icon

Pezinčanky a okolie

lucia20
1. feb 2012

Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂

helita
3. feb 2012

@effkaa Ahoj, aj ja som zo Severu.

helita
3. feb 2012

@maria30 Ahoj, ja chodim so synom tiez do Arunky. Cvicenia robia v Judo hale na 1.maja. Paci sa mi tam najma kvoli tomu, ze mame s malym nejaku "sportovu"aktivitu a najma kontakt s inymi detickami. Da sa ku nim prihlasit s babatkom od 4 mesiacov (aj v nasej skupinke je jedno take).

simmi80
3. feb 2012

@kamilka22 no uz sa tesim ak by nam to vyslo do MOKO. sice nam to imunologycka zakazala vraj z toho tvrdnu pluca. ale ak nebude prvy mesiac z toho M.E. chora, tak preco nie. uz sa tesiiiim..

poppy1
3. feb 2012

@pea22 este stale dva v jednom?? 😉 ani nepocitujes nejake priznaky ze by sa porod mohol pomaly rozbiehat?

poppy1
3. feb 2012

@pea22 a inak uz mame sukromnu temu, tak pod tam 😉 napis @lucia20 nech ta prida 😉

simmi80
3. feb 2012

@maria30 maji, veru arunka je super. chodia tam aj s malymi detickami, je to podla veku rozdelene. a baby - cvicitelky su super. odporucam 🙂
@lucia20 supi uz je nova sukromna? no idem uz tam..a vy ste uz domenka?

simmi80
3. feb 2012

oki tak sem uz nepridavajme a sup so sukromnej 🙂 tesime sa na vsetky!

maria30
3. feb 2012

@kucina1 tak som jej volal... nový kurz začína teraz v polovici februára... teória na SOU - na Juhu - oproti štadiónu.. cena ja 315eur.. dá sa aj na splátky.. 100eur je záloha a potom už ako ti to víde... najneskôr 2týždne pred skúškami... kurz trvá cca 3 mesiace, ak sa budeš cítiť na skúšky skôr, tak môžeš skôr skončiť.. záleží na tebe... dúfam, že som nič nezabudla, čo som povedala... ak budeš mať záujem, tak daj vedieť, pošlem ti naňu kontakt..
no veď by som videla, ako sa mu bude páčiť.. skúsili by sme tie guličky.. určite by ho to zaujalo.. 😀

maria30
3. feb 2012

@helita tak to by bolo fajn.. a kedy je to cvičenie s takými malými deťmi a ako to prebieha? dik

kucina1
3. feb 2012

@maria30 parada dakujem a ja az na dalsi kurz by som isla lebo teraz to nestiham este a velmi sa tesim, kontakt mi prosim ta posli a som rozhodnuta ze k nej pojdem a uvidim podla penazi, info teda daj do IP dakujeeeem

kucina1
3. feb 2012

@maria30 ooo a mozno by som to aj stihla na tento februar juj sa tesim a tak aj bojim 😀

maria30
3. feb 2012

@kucina1 nemáš sa čoho báť.. myslím, že ona je v pohode.. má tuším 39rokov... je to mamina 5tich detí.... určite si budete rozumieť.. teda aspoň mňa by takéto informácie povzbudili 😀 číslo Ti napíšem do IP

kucina1
3. feb 2012

@maria30 parada som viac menej odhodlana 🙂 tak jej v pondelok pravdepodobne aj rovno zavolam 😉

aninka30
3. feb 2012

@helita ja tiez 😉

brpt
3. feb 2012

Ahojte,
rada by som sa tiez pridala do diskusie, sme nedavno pristahovani do Pk a nikoho tu este nepozname. Byvame na Dubovom vrsku a radi by sme sa zoznamili s inymi maminami.

helita
3. feb 2012

@maria30 Majka, to cvicenie je 1x do tyzdna, nasa skupinka to ma pondelok od 11:20. Ten termin mi dost vyhovoval aj preto, ze maly este doobeda zvykne zaspat a keby sme mali chodit cvicit napr. na 9:00, tak to by sme este asi nezvladali. Pisem cvicenie, ale je to skor taka hrava forma pohybu mamiciek s detickami a deticiek samotnych. Pritom mame bud pustenu hudbu, alebo detickam spievame 🙂 Na kurze je dobre, ze su to male skupinky, maju skutocne vela roznych pomocok - hraciek, ktore drobcov zaujmu a hlavne ze je tam pohodicka 🙂 Pozri si ich stranku: http://www.arunka.sk/cvicenie

helita
3. feb 2012

@aninka30 tiez sever a mamicka? 🙂

helita
3. feb 2012

@lenorka77 Ahoj, pozri sa na ich stranku: http://www.arunka.sk/cvicenie Momentalne bezi kurz, ktory bude az do 29.3.2012. Potom zrejme zacnu dalsi. Su to sikovne baby 🙂

maria30
3. feb 2012

@helita Ďakujem 🙂

lenorka77
3. feb 2012

@helita super, dakujem, idem to pozriet 🙂

aninka30
3. feb 2012

@helita hej mamicka 🙂

pea22
3. feb 2012

@poppy1 ahojki, stale dva v jednom, a pocity su take zvlastne, ale asi na porod to este nebude. Brusko mam sice poriadne napnute a pobolieva ma, ale to je zatial vsetko. Termin mame v utorok, a v stredu ideme na kontrolu k porodnicke tak uvidime 🙂 este si asi vychutname vikend osamote

poppy1
3. feb 2012

@pea22 no este si to vychutnaj teda... potom uz budete navzdy minimalne traja 🙂

lenocka84
4. feb 2012

ahoj mamicky, prosim Vas mate niektora skusenost s plavarnou v pezinku? funguje vobec? dakujem

pea22
4. feb 2012

@poppy1 presne to si hovorím aj ja, teraz iba leňoším a nechávam sa ešte obskakovať 🙂

pea22
4. feb 2012

@lenocka84 ja som chodievala casto kym som nebola tehu, bola som spokojna, cistota bazena ok, aj satne byvaju ciste az na to, ze su tam strasne male skrinky, jedina vec, ktora mi vadila bolo to, ze v sprchach podla mna tecie studensia voda ako by som si predstavovala, takze ja tam chodievam vacsinou na jar, alebo v lete, a v zime skor nie. Tu je link na otvaracie hodiny: http://www.plavaren-pk.sk/plavaren.php?v=plavaren_ Najmenej ludi tam chodieva v nedelu podvecer. Cez tyzden odporucam prist okolo 18:15 ked sa koncia plavecke kruzky.

lenocka84
4. feb 2012

@pea22 dakujem velmi pekne 😉

kucina1
4. feb 2012

@lenocka84 a my tam chodime s detmi skoro kazdy stvrtok okolo 9.00-10.00 je to super a nikde nikoho, nam vadi jedine to, ze od bazena do satne je potom hrozna zima a inak je tam vyborne a detskom bazene je teplejsia voda ako v tom dospelackom, skrinky mne davaju dve pre dve deti a mna a to mi nevadi. v sprche si to treba otocit aby tiekla tepla voda, mne sa to nestalo a posledne pred dvoma tyzdnami tam bola aj velmi tehotna mamina nejaka s brusiskom 🙂 a stale sa usmievala na moje male usmievave deti

ivka82
5. feb 2012

mamičky pezinčanky, tiež sa pridávam do témy..ak môžem🙂

trampka
5. feb 2012

@ivka82 Ahojček Ivka, nechodili sme spolu na gúľalo sa gúľalo?