•
22. jan 2010Karneval....oficialne 6.marca. Oka?
0
My sme isti, uz sa tesime. Hanka sa uz pytala, kedy bude karneval =-) Nechapem ako vedela, ze by teraz niekedy mal byt....
Asi bude aj v skolke, ale zatial o nicom neviem. Ale urcite bude nieco. Ved su fasiangy. Minuly rok to bolo super u Lucky 😃
Ahojte.
Dakujeme za gratulacie. DOdatocne, nejak som zabudla podakovat..... :-N . Ale odovzdala som vsetky x-)
My sm vcera boli na poradni. Petka vazi 6 kil a ma 60 cm. Aj nas ockovali do obidvoch noziciek. Chudatko. Ked ju pichali skoro nemukla. ALe potom to asi zacalo boliet, tak spustila.... Inak ockovanie prebehlo bez horucky, bez bolesti. Dokonca uz druha noc bez zobudenia.... o deviatej ju odvali a spi do siedmej, dnes pol osmej. Klop-klop-klop dufam, ze to zostane co najdlhsie tak.
Hanka mala oslavu, kto je FB pridala som fotky.....
Zajtra neviem ci ideme na stretko, chystame sa rano do Blavy na nakupy, tak neviem ci stihneme....
Inak ta zima je na porazenie. stale je minus.... brrrr
Dakujeme za gratulacie. DOdatocne, nejak som zabudla podakovat..... :-N . Ale odovzdala som vsetky x-)
My sm vcera boli na poradni. Petka vazi 6 kil a ma 60 cm. Aj nas ockovali do obidvoch noziciek. Chudatko. Ked ju pichali skoro nemukla. ALe potom to asi zacalo boliet, tak spustila.... Inak ockovanie prebehlo bez horucky, bez bolesti. Dokonca uz druha noc bez zobudenia.... o deviatej ju odvali a spi do siedmej, dnes pol osmej. Klop-klop-klop dufam, ze to zostane co najdlhsie tak.
Hanka mala oslavu, kto je FB pridala som fotky.....
Zajtra neviem ci ideme na stretko, chystame sa rano do Blavy na nakupy, tak neviem ci stihneme....
Inak ta zima je na porazenie. stale je minus.... brrrr
ahojte my dnes mame v skolke prazdniny a zajtra maju plavanie no len neviem ci neskoncime u dokiny kasel v noci katastrofalny nasadila lieky no ale neviem inak vobec nevyzera nema ani leskle oci co je u neho zvykom
mna caka poobedna to neznasam na vecer hlasili mrazy tak hadam sa dostavim domou xixixi
mna caka poobedna to neznasam na vecer hlasili mrazy tak hadam sa dostavim domou xixixi
Začni písať odpoveď...

Odošli