taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
ja som robila pol kila ryže a fuč je to
musim zajtra dorobit ryžu kedže kuracie pečienky ešte ostali
denka 😀 😀 😀 😀
no, tak to mas pravdu, trocha to nevyslo... 😅 ked ja som este len carodejnica v zabehu 😝 🙂
zuzanočka
zuzanočka tak čo voda opravená, skúsime znovu čarovať? Dnes je tiež dosť pekný dátum. Inak nahovorila som si chlopa na červené vínko, jasom si trochen uvarila a ostatné som mu pomaly nalievala a trochu som si ho tu vedla seba uspala. A ja nemožem zdriemnuť lebo ma žáha zabije. Ale do toho vínka som tolko škorice dala a ešte aj škoricový cukor, že by sa to mohlo pohnúť. A keď ništ, večer dám krupicovú kašu so škoricou skúsim 😉 😀
ahojte,
granado pockaj do nedele. budete mat peknu valentinku 🙂
ahojte 😉
deni a škorica zaberá 😕 ?...No mrňátku sa nechce z toho teplúčka,sa nečuduj 😉
no škorica ževraj by mala zaberať tak skúšam. Mne sa celkom pozdáva dnešný dátum a potom ešte ten nedelný tak uvidíme. 😀 No ako valentinka by to bolo origoš 😉
veru počkaj do nedele 😝
no to o skorici som nevedela 😕
kamoska ma dcerku na valentina narodenu 😉
vodu mame nastastie opravenuuuu! vcera to spravili chalani sikovni 🙂
emily,
co si chcela? 😕 🙂
no inak nič nemožné, lebo manžel má v nedelu dennú a otec je tiež v robote takže pôjdem pešo 😀 😀 😀 Aj žlčník ma vždy lapol, keď bol manžel na nočnej tak som mala o zábavu postarané 😠
deni, ved to mas kusok cez park 😀
inak, ako pises, ze zlcnik... nedavno mna drapli nejake divne bolesti brucha... a diagnostikovali sme (podla navodu na internete 😀 ), ze to je zlcnik... tak lu hladal prvu pomoc pri zlcnikovom zachvate... potom liecbu, rozne diety a tak... ked mi prave cital, ze sa musi nasadit prisna dieta, mne akurat od tej chvile zostalo lepsie, tak som mu to povedala a on mi potom neveril, ze to som sa iba zlakla, ze nebudem moct nic jest, tak ze som rychlo vyzdravela 😝 🙂 😕
zuzi neboj v najhoršom sa ho zbavíš 😀 /toho žlčníka/ 😝 😀
ja si ho nedam! ani slepak som si nedala! moje! 😝 😀
lakomka 😀 😝
nie že moje ale ja by som tiež pod nôž nešla len tak lahko
na Valentína je narodená spolužiačka a aj jej brat,len o 2 roky skôr 😀 ,ako si to tí rodičia krásne naplánovali 😀 😀 😀 😎 😎 😎
hello 🙂 😉 😉 😉 😉 😉
Deni,ešte pokope ?? 😕 😅
TP máš 20.2.,takže máš ešte časuuuuuu 😀 😀 😀 😝
ale verím,ti,že už by si to mala rada za sebou 😉
aj máš dohodnutého pôrodníka ? 😕 😉
Deni,ešte sú také babské rady,ako chodenie po schodoch,umývanie dlážky po kľačiačky a pod...
no a ešte sex...spermie obsahujú prostaglandíny,ktoré podporujú dozrievanie krčka maternice 😝 😝 😝
z mien sa mi páčia aj Nela aj Nelly,ale hlavne aby pasovalo k priezvisku 😕 😵 😵
Dadka,dnes som na teba myslela,boli sme v pedag.psychol.poradni a nemohli sme to nájsť,aj som myslela,že ti brnknem 😉
baby,aj plánujete niečo na Valentína ?? 😕 😅 😝
ja som si priala na Valentína svätý kľud,ale to sa mi asi nesplní 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😅 😅 😅 😅
JOJ MOJE DRAHé ĎAKUJEM ZA VAšE CENNé RADY. sCHODY U MNA NEFUNGUJU, Tá DLážKA BUDE ASI ZAJTRA, TO POSLEDNé to by bola u nás skor komedia. Nemám papierovo ale Ano mám. A ten termin mám prvý 16.2. a to že bude druhé tak by si mohla aj trochen pohnúť, no ale veď uvidíme 😉 😀
moja je zasa na mikulaša ale mala byt až 7. - 12. 1.
ahojte kočky 😀
denka takže ešte držíš pokope tak vyčkaj v nedelu bude nelka na svete je valentína a nedela takže bude to šťastné dieťa 😉 ja som počula že nosenie bremena vyvolá pôrod (nákupy v rukách a pešo ale staší nadrapovať aj staršie dieťa 😀) inak sa nelke nečudujem že nechce ved v tom snehu 😀
andy ja budem zajtra s lukym piecť karamelovú tortu alebo rezy ešte uvidím do čoho korpus vylejem či do plchu alebo do formy. manžel má konečne voľno v nedelu tak aspon budeme spolu. 😉
mi sa zajtra chystame k našim na cely den
rado šiel dneska do serede na kružok ( pracovna skuška )
ahojte,ja upratujem,varila som zeleninovú polievku s haluškami a dukátové buchtičky.točí sa mi tretia práčka 😀 idem ešte spraviť tvrohovú bábovku 😀
o 15tej mám skúšku a večer dáme Emmku o poschodie nižšie a ideme do tt do kina na kawasakiho rúže,v pondelok máme 9r.výročie čo sme spolu,a ešte aj ten Valentín.... 😀
zajtra máme karneval,tak doobeda musím niečo napiecť 😀
prajem vám pekný víkend 🙂
mne sa pačil ten film avatar, neboli sme na tom v kine, kukali sme to doma
ahojte....
no mne dal moj gynekolog termin 4.novembra a karaba mi povedal ze to bude medzi 6 az 10 novembrom...a narodila sa 7 🙂
zuzidr....tak zelame vsetko NAJlepsie k vyrociu....nech vam to vydrzi aspon sto rokov 😀 😉 🙂
my sme vcera absolvovali nas prvy karneval 🙂.... hudba dost nahlas ako keby deti boli hluche 🙄 🙄 a lietali tam jak odtrhnute...2 razy aj nasho drobca zrazili 😠 😠 ale inak to v celku uslo....deti mali pekne masky 🙂
dnes budu u nas chodit sablisti poobede...tak budeme mat kulturnu vlozku 😀
lindi tie rezy zneju lakavo 😉 ja som piekla v piatok ovocny kremes...este tam ostalo trochu....a dnes nepeciem....mame mramorovu babovku 🙂
vsetkym zelam KRASNEHO VALENTINA 😉
mame par foto z karnevalu...ak chcete mrknite 😉 🙂
Ahojte,mne už sa točí aj práčka aj umývačka...do kina sme nakoniec nešli kvôli zlým cestám,ale boli sme sa v PN najesť,som myslela že prasknem...mnam 😀
aj my máme dnes karneval,idem piecť niečo rýchlo...
včera som robila tvarohovú bábovku,tak máme aj na dnes 😀
aaahojte....
Mima,uuuužasné fotečkyyyyy....bohovská bola lienočka...aj Luki motorkár 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Zuzi,vám všetko naj k výročiu.....nech sa stále tak lubite ako doposial 😎
aj my želáme krásneho ♥♥♥VALENTINA♥♥♥všetkým 😎
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no pekne teda,mi máme 2hrnčeky ryže všetci traja na dva dni...teda na večeru 😀