icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

ukulelembo
autor
15. mar 2010

ukulelembo1@azet.sk

ukulelembo
autor
15. mar 2010

som to do IP mala poslat ...no co IQ tikve 😖

ajkaag
15. mar 2010

ukulele, to je tym kojenim, odkrvuje nam mozog, ja som tiez ziarivy priklad 😀

ukulelembo
autor
15. mar 2010

a co Ajkaag aj si ma splnomocnila? 🙂

strapco13
15. mar 2010

adka_praha........................2+mimi...............................11-13 jun..........................Iveta
ukulelembo........................2+mimi...............................11-13 jun / 18-20 jun..........Iveta
ajkaag...............................2+dieta+mimi (ci?)...............11-13 jun ..........................Iveta
strapco.............................2+mimi ..............................11-13 jun...........................Iveta
ivka2009...........................2+mimi................................11-13 jun
pudo................................ 2+mimi...............................11-13 jun..........................Iveta
sisinka..............................
tilly..................................
chruminka.........................

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs...

http://www.penzioniveta.com/zariadenie.htm

ajkaag
16. mar 2010

ukulele jasneee, hned vecer, ked tak to vyskusaj 😉

strapco13
16. mar 2010

baby..asi by sme to uz mali zajednat

ukulelembo
autor
17. mar 2010

ja viem Strapco len som este doposielala babenkam IPecky ze nech sa vyjadria - tym co sem uz tak casto nechodia

monkey3
17. mar 2010

pozrela som to, vyzera to dobre, ale musi vecer zasadnut rodinna rada.. urcite dam vediet

monkey3
17. mar 2010

takze moze byt, prideme ak nebudu motyky padat (pri troch detoch sa obcas stava) .. len este musime prejednat pocet, ci vezmeme aj sasku s baskou, vacsinou beriete len mimi, ze ?

strapco13
17. mar 2010

monkey..ja beriem svoje vacsie dieta..mojho mm 😀 😀

monkey3
17. mar 2010

no prave sa mm vyjadril, ze jasne ze aj baby berieme, tak polovica ludi to budeme len my 😀

ajkaag
17. mar 2010

monkey, aby sa nam tam ti nasi starsi este nezalaskovali 😀

ukulelembo
autor
17. mar 2010

monkey a to uz je vecer? 😅 ten den ale ubehol 😀 😀

ukulelembo
autor
17. mar 2010

no neviem ci nakoniec nevezmem aj tych mojich dvoch blaznov maju 7 a 11 takze by bolo z coho vyberat 😀

ukulelembo
autor
17. mar 2010

tabulka doplnena len ju neviem skopirovat- analfabet 😠 🙄 please nahodte ju 😉

strapco13
17. mar 2010

adka_praha........................2+mimi...............................11-13 jun..........................Iveta
ukulelembo........................2+mimi...............................11-13 jun / 18-20 jun..........Iveta
ajkaag...............................2+dieta+mimi (ci?)...............11-13 jun ..........................Iveta
strapco.............................2+mimi ..............................11-13 jun...........................Iveta
ivka2009...........................2+mimi................................11-13 jun .........................Iveta
pudo................................ 2+mimi...............................11-13 jun..........................Iveta
sisinka.............................. 2+mimi................................11-13 jun..........................Iveta
tilly.................................. 2+mimi................................11-13 jun..........................Iveta
chruminka......................... ?........................................11-13 jun..........................Iveta
monkey...........................2+mimi..................................11-13 jun.........................Iveta

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs...

http://www.penzioniveta.com/zariadenie.htm

ajkaag
17. mar 2010

sikulky ste baburky 😉

ukulele aj by si mohla, aspon sa zabavia 😉

inak v tabulke riadok kde je napisana web adresa si oznacis lavym tlacitkom mysou, potom stlacis zaroven ctrl + c
potom sa kliknes sem a das ctrl+v a tak vzdy ked sem budes chciet daco nakopcit

my sa uz dva dni vrtime ako raketa a adekvatne tomu aj grckame, tak trosku nestiham 😅

ajkaag
17. mar 2010

a este nam aj zatepluju dom tak nam tu vrrrtajuuuuu no koniec ☹

strapco13
17. mar 2010

ajkaag..boli ste s drobcom plavat?

ajkaag
17. mar 2010

az zajtra, pod do hlavnej temy, nech to tu nehmlime 😉

ukulelembo
autor
17. mar 2010
ukulelembo
autor
17. mar 2010

AJKAAG dakujeeeeeeem 😉

ajkaag
17. mar 2010

tak vidis ukulele 😉 sikulka

ukulelembo
autor
17. mar 2010

mala som dobru navigatorku 😅

ajkaag
17. mar 2010

😉 ale potesi ked sa tak pochvalime, vsak? 😉 tak co zoberies aj starsich?

ukulelembo
autor
17. mar 2010

no uvidim jak to bude s taborom lebo chcem aby sli tam Ale mame aj krstiny, kocik treba kupit sportovy, tak uvidime ako nam to vyjde financne 😒 Kazdopadne im ani o tabore, ani o tomto vikende nic nepoviem, lebo su furt v sebe tak aby si moc o sebe nemysleli 😠 😀 ze zlobu robia a este dostanu vylet za to, poviem im az den pred tym 😵 😅 sak potesi jasne

skybaby
17. mar 2010

baby ja zatial neviem slubit ci by sme prisli, tak radsej s nami neratajte 😖 ale kedy sa dalo tak by sme sa mozno zastavili len tak na otocku 😉

ukulelembo
autor
17. mar 2010

oukej Skybaby 😉

monkey3
17. mar 2010

ukule vezmi vsetky deti, nech sa tam tie nase maju s kym hrat.. niezeby si nestacili, ale vies, nech to ma trochu grady aj pre nich.. a tabor nie je cez prazdniny ? ci bezne davas deti cez vikend do tabora ? 😀 😀 😀