Pezinčanky a okolie
Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂
@iron my mame doma problem, ze mna bavia chlapske roboty a nie domacnost, to robim nasilu, lebo musim, ale take ako pila, karboska, cirkular, to je moje. a muza nebavi ani to ani to. vravim, ze maem dobru delbu prace. ja vsetko a muz nic. 😀 😀 😀 😀 😀 mozno je to len take obdobie. casom to prejde. neboj. 😉
@silviaa tak stvrtok?
@lucia20 pises, ze malo tvoje dietatko nadorove ochorenie - velmi Ta obdivujem, ako ste to krasne zvladli a stale zvladate. Mne podla predporodnych testov vychadzalo pri synovi, ze bude mat Downow syndrom, NT ultrazvuk aj krvne testy. Bolo to na houby, amnio som odmietla a povedala som si, ze je prosto moj a ak aj bude chory, tak bude najviac milovany na svete. Mam zdraveho synceka. Hlavne, ze lekar, ktory mi robil NT ultrazvuk o nom hovoril takmer ako o jasnom Downovi....
@simmi80 moja, ja isto k hygienickym maminam nepatrim. cistota to ano, ale ze by ma vykotilo, ked moje dieta chyti zviera, tka to nie. mame tu pri dome dve macky a psov a mne sa paci aky maju vztah. a ani jedna nema alergiu, cim to je??? asi tym, ze 9 mesiacov v roku, su od rana do vecera vonku a vecer ich hladam pod nanosom spiny. 😀 😀 😀 😀
Dobre kocky.. nachvilu som sem nakukla a prasim do hajan.. dobru nocku vsetkym zelam.. paaa
@simmi80
@silviaa ja budem nasu musiet budit. lebo ona spava od 11,30-16,30 😖 vzdy ju musim preberat, lebo nestihame baby v skolke na 16,00 ale tak si da budicek, uz musi byt zvyknuta
@kamilka22 dakujem. presne toto je to co je strasne na psychiku. to ze nemas istotu. ale my sme mali istotu, lebo na uzv som tu vadu videla aj ja. takze bolo jasne. kopu ludi mi vravelo, ze sa mozno len sekli, ale bolo to jasne, ze bude chora. ale som sa smiala, ze sme chodili ako z dvojickami. po poradni som vzdy hlasila dva udaje, kolko nam narastla tatianka a kolko jej spolubyvajuci. ked sa narodila, tak som povedala, ze to je super, mat dieta s nadorom, lebo viem 100%, ze nam ju nevymenili. vtedy ma skoro svokra zabila, ze ako toto mozem vypustit z pusy. no my s muzom sme sa pobavili. taky nas cierny humor. 😀 😀 😀 😀 je super, ze malinky je zdravy a ze ste si ho nechali.
@silviaa @simmi80 ok sme dohodnute, stvrtok o 16,00, pisem do diaru. 😉
a uz teraz sa veeeeeeelmi tesim.
babulky, idem ja hore spat, lebo fakt rano nevychystam tu malu aj keby som sa na hlavu stavala. a to som chcela byt o 21,00 v posteli. tuto temu mi bol cert dlzny, zase mam dovod preco sa nedokazem odlepit. ked sa mi s vami tak dobre vykecava. 😀 ale uz vazne, dobru nocku.
@iron no tak ja varenie neznasam a ani varit neviem 🙂 dnes som uvarila asi moju 5-tu polievku 🙂 zehlenie, mam tam kopu asi 6 pracok. fuuuuuj ☹ 😝 😝 upratovanie, no z nutnosti aby M.E. nechodila po spine 😀 😀 ale inak som cistotna, mame upratane, umyte, aj pes je vzdy umyty, spava so mnou v posteli 🙂 chladnicka je plna,...somarin...auto spinave 🙂 ale inak sa mame dobre a sme zdrave .-D
@iron plavarne. no do verejnych by som s dietatom asi neisla-mozno inde do aquaparku. ale chystame sa do www.moko.sk chodite tam niekto?
uz som asi sama 🙂 ale dobre mi je 🙂 tak bruuu noc!
@simmi80 do moko som chodila s dcerkou, zacali sme, ked mala 9 mesiacov. Oni sice vravia, ze je to skvele od tych 3 mesiacov, ale ja som nemala ten pocit. Tie malinke babatka to tak celkom nevnimali, casto grckali z vodicky, prislo mi to take na silu. Dcerka si to vtedy vyslovene uzila a odporucam to kazdemu. Naucila sa pekne potapat, ale aby to tym detom zostalo, treba tych kurzov absolvovat niekolko a je to fin. narocne. Ale kto ma peniazky na vyse, tak je to fakt super. A aj aquapark v Senci je super aj pre male deticky.
baby, chcem sa spytat, nemate kontakt na dobre tepovanie kobercov? Ale aby mal ten clovek fakt kvalitny stroj, raz som tu mala typka, co na moj koberec este vytiahol aj cirokovu kefu....
ahojte, bude nejake streko? dobre som zachytila? 🙂 kedy a kde?
Dobre ranko, inak vdaka @iron sa mozej aj ja pochvalit ze tu niekoho poznam osobne ale vdaka marcovkam 2009 😉
zahrajkovo je vyborne, mne to vyhovuje, ze to je mensie a mozem si chvilu tiez posediet pri kave, ale aj tak musim s dcerou casto behat, no uz sa naucila s tomaskom prekonavat s jeho pomocou aj take veci, ktore musela robit so mnou tak to bude uz dalsi krat uz super a to by sme aj my asi prisli vo stvrtok.
v moko som nebola ale zacali sme od decembra chodit na verejnu pezinsku plavaren a detom sa tam paci, snazim sa chodit kazdy tyzden, ale chodievam s kamoskou a jej dvojcatami takze sa musime vzdy dohadovat, kedze ja nemam este vodicak tak sa k nej vopchame a ona nas odvezie. do zahrajkova to zvladnem zo severu aj peso 😉
minulu sobotu sme boli v http://www.buppi.sk/ na zlatych pieskoch a tam sme s muzom lietali kadetade kazdy s jednym dietatom na vsetkych tuneloch, trampolinach i smyklavkach a preliezkach a taki sme boli vycerpani, ze az 😀 ale urcite tam pojdeme zase a vezmem si teplaky 😀
psikovia ..., my mame akurat len zajaca ale border koliu mame u babci v rakusku a je to najlepsi kamarat oboch deti, tak ake take skusenosti mam aj ja.
ja varenie tiez neznasam a akurat len rada peciem, upratovanie ma nebavi, ale musim to robit kazdy den, ale neprehanam nic 😀 a nikdy nic nezehlim, naposledy asi pred porodmi prvy a posledny krat tie babatkovske vecicky a muzovi vynimocne dake kosele ked ma o to poprosi
dobré ráno,
čosi sa tu chystá - stretko? kedy a kde? ak sa bude dať, radi prídeme, ak môžeme samozrejme.
no baby.. super, že sa to tu rozrastá, ale ja vás stihnem dočítať a už musím zas ísť ☹ verím, že keď prídem večer, tak nebudem zas hodinu len dočítavať..
aj ja by som sa rada pridala nato stretko i keď môj Luky je na tie preliezky ešte malý a Domka s Kubkom už zas veľký 😀 ale budeme tam radi zavadziať 😀
@lucia20 od rána na vás s Tatiankou myslím...večer čakám len a len dobré správy 😀
pekný deň všetkýýým 😉
Ahojte pezinčanky, maminy z PK a okolia, rada sa k vám pridávam hoci ešte oficialne nie som mamina, som tehlulka a mamina by som mala byť už čoskoro, (7.2 podla terminu 🙂) by sa nam malo narodiť dievčatko, tak držte palčeky aby všetko dobre dopadlo, a teším sa že vás budem stretávať v Pk v meste a na detských ihriskách. Snáď budem stíhať s vami komunikovať, lebo viem že ma asi čaká pár rušných mesiacov. Ahojte 🙂
Ahojte maminky rada sa k vam pridam🙂 myslim ze sa tu rozoberala Arunka neviete kedy tam zacinaju nejake dalsie kurzy cvicenia s babatkami?
baby, odpisala som vam uz novej teme. tuto nechavam nadalej otvorenu, neuzamknem ju, ked sa prihlasi dalsia maminka, tak ju pridame do sukromky, ok?

@kohutovci no jaky lovec ked sa plyzi 🙂 potajomky 🙂 no ta moja smradoska tak ta sa mame ovinie okolo krku ako sal ked sme u nich. 🙂