icon

♥ Piešťanky IV:o)))

lucinda7
21. jan 2009

taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))

milhaus
17. feb 2010

aj ja vitam nelku na svete, nech sa jej i s maminkou darí

mimusbe
17. feb 2010

ahojte

aj od nas zelame Nelke a celej rodinke vela zdravicka a stasticka a nech sa im vsetkym spolu dari 😉 🙂

dadulka19
17. feb 2010

zuzi,už aj do školy zajtra štartuje,takže o.k.Chrasty ešte má,ale rýchlo sa hoja 😉

zuzanocka
18. feb 2010

dobre ranisko! 😝

paradny odmak je... sa tesiiim 😝 😝 😀

roboty mam jak na kostole, skoro ma vykotilo, ked som prisla do roboty a uvidela tu kopu lajstier, co ma caka 🙄 🙄 🙄 tak sa idem dat trosku do toho 😉

lucinda7
autor
18. feb 2010

dobré ránko....

to je škaredééé blatoooo 😠 som musela topánky ráno sprchovať ked sme sa vrátili zo školy 😝 blato až na členkoch 😠

milhaus
18. feb 2010

a ta potopa zo snehu, keby to aspon odhrnuli ako sa to topi

kluara
18. feb 2010

čaute!

aj ja sa teším z odmäku, konečne budem môcť chodiť po vonku 😀 😀 😀 😝

zuzanocka
18. feb 2010

😀

zuzanocka
18. feb 2010

mati, konecne clen do mojej partie... som si uz pripadala ako pako, ze som asi jediny obcan tohto statu, ktory sa tesi, ze ten bordel mizne 😝 😝

zuzanocka
18. feb 2010

som sa dobre vytocila... vcera mi sef dal prekladat nejake veci do nemciny, ze straaaasne surne... tak som sa s tym trapila a dnes mi povedal, ze to netreba, ale ze ved to odlozime, mozno sa to este zide 😠 😠 😠 😠 😠
no nabuduce roadsej pockam 24 hodin, kym sa pustim do nejakej roboty... aspon sa vykrystalizuje, ci ju ozaj treba spravit 😠

zuzanocka
18. feb 2010

Řidič nákladního auta jede v dešti a veze náklad bowlingových koulí.
Na krajnici vidí stát dva rómy, tak se mu jich zželí a nechá je nastoupit pod podmínkou, že si vylezou na korbu a tam ani nemuknou. Za chvíli náklaďák zastaví příslušník a ptá se kam řidič jede. Ten odpoví, že do Rakouska. Příslušník jde dozadu, podívat se na korbu a jak odhrne plachtu
koprní, přiběhne k řidiči a rychle na něj drmolí. "Okamžitě nastartujte a
jeďte co nejrychleji, ať jste co nejdříve za státní hranicí"!
Řidič na to dupne a jede co motor dá.
Příslušník volá přes operační středisko : "Všem jednotkám. Ke státní
hranici jede vysokou rychlostí řidič bílého Iveca. Prosím nezastavovat a nechat
volný průjezd. Veze náklad cikánských vajec a dvě už se mu na korbě vylíhly". 😀 😀

kluara
18. feb 2010

zuzi, ja mám rada sneh, ale túto zimu veru nie 😅 všade sa to šmýka a nechcem prísť k nejakému úrazu.... a ani sánkovačky som si nemohla kvôli tehu užiť.... takže ja už chcem jaaaaaaaaaaar 😀 😀 😀 😀 😀

no to so šéfom poteší 🙄 🙄 🙄

a vtip nemá chybu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzanocka
18. feb 2010

no, ja si pamatam, ako ma pred dvoma rokmi zaciatkom januara vytiahli nasi na ahoj, ze sa ideme sankovat... veru som sa aj raz s tym brusiskom vyskriabala do kopca, ale zisla som dolu zasa po svojich 😀
ja mam tiez rada sneh... len cesty a chodnky by mali ostat cierne. vsetko ostatne moze byt biele 😎

kluara
18. feb 2010

môj človek 😵 😵 😵 😵

dadaga
18. feb 2010

aj my zelame malej Nelke vsetko naj do zivota a aj jej maminke nech sa im dari...
vcera som sem pisala a mi to padlo v poslednej dobe to furt pada a lezie mi to dost na nervy... aj cely net...

dadaga
18. feb 2010

inak mohlo by byt aspon 3 dni takto teplo nech ten sneh zmizne... fuj ake to je skarede take spinave a vsade ta otrasna potopa.. ozaj nech je uz jar...

inak som stretla sestricku z porodky a hovorila,ze maju "narvano" a ze je to tak v poslednej dobe stale... sranda akos a to rozbehlo ze?

elise
18. feb 2010

čaute kočky konečne je zajtra piatok 😀
aj my prajeme Nelke vela zdravíčka a mliečka 😵
vraj rodia silné ročníky ktoré odkladali materstvo 😵 😀 tak zase budú rozširovať školy a škôlky 😀
mne sa tak nič nechce 🙄

zuzanocka
19. feb 2010

dobre ranko!

ale to tu "zije" 😝

ja sa vytesujem, lebo konecne nemrzne a dnes sa mi vrati lu 😵 🙂

lucinda7
autor
19. feb 2010

dobré ránko 😝
Zuzi zas si slamenila??? 😝

zuzanocka
19. feb 2010

ano 😉 ale len od stredy. ubehlo to rychlo 😉

zuzanocka
19. feb 2010

svieti slniecko 😵 😵 😵

lucinda7
autor
19. feb 2010

tu poprchá 😒 😝

milhaus
19. feb 2010

ahojte
mohla by byt jar lebo šnorky na zimnych botach sa mi trhaju a v čižmach sa mi to šmýka
lordovi sa žiadna poriadna praca nerisuje a ja som včera bola v dvoch firmach a odvšadial mi maju zavolat

mimusbe
19. feb 2010

ahojte

milhaus....tak snad ti to vyjde...aspon v jednej firme 😉 drzim palce....

my akurat ideme von....aj ked moc sa mi nechce 😅 ....je to o nervy s takymi malymi detmi chodit v tomto pocasi von...vsade vody blata strku ...v kare obsedi chvilu a ked beha tak sme za chvilu zamazani az po usi... 😅 😅 🙂 🙂

zuzi...tak sa ti rychlo manzelik vratil 😉 🙂 ja budem slamenit tiez ...za tyzden aj daco...ale na dlhsie...manzel pride az dakedy v aprili 😖 😖

zuzanocka
19. feb 2010

treba nove "šnorky" kupit 😉

jaaaaj, tak sa mi nechce v robote sediet 😝

co dnes varite? dajte inspiraciu na vikend... vcera som vecer upiekla krkovicku, k tomu je zemiakova kasa... ale co dalej? vcera som sa zrovna bavila s kamoskou, ze nie je problem navarit, ale vymysliet, ČO navarit... 😝

dadaga
19. feb 2010

Zuzi no pockaj bude to v praci aj horsie ked bude vonku teplo a slniecko... potom to bude ozaj na maslu tam sediet viem podla seba....xiix,este ze momentalne nemusim...
a varit?
ja som dneska syr a zemiaky nic extra...zajtra varim aj na nedelu vyvar kuraci a tarhonu a tak....

milhaus
19. feb 2010

ja som robila jaternice a zemiaky k tomu

zuzidr
20. feb 2010

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

ahojte,ja upratujem,na večer asi pôjdeme k mužovej babke,hoci sme akýsi usoplený a ukašlaný všetci traja 😅

elise
20. feb 2010

všetkých zdravím 😀 😀 😀 😀 tu je moje malé kuriatko 😉
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vRefer...

milhaus
21. feb 2010

lindy este si mu tam mala neaky chvostik prišit