzdycham a predychavam... esteze mam saru a musim sa prednou pretvarovat... tak sa dobre zabavte a potom mi zreferujete, ze ako bolo... ja sa k vam pridam az v druhom trimestri, ale len ak sa za mna nebudete hanbit, ked uz budem mat to brusisko 😉 😉 😉
peknu zabavu. papa

gabika146
28. mar 2009

ahojte ja dnes tiez nemozem uz nieco mame tak sa bavkajte papa a neopite sa 😀

zusska80
29. mar 2009

ahojte. no co baby, ako ste sa mali??? chceme vediet... nech zavidime trosku...
peknu nedelu

monca301
29. mar 2009

ahojte

No nakoniec sa to zrusilo. ☹

lucinka82
autor
29. mar 2009

ahojte, no veru, nakoniec sme to zrusili, ked nikto nemohol ☹ nabuduce nas uz hadam bude viac 😒

To je ale pocasie,co? strasne.... Nech je uz teplo, ale na stvrtok hlasia az 17 stupnov, tak som zvedava 😅

zusska80
29. mar 2009

no tak to som trosku rada, ze sa to zrusilo... aspon nemam ziadnu absenciu 😉
veru od utorka hlasia krasne... uz sa tesime

sakura77
29. mar 2009

ja tiez prve tri mesiace asi nehrozi nejaka ucast,som o 22 uz tuha-co inak chodim spat po pol noci,ta unava je des teda 😝

zusska80
29. mar 2009

podobne monika... ja by som stale spala... ale niekedy ked spim, tak nie tak dobre, stale sa prehadzujem a vraj vzdycham celu noc 😒 no ja neviem...

sakura77
29. mar 2009

aj ja zaspim jak drevo,potom sa x krat zobudim,nie a nie zaspat 😒
kedy sa chystas na gyndu?